Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Jaarreading 2021 ​


MedicijnwielJaarreading 2021 ​

Het medicijnwiel is een symbolische weergave van alle levenscycli, net als de cycli van de opgaande en ondergaande zon, de fases van de maan, de fases van geboorte, dood en wedergeboorte, en de cirkel van de seizoenen. In het medicijnwiel heeft elk maan(d) een eigen plaats. In het wiel worden voor de komende maanden de krijtlijnen en tendenzen zichtbaar. De tendenzen bieden inzichten in welke richting de stroom voor de komende maanden kan opgaan. In het hele evolutionaire proces ben jij diegene die de stroom bepaalt. 

Een Medicijnwiel Jaarreading is één van de mogelijkheden dat jou een dieper zicht geeft voor de komende maanden.

Een uitgebreide Jaarreading ( 15-20 pagina's) ontvangen voor 

44,44 Euro inclusief BTW kan via onderstaand formulier en vooraf te betalen.

Sterrenlicht Orakel Reading 

Voel je je aangetrokken als Starseed voor een Sterrenlicht Reading?

Verschillende leggingen die je laten zien wat het geschenk is van je Ziel, de Karmische wonden en hoe je deze kunt healen en integreren, wat je hieruit voor jezelf kunt halen zodat je leven in die thema's kunt laten stromen, wat de huidige levensuitdagingen zijn en waartoe je Ziel jou roept.


Een variatie op deze legging is het dieper inkijken op een thema, waarin het groter plaatje duidelijker wordt. De leiding van de Sterren brengen het diepere inzicht. De leiding van de Aarde geeft de richting aan van de te nemen stappen. Het hart toont de hindernis die nog in de weg staat. De uitkomst van de situatie die zich op dit moment manifesteert, rekening houdend met de stappen die jij bewust kunt nemen. 

Een uitgebreide Jaarreading ( 15-20 pagina's) ontvangen voor

44,44 Euro inclusief BTW kan via onderstaand formulier en vooraf te betalen.


Neem contact met ons op

0