Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Jaarreading 2022TAROTLEGGINGEN 

Tarot heeft niet als doel 'voorspellingen' te doen, maar brengt tendenzen aan de oppervlakte, die jou verder helpen obstakels te overwinnen, groeikansen te zien, veranderingen die noodzakelijk zijn om jouw levenspad verder te zetten. 

Je kunt uit heel wat leggingen de keuze maken wat op elk moment het beste bij je past, afhankelijk van de vraag, van de situatie waar je een heldere kijk op wilt.


De meest gekende tarotlegging is 

1. Het Keltisch Kruis

Bij deze legging krijg je inzicht in een situatie waarin jij je bevindt. Ook het verleden, het heden en toekomende tendenzen komen erin aan de orde, alsook omgevingsinvloeden. Het is een behoorlijk volledige legging, waaruit heel veel informatie gehaald wordt.

Belangrijk is dat je 1 vraag stelt en niet meer, precies omdat dit het specifieke is van de Tarot. Je wilt een duidelijk inzicht in die vraag, en wat er rond die vraag allemaal speelt, waarbij jij straks weet hoe jij met de situatie kunt omgaan.


Tarief 35 Euro 


2. Legpatroon Keuzemogelijkheden

Deze legging is ideaal als je twijfelt bij het nemen van een beslissing, het maken van keuzes, waarbij meerdere mogelijkheden zijn. Deze legging brengt je een dieper zicht en inzicht en helpt je af te stemmen op je hart. Het afwegen van de voor-en nadelen, de mogelijkheden worden duidelijk in kaart gebracht. En jij neemt bewust beslissingen vanuit dit inzicht.


Tarief: 30 Euro


3. Het Geheim van de Priesteres

Dit legpatroon brengt verduidelijking als je bewuste en /of onbewuste problemen in je leven ervaart en wilt weten of een bepaalde invloed in je leven zal toenemen of zal afnemen. 


Tarief: 30 Euro 


4. Legpatroon De Mandala

Deze legging is ideaal om inzicht te krijgen in de levenslessen en wensen, om bepaalde dingen in dit leven te realiseren, te manifesteren. Obstakels die je afremmen om je doel te bereiken worden zichtbaar, je kwaliteiten, je zelfbeeld en je zielswens worden verhelderd. 


Tarief: 35 Euro 


5. Legpatroon Relatielegging 

In deze legging krijg je meer inzicht in je relatie. Het is een verhelderende legging omdat je een dieper inzicht krijgt in de rol die de ander speelt in je relatie. 


Tarief: 30 Euro 


6. Legging Partner- Relatiepatroon 

Deze legging is heel geschikt als beide partners inzicht in de relatie wensen en heeft ook een sterk therapeutisch aspect. Deze legging kan ook worden gedaan tussen vrienden, collega's et cetera. 


Tarief: 35 Euro 


7. De Relatiebeker

Deze legging heeft 1 doel voor ogen namelijk de mogelijkheid om het heden en de toekomst toe te lichten van een relatie tussen twee mensen. 


Tarief: 25 Euro 


8. Het Astrologische Legpatroon 

Deze legging is heel waardevol omdat zij wordt gebruikt om op verschillende momenten in de toekomst trends te ontwikkelen. Door middel van deze legging kun je een enorme hoeveelheid informatie verkrijgen. Op een dieper niveau wordt deze legging de Astrologische legging of Horoscoop genoemd. Hierbij is elke kaart gerelateerd aan haar respectieve Huispositie in de Horoscoop. 


Tarief: 55 Euro 


9. Maan Readingen 

Als erkend gecertificeerd Moonologiste neem ik je heel graag mee in de bijzondere afstemmingen van de Maancycli. 

Je leert je af te stemmen op de cycli en hoe je die in jouw  dagelijkse leven kunt integreren bij het nemen van bijvoorbeeld beslissingen, het starten van een nieuwe baan, cursus, project et cetera.

Je kunt hierbij kiezen voor een korte reading met drie kaarten ( Volle Maan) vier kaarten tijdens de wassende maan en afnemende maan en het klassiek gekende Keltisch Kruis. 


De 'Moonology Manifestation Oracle' geeft je ondersteuning en begeleiding terwijl je doorgaat met manifesteren. 

Elke kaartinterpretatie zal je helpen te begrijpen wat je momenteel in je leven brengt. Zijn de vooruitzichten bemoedigend of uitdagend?


Legt uit wat de beste manier van denken bij een legging , hoe je de energie ervan kunt benutten en wanneer en hoe je je manifesterende krachten kunt stimuleren voor het best mogelijke resultaat.


Onthult wat een legging in astrologische zin betekent, voor iedereen die zijn astrologisch en moonological begrip wil verdiepen.


Tarief voor de Maanreadingen met drie en vier kaarten bedraagt 20 Euro en het Keltische Kruis bedraagt 35 Euro.Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in een diversiteit van leggingen en hierin gediplomeerd waaronder

Engelen Tarot

Osho Tarot

Elfen Tarot

Lichtzieners Tarot

Quantum Orakel Tarot

Tarot van het Goede

Lemurian Starchild Tarot


Je ontvangt per email de uitdraai van jouw legging. 

Als gratis extra ontvang je de jaarkaart voor 2022

Gelieve je correcte geboortedatum door te geven.

Elk consult wordt vooraf vereffend.


[email protected] of

[email protected] 

Gediplomeerd Tarotcoach voor de Nieuwe Tijd
NUMEROLOGIE

Wil jij graag meer weten over dit consult?

Je volledige geboortenaam (-namen) en je geboortedatum volstaan.

Wat ontvang jij in dit consult?

- Je levensgetal

- Je zielsgetal

- Je persoonsgetal

- Je geboortegetal en betekenis

- Je groeigetal ( uitdagingen en groeikansen)

- Veranderingen en doorbreken van patronen

- Je levenspadgetal

- Een overzicht van de vier levenscycli met de belangrijkste krijtlijnen

- Wat jij mag doorsturen is een getal tussen 0 en 10. Dat is voor jou een persoonlijke boodschap van de Engelen. Dit is een extraatje van mij voor jou.

Tarief voor dit consult via email is 30 Euro.

Wil je graag een numerologisch relatieconsult dan betaal je voor jou en je partner ( of vriend) 55 Euro, inclusief 21% BTW

Je ontvangt voor elk getal een duidelijke omschrijving. Laat je verrassen door de wonderlijke wereld der getallen, die verbonden zijn met jouw geboortenaam en -datum.

Stuur je volledige geboortenaam ( namen) en geboortedatum naar [email protected] of

[email protected]

Elk consult wordt vooraf vereffend.

Gediplomeerd Spiritueel numerologe 


Sterrenlicht Orakel Reading 

Voel je je aangetrokken als Starseed voor een Sterrenlicht Reading?

Verschillende leggingen die je laten zien wat het geschenk is van je Ziel, de Karmische wonden en hoe je deze kunt healen en integreren, wat je hieruit voor jezelf kunt halen zodat je leven in die thema's kunt laten stromen, wat de huidige levensuitdagingen zijn en waartoe je Ziel jou roept.


Een variatie op deze legging is het dieper inkijken op een thema, waarin het groter plaatje duidelijker wordt. De leiding van de Sterren brengen het diepere inzicht. De leiding van de Aarde geeft de richting aan van de te nemen stappen. Het hart toont de hindernis die nog in de weg staat. De uitkomst van de situatie die zich op dit moment manifesteert, rekening houdend met de stappen die jij bewust kunt nemen. 

Een uitgebreide Jaarreading ( 15-20 pagina's) ontvangen voor

44,44 Euro inclusief BTW kan via onderstaand formulier en vooraf te betalen.Een tarot-reading wordt niet gebruikt om 'toekomstvoorspellingen' te doen, maar om de diepere processen zichtbaar te maken.

Datgene wat in de onderstroom beweegt, verandert is niet altijd (meestal niet) zichtbaar in de bovenstroom, maar het is wel belangrijk om inzicht te hebben in de laagjes die aan het losweken zijn en hoe je er verder kunt mee omgaan. Ook best belangrijk in een partnerschap, waar het 'ongeduld' behoorlijk parten kan spelen.

Met de chakra-kaarten erbij, is dit deck behoorlijk compleet.

Voor een helder korte reading of een uitgebreide reading, kun je me

bereiken via het contactformulier.  

Korte reading 4 vragen - 20 Euro

Uitgebreide reading 8 vragen - 40 EuroNeem contact met ons op