Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Energetische dierenhealing - therapie- communicatie

Je wilt het allerbeste voor je huisdier(en), doch soms merk je snel dat er “iets” scheelt met je geliefde dier. Je roept de dierenarts...fysiek is alles in orde, doch je blijft opmerken, zien of voelen dat er toch iets aan de hand is.

Onrustig, geen eetlust, lusteloos, agressief, depressief...jawel, ook een dier kan zich net zo voelen als een mens.


Vaak pikt een huisdier de sfeer, de energie, de emoties van zijn baasje op...een dier kan natuurlijk niet “praten”, doch vertolkt het in gedrag. Daarom is het heel belangrijk om toch wel dieper na te gaan of er omgevingsfactoren zijn ( in het gezin vb) die een bepalende invloed hebben. 

Na een intake gesprek met vb het vrouwtje , kijk ik of een healing aangewezen is. Het is belangrijk het onderscheid te maken tussen een dierentherapeut ( gedragstherapeut voor dieren) en een dierenhealer, in die zin is het soms aangewezen je door te verwijzen naar een gedragstherapeut en bij gezondheids- klachten naar een dierenarts.


Een energetische healing houdt in dat het aura en chakra's ingevoeld worden én op de plaatsen waar het nodig is, opgeschoond en geheald worden, dit in aanwezigheid van vb het vrouwtje.


Ook kan een energetische afstandshealing gegeven worden op een afgesproken tijdstip, dit gebeurt dan op afstand.

Gelieve voorafgaandelijk een foto door te sturen met de roepnaam van je dier. ( je ontvangt hierna een vragenlijst)

Uiteraard vraag ik ook de toestemming van het dier om een behandeling/ healing te geven, maak ik vooraf verbinding en stemmen we op elkaar af.

Na de behandeling op afstand is er ruimte voor feedback.


Praktische werkwijze:

° Chakra- en Aurascan

° Chakra- en Aurareading/Healing

° Hierbij behandel ik je lieve huisdier met Reiki energie als Reiki Master

° Voor afstandsbehandelingen voel ik of een behandeling met Soul Body Fusion aangewezen is. ( zie uitleg bij behandelingen)Afstandsbehandeling/ healing - opvolging en gesprek, erkend en gediplomeerd energetisch dierentherapeute 25 Euro 

Ik creëer als intuïtief dierencommunicator de verbinding tussen je lieve huisdier en jou.

Ik begeleid jou als gediplomeerd stervens-en rouwbegeleidster voor dieren in het proces waarin jou en je lieve huisdier de ruimte nemen elkaar los te laten.

Op aanvraag geef ik eveneens natuurgeneeskundig advies ( opgeleid in dierennatuurgeneeskunde en Bachbloesemtherapie), voorafgaand is een onderzoek bij een dierenarts noodzakelijk! 

In het werken met dieren vraag ik ook altijd de toestemming aan je lieve huisdier. Ook dieren laten weten op hun eigenwijze wat hun voorkeur is.. Ik verbind op zielsniveau mens en dier vanuit mijn diepe respect voor elk levend wezen. 

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.