Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Energetische dierenhealing - therapie- communicatie

Je wilt het allerbeste voor je huisdier(en), doch soms merk je snel dat er “iets” scheelt met je geliefde dier. Je roept de dierenarts...fysiek is alles in orde, doch je blijft opmerken, zien of voelen dat er toch iets aan de hand is.

Onrustig, geen eetlust, lusteloos, agressief, depressief...jawel, ook een dier kan zich net zo voelen als een mens.


Vaak pikt een huisdier de sfeer, de energie, de emoties van zijn baasje op...een dier kan natuurlijk niet “praten”, doch vertolkt het in gedrag. Daarom is het heel belangrijk om toch wel dieper na te gaan of er omgevingsfactoren zijn ( in het gezin vb) die een bepalende invloed hebben. 

Na een intake gesprek met vb het vrouwtje , kijk ik of een healing aangewezen is. Het is belangrijk het onderscheid te maken tussen een dierentherapeut ( gedragstherapeut voor dieren) en een dierenhealer, in die zin is het soms aangewezen je door te verwijzen naar een gedragstherapeut en bij gezondheids- klachten naar een dierenarts.


Een energetische healing houdt in dat het aura en chakra's ingevoeld worden én op de plaatsen waar het nodig is, opgeschoond en geheald worden, dit in aanwezigheid van de verzorg(st)er.


Ook kan een energetische afstandshealing gegeven worden op een afgesproken tijdstip, dit gebeurt dan op afstand.

Gelieve voorafgaandelijk een foto door te sturen met de roepnaam van je dier. ( je ontvangt hierna een vragenlijst)

Uiteraard vraag ik ook de toestemming van het dier om een behandeling/ healing te geven, maak ik vooraf verbinding en stemmen we op elkaar af.

Na de behandeling op afstand is er ruimte voor feedback.


Praktische werkwijze:

° Chakra- en Aurascan

° Chakra- en Aurareading/Healing

° Hierbij behandel ik je lieve huisdier met Reiki energie als Reiki Master

° Voor afstandsbehandelingen voel ik of een behandeling met Soul Body Fusion aangewezen is. ( zie uitleg bij behandelingen)Afstandsbehandeling/ healing - opvolging en gesprek, erkend en gediplomeerd energetisch dierentherapeute.

Ik creëer als intuïtief dierencommunicator de verbinding tussen je lieve huisdier en jou.

Ik begeleid jou als gediplomeerd stervens-en rouwbegeleidster voor dieren in het proces waarin jou en je lieve huisdier de ruimte nemen elkaar los te laten.

Op aanvraag geef ik eveneens natuurgeneeskundig advies ( opgeleid in dierennatuurgeneeskunde en Bachbloesemtherapie), voorafgaand is een onderzoek bij een dierenarts noodzakelijk! 

In het werken met dieren vraag ik ook altijd de toestemming aan je lieve huisdier. Ook dieren laten weten op hun eigenwijze wat hun voorkeur is.. Ik verbind op zielsniveau mens en dier vanuit mijn diepe respect voor elk levend wezen. 


Bij de aanvraag van een consult voor je huisdier(en), gelieve de volgende gegevens te vermelden:

- De aanleiding van het consult. (Omschrijf het probleem nauwkeurig en sinds hoelang je het probleem opmerkt)

- De roepnaam van je huisdier en leeftijd.

- Een recente foto.

- Welke stappen je zelf reeds gezet hebt.

- Na ontvangst van de informatie is het zinvol om een kort intake gesprek te houden. Dit is inbegrepen in de behandeling en het ontvangen van een uitgebreid verslag met concrete tips en handvatten. 

- Zoals vermeld in de praktische informatie wordt elk consult vooraf op de zakelijke rekening vereffend.

- Er volgt een gratis nazorgconsult, waarin je vrij bent om een nazorgconsult te vragen of niet.


Goede afspraken maken goede vrienden. Mijn zorg is dat het goed gaat met je huisdier(en) en dat het vertrouwen tussen jou en je huisdier(en) zo optimaal mogelijk is. 


Graag nog even duidelijk stellen dat ik alle mails beantwoord, helaas merk ik ook op dat de verwachtingen rond mijn dienstverlening niet altijd overeenstemmen met de manier waarop ik met dier en mens werk.  Mails waarin enkel een klacht wordt vermeld, geen naam van het dier, geen leeftijd, in de hoop dat ik snel het probleem oplos, ervaar ik als niet respectvol naar het dier en naar het werk dat ik met heel veel liefde doe. Dieren zijn levende wezens, die het verdienen om op een correcte manier behandeld te worden, met belangstelling, met interesse, met liefde en dat vraagt ook correct investeren in de tijd, de energie, en alles wat er  ook aan gratis informatie en nazorg gegeven wordt. 

Neem contact met ons op