Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Diepte coaching

Waarin ligt het onderscheid in de ontelbare manieren van coaching.

Diepte coaching raakt de kern van je ziel. Alles wat tot op heden niet werd geraakt, raakt je essentie. Vanuit het aanraken van jouw essentie ontstaat een wezen-rijke en diepgaande verandering. Niet dat jij moet veranderen, want jij bent in jouw essentie nog steeds hetzelfde Bronwezen.


Alles wat jouw Bronwezen in zijn essentie in de schaduw heeft gezet, wordt door jezelf vanuit jouw heldere waarnemen herkend en erkend. In dit proces faciliteer ik jou in jouw reis naar de tot nog toe niet-belichte kern van wie jij in je wezenheid bent. Je bent zoals velen geworden zoals je dacht dat je moest zijn. Jij maakt de reis zo diep en zo ver je die wilt maken, in die reis kun je ook even tot rust komen, je rust nemen om te ervaren hoe die veranderingen in jezelf samenvallen met de nieuwe jij.


In vele therapeutische opleidingen heb ik vele kaders als enorm behulpzaam en functioneel ervaren zowel voor mezelf als anderen. Het ervaren dat die kaders niet langer afdoende waren om naar de kern, in de ziel, in te dalen, bracht voor mezelf ook een enorme beweging op gang. Kaders durven loslaten vraagt een gigantisch vertrouwen in het helder waarnemen, zonder daarover te oordelen of er iets te moeten over vinden. Daarin zit precies de voortdurende dualiteit. 

Precies daarin zit het verschil: diepte-coaching faciliteert het zich openen voor een oneindig open en creatief veld, dat in iedereen aanwezig is. Diepte-coaching draagt geen 'oplossingen' voor, die ontstaan vanuit een linkerbreinig model, om te kunnen passen in het model van een samenleving, een cultuur, een omgeving. Diepte-coaching gaat over 'jou' als aards-spiritueel-kosmisch mens.


Herken je bij jezelf dat je hierin bent vastgelopen? Je kunt een afspraak maken via het contactformulier.Voel je welkom! 

Neem contact met ons op