Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Kwantumsprong in de praktijk

Velen ervaren een bewustzijnsverschuiving. Wat voorheen als heel logisch ervaren werd, wordt in vraag gesteld. Velen onderzoeken in zichzelf vanwaar die veranderingen vandaan komen en of het wel klopt, goed is.


Veranderingen kunnen als behoorlijk chaotisch worden ervaren, verwarring creëren in zichzelf. Opmerkingen van de buitenwereld blijven niet uit. Het voelt alsof je je een te nauw zittend jasje wilt uittrekken; je kunt je niet meer vrij bewegen, je hapt naar adem, het zit niet meer lekker.


Velen benoemen dit als hun transformatieproces. 

                 In het transformatieproces kunnen we heel veel richtingen uit en één van die richtingen is: transformeren en het overschrijven van het ene oude paradigma naar een ander even beklemmend andere paradigma. Een simpel voorbeeld:

je verbreekt een verbinding omdat je je beperkt voelt, gecontroleerd, gevangen en onderdrukt. Je bent ervan overtuigd dat dit door je transformatieproces komt. Je ontmoet een nieuw persoon, in de overtuiging dat je vanuit je vorige ervaringen geleerd hebt. Na een al dan niet korte tijd, doet zich opnieuw dezelfde of soortgelijke ervaring voor. Dit kun je doortrekken in alle levensterreinen die je als wegwijzers dienen, maar waar die wegwijzers zich richten naar jezelf en niet naar de buitenwereld. Je blijft in dat transformatieproces in een kooi rondlopen, nog steeds gevangen in jezelf. Het is niet de ander die je beperkt, controleert, gevangen houdt en onderdrukt. Hier is iets fundamenteel niet getransformeerd.


                 Het transformatieproces waarin de reis naar zichzelf tot het oprekken van ons bewustzijn leidt, is het ont-koppelen en bevrijden van alle programma's binnen de Matrix. Dit is een totaal andere reis die leidt naar een diepgaande innerlijke transitie. We zullen dus bereid dienen te zijn alles te onderzoeken vanuit een diepgaande waarneming en zodoende laag per laag bewust los te laten. Gaandeweg ontdekken we dat we de oorspronkelijke scheppers zijn van ons leven en niet overgeleverd zijn aan krachten die ons uit onze scheppingskracht willen houden.


                  In de 4 wekelijkse samenkomsten onderzoeken we stapsgewijze hoe jouw bewustzijn

wordt opgetild en opgerekt om vanuit een door jouw doorvoelde liefdeskracht, jouw unieke en authentieke schepperskracht te herinneren.


                  De samenkomsten staan in het teken van waarnemen, voelen, ervaren, delen, inspireren.

                  

                  Hierin houden we het veld open voor eigen inbreng omdat we niet denken in 'oplossingen', maar het creatieve veld van oneindige mogelijkheden openstellen.


                 De samenkomsten worden inhoudelijk binnenkort meegedeeld. Voor elke samenkomst voorzien we 3 uur. (totaal 12 uur) met de mogelijkheid om aan te sluiten in een voormiddag-namiddag- avond en/ of weekend, start vanaf begin maart 2020 Bijdrage (12 uur) inclusief uitdraai, thee/koffie/water/sap/ gezonde versnaperingen 138 Euro. ( gespreide betaling in 2 termijnen is mogelijk op aanvraag)

                  Inschrijven kan vanaf nu via contactformulier. Gelieve je voorkeur mee te delen. Vanaf 4 inschrijvingen gaan de samenkomsten door; zoals altijd geven we de voorkeur aan kleine groepen. (max. 8)


Van harte welkom!

Mieke en Lis

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.