Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Hier kunt u de reacties lezen van cliënten

Lieve Mieke, Graag wil ik je laten weten hoeveel baat ik heb gehad bij de behandeling die ik van je heb mogen ontvangen. Ben er zo blij mee, wacht alweer met ongeduld op je volgende behandeling. Dikke knuffel van Liza 


Met heel veel plezier laat ik een kort en krachtig bericht in je gastenboek na: topmedium! (geen 'madame soleil') Tess. 


Wat een fantastische reading heb ik gekregen over onze kater! Mijn dochter en ik zijn speechless. Wat jij in de schriftelijke reading hebt geschreven, klopt als een bus. Nu weten we door jouw rake boodschappen, dat alles anders is zoals we het ons hadden voorgesteld. Veel veel lieve groeten van Vero& Moniek.


Enkele maanden geleden heb ik van jou een skypeconsult gehad. Ik heb meer gekregen dan ik had gedacht! Je bent werkelijk een top dame, die echt werkt vanuit het hart. Je kijkt niet op een kwartier, en dat was wel een heel andere manier dan ik gewend ben. Dank je wel voor de vele handvatten en inzichten, want dit is ook heel eerlijk, je lost niets op, maar maakt de knooppunten los. Zoals je ook heel oprecht meegeeft: ik moet mijn eigen pad blijven bewandelen en niemand anders kan dit voor mij doen. Ik vond je uitspraak dan ook heel raak ( en ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit zo prettig zal vinden): zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En toch ben je een heel liefdevol en warm persoon. Het ene sluit het andere niet uit en dat heb ik ervaren. Je bent gewoon een topmens en meer dan gekwalificeerd. Adriana, Boogschutter. Beste Mieke, ik schrijf met veel dankbaarheid een bericht. We zijn nu ruim een tweetal maanden verder, en wat ik aan inzichten heb meegekregen, heeft me flinke stappen vooruit gebracht. Ik moest alles alles bezinken, want jouw kijk op alles wat maar menselijk is, gaat heel diep. En toch de moeite waard om eindelijk uit de comfortzone te stappen. Ik vind je een fantastisch mens, heel oprecht, recht door zee, betrouwbaar en enorm getalenteerd. Wijs en integer, zo wil ik je graag erkennen. Ik heb al vaker met hulpverleners contact gehad, en wat ben ik dankbaar dat ik je toevallig op internet heb gevonden. Ik weet nu, dat was geen toeval. Lisette.


Hallo lieve Mieke, zo opgelucht dat jij Blacky kon helpen! Wat ben ik verbaasd hoe jij in de ziel van een dier kan invoelen. Het klopte haarfijn. Bedankt voor de bloesemremedies ook. Stapje per stapje krijgt Blacky meer vertrouwen. Je hoort, leest me zeker nog. Dikke poot van Blacky en een superdankbare kus voor jou, mooi mens. Anne-Marie ( Kortrijk)


Zo ongelovig ik was in spiritualiteit, zo overtuigt ben ik nu. Je helderziende en helderwetende gaven zijn van een hoog kaliber. Met humor weet je ook dingen te vertellen, lekker down to earth, niets zweven, wat ik voor ik je ontmoette, wel dacht. Eerlijk, dat jij een zeer biezonder mens bent, dat heb ik mogen ervaren. Tot heel snel. Tuur D.V.


Hey liefste Mieke, voor jou laat ik een prachtig bericht achter: ondanks alle problemen en hindernissen, ben ik super blij je te hebben gesproken. Ik kan hier echt verder mee, je hebt me zoveel inzichten gegeven, ook al wist ik wel wat er speelde, maar toch heb je de dingen zo haarscherp benoemd, dat alle twijfels weg zijn. Je hebt dan ook zoveel wijsheid en kennis, maar vooral zie je dwars door alles heen. Warme lieve vrouw, tot binnenkort. Mariëlla.


Hallo lieve Mieke, wat een heel rijk aanbod heb jij, ik wist niet wat te kiezen, maar heb me laten leiden door mijn gevoel en ben hier blij mee. Je bent, wat mij betreft en ik ben ervan overtuigd voor veel mensen, een rots in de branding. Je bent een topper en professioneel, zoals het hoort. Ik kan echt merken dat jij heel veel ervaring en kennis hebt, maar het belangrijkste voor mij is de manier waarop je werkt. Ik heb heel veel gehad aan jouw engelenreading en kan het aan iedereen aanraden. Knuffel en tot een volgende keer, Annie.


Beste Mieke, een grote dank aan jou, mede dank zij je krachtige adviezen én vooral je luisterend begripvol oor, gaat alles nu weer meer stromen in de relatie. De tips uit je opleiding als mindfulnesstherapeute ( en het boek van David Dewulf) heb ik heel goed begrepen, toepassen is oefenen, maar dat komt helemaal goed. Ik heb terug vertrouwen en ben je oprecht dankbaar. Steph. 


Beste Mieke, ik ben heel tevreden met de afstandinwijding die ik van jou heb gekregen.

Het werkt nog door en ik wil je wel zeggen dat je een heel betrokken persoon bent. Ik laat alles nog inwerken en ga door met jou als mijn inspiratiebron. Hartelijke groet, Dirk uit Dendermonde.


Mieke, dank zij jouw kundige begeleiding is de relatie met mijn vriend weer gaan stromen.

Dit inzicht, waar ik nog niet achter gekomen was, heeft me de moed gegeven door te gaan, op een andere manier. Jij bent iemand met zoveel know how en je bent duidelijk in wat je zegt en hoe je alles aanpakt. Jij bent echt een gedegen therapeute, had ik je maar vroeger gevonden! Dikke kus, Marijke


Dag Mieke, ik heb je toevallig via internet gevonden,, en ben heel heel blij met jou.

Een hulpverlener die ook nog eens met dieren werkt, ik twijfelde wel, want de meesten die ik ken zijn goed in een ding; jij daarentegen? Ik heb me laten verrassen en wat jij me kon vertellen over onze kater...ik stond perplex. Dank je wel voor de healingen van onze Pitoe, hij is veel rustiger geworden! Ik raad je aan aan iedereen die ik ken lieve Mieke. Groetjes en tot aan de telefoon. Josie ( Ninove, vlak naast de deur )


Een bijzondere getuigenis voor een bijzondere engel als jij. Ik ben je zo dankbaar voor deze mooie Akasha Reading. Ik vind jou een geschenk uit de hemel en geloof me, ik zeg dit niet zo snel, want loop overwegend niet hoog op met waarzeggers. Je bent geen waarzegger zoals de meesten, jij bent een hemels geschenk, een engel, zo puur en zuiver.

Mijn vriendin is zo overdonderd door wat ik haar verteld heb, dat ze je ook wilt ontmoeten.

Okegem, Ankietje, een groot hart voor jou Mieke


Ha, toppertje! Meerdere keren je prognoses gelezen, er zijn er al enkele helemaal boenk op. Zo heb je toch gevonden uiteindelijk. Tanya ( Nederland)


Beste Mieke, ik zet met veel plezier een toffe getuigenis voor je, want ik vin je een hele toffe en wijze madam. Geen dikke nek, je draait niet rond de pot, en wat ik al aan velen heb betaald, vind ik bij jou eigenlijk te weinig, jij mag je prijzen wel wat naar boven trekken meid, want jij, jij bent eigenlijk het dubbele waard. Een gelukkige Belg, die dacht dat hier enkel maar zwevers waren, Dat ben jij dus helemaal niet! Ik wens je heel veel succes in het kleine arme landje, Moerbeke, Yanick xxx


Ik zet met plezier een mooie referentie voor u neer omdat u dit meer dan verdient.

Ik begrijp niet dat u niet meer bekendheid hebt beste Mieke, maar dat zal wel te maken hebben dat u heel bescheiden bent. Ik ben heel blij u te hebben ontmoet en nog gelukkiger dat u me met mijn loopbaan de nodige inzichten hebt gegeven om verder te geraken.

Met heel veel respectvolle groeten beste Mieke. U hoort me nog. Sint- Niklaas, M.


Dank je wel Mieke voor je heel mooie reading! Ik heb meer gekregen dan ik verwacht had.

Hele grote buiging voor jou! Marie- Jeanne ( en Michel)


Beste Mieke, ik wil je aan iedereen die ergens in vast zit, van harte aanbevelen. Van alle hulpverleners die ik heb gehad, ben jij werkelijk (voor mij) de beste! Bij jou kan ik nu eindelijk groeien, en ik besef dat ik dit zelf moet doen, ik moet me niemer schuldig voelen over niets, en dat heeft niemand me ooit gezegd! Elke keer voelde ik me mislukt, jij durft het te benoemen, zonder meer, maar je doet het zo profesioneel en met een mooi hart. Ja, je bent wel een spiegel voor iedereen die langskomt bij jou, alleen , het is de manier waarop je dit doet! Ik ben er nog niet, maar samen met jou hulp en coaching neem ik terug alle verantwoording voor mijn leven. Ik kan wel uren bij u vertoeven, maar dat kan niet hé. Ik sta elke dag wat sterker in mijn schoenen. Dank je wel engel, want ja, dat ben jij! Ik hoop dat je snel terug bent!


Dag Mieke, alles wat je hebt voorspeld in de jaarlegging is uitgekomen. Hoe je dit doet, is me hocus pocus, wat ik heel sterk waardeer is dat je een verslag hebt doorgestuurd van de legging, zodat ik deze kon nalezen. Wat ben jij een straffe kaartlegster zeg! Ann- Sophie, Maarkedal


Een getuigenis voor jou om je in de bloemetjes te zetten! We zagen het met ons zoontje niet meer zitten, ten einde raad, met alle respect voor psychologen, maar waar zij het diepere inzichten ontbreken, kan jij met al je kennis rond de aanpak van de nieuwe tijdskinderen veel verder kijken én net die dingen aanreiken, waar we als ouders heel wat mee kunnen. We zijn gaan lezen over ADHD, en met jouw wonderbaarlijke adviezen, kan ons Bartje zich beter concentreren, niet meer zo druk, en dat zelfs zonder pillen! Mieke, mag ik je echt een reddende engel heten, en mocht er zoiets bestaan als een diploma van ' reddende engel, dan krijg jij die als eerste. We houden contact, zoals afgesproken. Van harte, Dominique en Stef.


Dank je wel Mieke, je reading was loepzuiver en ik ben ontzettend blij dat ik je heb geraadpleegd. Tot gauw!, Liefs van Ria


Een dankwoord voor jou is niets teveel. Van de vele hulpverleners die ik heb gehad, ben je een heel grote uitzondering in het hulpverleningscircus. ( sorry, dat ik het als een circus schrijf, je weet waarom). Dat je helemaal prof. bent, is duidelijk, maar dat je in staat bent, veel dieper en verder te kijken, dat is de meerwaarde in je manier van werken. Topper! Het gaat elke dag wat beter met me, en ik ben blij dat jij in mijn leven bent! Heike B. 


Wat ben jij een ongelooflijk hulpverlener Mieke! Waar de meesten niet tot de kern konden komen, en ik daardoor elke keer weer opnieuw in oude valkuilen trapte, wist jij enorm diep tot de knoop door te dringen. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar dank zij jouw heldere waarnemingen en dieptegesprekken, lukt het me. Ik kom zeker nog terug! Ik heb je ook aanbevolen. Dikke kus en knuffel. Babs uit Schilde


SUPER Mieke, Zo blij met de hulp voor mijn kindje. Mijn jongen heeft geslapen als een roos en voelt zichtbaar anders. Ik kan het bijna niet geloven. Warme knuffel van mij! xx Joke


Ik ben blij dat ik een afspraak heb gemaakt bij jou Mieke. Je hebt me goeie adviezen gegeven op carrièrevlak! Dank zij jou kan ik duidelijke keuzes maken. Smart--zoals je zelf zegt. Pascale VDM


Dank je wel Mieke voor de ontspannende holistic pulsing massage, er is veel losgekomen, ik wist niet, helemaal niet, dat ik emotioneel zo geblokkeerd zat. Je bent een hele liefdevolle zachte én krachtige vrouw, met bijzonder veel wijsheid kennis dat ik je aan iedereen kan aanbevelen! groetjes en een dikke knuffel van Linda


Lieve Mieke, ik heb een prachtig consult van jou gehad, je hebt me zoveel helderheid gegeven in mijn blokkades dat ik er nu wel weer tegenaan kan. Ik ben je heel dankbaar hiervoor. Liefs van Marnik.


fijne AkashaReading gehad van Mieke voelde zoveel warmte liefde en wijsheid bij deze vrouw wauw! Ze heeft zoveel kennis en weet echt waar ze over praat! Ik kom snel nog eens langs met mijn dochtertje! Joke P.


Ik wil graag een mooie getuigenis voor je neerzetten, omdat ik zo dankbaar ben iemand als jij te mogen ontmoeten! Dat je dus ook een grote liefde voor dieren hebt, dat heb ik nu zelf ondervonden. Ik dacht eerlijk eerst, iemand die met mensen werkt, en ook nog eens met dieren, hoe zit dat nou? Schat, lieve lieve schat, ik weet dat je niet kan toveren ( jouw woorden) maar je hebt het vertrouwen tussen onzen Blacky en mij terug herstelt. Ik was helemaal ondersteboven, praten met onzen Blacky? Ik moet eerlijk zeggen, ik weet nog niet altijd goed wat ik preceis moet zeggen, maar het is heel grappig dat hij meer geduld heeft dan ik. tranen heb ik al gehuild dat ik nu stapje voor stapje dichter bij onze dierbare vriend komt, en me gek genoeg ook vertrouwen geeft. Je bent zo een lieverd jij! Een aanrader voor al wat leeft, mag ik het zo zeggen? of schrijven? Jij bent ronduit pure liefde en ik hoop echt dat ik je snel weer zie, maak de mensen ook wat blij in België, en kom maar snel weer terug. Een dikke dikke kus van José, Fons en natuurlijk, onzen Blacky xxxxxx


Hallo lieve engel, ik wil je van harte bedanken voor de prachtige afstandinwijding die ik vorige week mocht ontvangen! Ik wil hier even deze getuigenis neerzetten, dat je ook na de inwijding de nodige zorg en aandacht geeft, je bent niet iemand die voor het pure geld werkt, dat is me duidelijk geworden, wat je doet, straalt liefde uit. Mooi en verzorgd, de inhoud duidelijk en wat fijn is, je bent iemand die ook overlegt. Ik ga nog veel dingen bij je doen, dat is wat ik wel zeker weet. Tot spoedig Angel Mieke. Groetjes van Marleentje uit Dikkelvenne


Hé kanjer, ik heb zo genoten van je consult! Als er iemand is die je er zo doorheen sleurt ( ha, bij wijze van spreken ) dan ben jij het wel. Ik ga zoals je gezegt hebt, eens op gesprek met mijn arts. Een dankbare zwartkijker ( weet je nog?) K


Beste Mieke, ik ben je heel dankbaar voor je eerlijke en professionele aanpak. Ik ga zonder twijfel aan de slag met mijn steeds terugkomende patronen! Willemien, Bergen


Ik wil heel graag een mooi woordje neerzetten! Ik heb een heel rustgevende en duidelijke reading van jou mogen ontvangen, op een manier die ik nog niet eerder heb ervaren, je bent een werkelijke liefde volle engel! Puur en zuiver, ik voelde me zo omringd door de liefde van de engelen, ik ben met een heel warm hart naar huis gereden en alles verteld aan mijn partner. Hij vond me zo ineens veranderd, zachter...dank je voor de bijzondere healing ook! Je bent voor mij een heel grote aanrader! Marianne D. Gentbrugge


Beste Mieke, ik heb nu voor de tweede keer bij jou een heel fijne consult gehad met mijn man en we zijn echt allebei heel blij dat we bij jou terecht zijn gekomen! Je bent iemand die mensen begrijpt, je oordeelt niet, trekt geen partij voor de ene of de andere, noch ik noch mijn man hadden het gevoel dat je meer aandacht en begrip had, daarom zijn we je heel erg dankbaar dat we ons echt gehoord voelen door jou. We hebben direct het boek van mindfulness in je relatie gekocht en het was wel even wennen om op die manier met elkaar te praten...maar we geven het toe: nu nemen we terug kleine stappen naar elkaar toe, dank zij je meer dan praktische adviezen. Ik raad je aan , aan iedereen die relatieproblemen heeft, je hebt inzicht, je bent betrokken en nabij en toch blijf je heel professioneel. Dank je wel Mieke dat we je hebben gevonden, en ik hoop samen met zovelen, dat je nog veel mag betekenen voor een zoekende mens. Daniëlle en Sébastien, Deux- Acren, 15 februari 2015


Dag Mieke, graag zet ik voor u een bijzonder dankwoordje neer, ik had nog nooit van een soul body fusion gehoord en na drie sessie met u, moet ik zeggen dat ik me terug in mijn kracht gezet voel. Ik weet nu wel één ding dat dit werkt, ik weet niet helemaal hoe het werkt, ik ga nu dit boek ook lezen. Ik begrijp uiteraard graag vanwaar alles komt en ik vind het heel tof van u dat u me dit soort informatie niet achterhoudt! Ik geloof dat ik het heb getroffen met u als coach! Mieke, dé aanrader uit het kleine Zandbergen ( leuke omgeving trouwens om er even rond te wandelen) Marie- Paule P. uit Halle


Je bent een heel zuivere vrouw en medium. Dank voor je prachtige engelenreading, gegeven door een engel. dank je voor de tijd die je heeft genomen voor de reading! Theo De Doncker


Mijn dochtertje is weer rustiger geworden en ikzelf ook; ik ben blij dat je zo lief bent, begripvol, niet veroordeeld, ik geef haar nu elke avond een zachte voetmassage, war ik zelf rustiger van wordt, bedankt voor al je wijze woorden en omdat je me moed geeft! Volgende maand hebben we terug een afspraak, en heel blij hierom. Kathie en Maartje , dikke kus xxx


Lieve Mieke, ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige afstandsinitiaties die ik van jou mocht ontvangen! En wat ook fijn is dat je na de initiatie de ruimte krijgt om de ervaringen te delen. Je bent een heel mooie lieve vrouw, en een engel op aarde. Linde


Beste Mieke, dank je wel voor al je hulp die je al gegeven hebt. Je bent alle vertrouwen waard Mevr. Termote,, Brugge


Hallo lieve Mieke, ik heb heel erg uitgekeken naar de reading en het klopt allemaal! Mijn man was enorm geraakt door de bijzonder mooie manier waarop jij onze relatie hebt belicht. Het heeft onze ogen geopend! Luuk en Karin uit Aalst. Lieve groet en tot de volgende keer


Beste Mieke, ik plaats graag een mooie getuigenis voor je omdat ik eindelijk na veel therapeuten te hebben gehad en elke keer afhaakte, heel blij ben dat ik jou gevonden heb. Het heeft me duidelijk doen inzien dat ik allereerst zelf de stappen naar bewust worden dien te zetten. En wat ik voordien niet wist, ik ben zelf hooggevoelig, ik begreep maar niet vanwaar al mijn problemen kwamen, en mijn hooggevoeligheid is een onderdeel ervan. Dank zij jou ben ik ook veel gaan lezen over hoogsensitiviteit en zoals je me ook liet groeien naar bewust leren omgaan met mijn gevoeligheid.

Ik ben zo blij dat je ook de weg van lichaamswerk bent gegaan, omdat ik inderdaad zwaar gepantserd was. Ik wil maar zeggen: wat een rijkdom aan inzichten jij hebt, zoveel wijsheid en zoveel liefde. Mijn partner is blij dat hij zijn vrouw terug heeft en nu weet hij ook, gelukkig, hoe alles een beetje werkt. Hij vindt het nog steeds moeilijk hoor, maar toch....ik ben mezelf geworden, ik ben er nog niet, maar met jouw diepgaande sessies vind ik zeker mezelf helemaal terug. Je bent een engel op aarde en schaam me niet dat ik zeg bij jou te komen. Zou ik vroeger niet hebben gedurfd. Ik kan jou aan iedereen aanraden die geen lichtpuntje meer ziet. Tot volgende maand, engel, Annelies, Lennik


Je bent een topcoach Mieke! Ik ben aan de slag gegaan met het werkmodel...en hou mijn focus nu heel gericht. Het gaat goed met me en ik contacteer je snel om samen het werkmodel te bespreken.

Patsy D.R. , Aalst


Wow, lieve lieve Mieke, je had het helemaal goed gezien ( sorry dat ik toch twijfelde) onze poes Katooke, is na vier weken terug. Ik ben je eeuwig dankbaar. Bedankt voor je helderziende waarnemingen. Ik hou Katooke nu wel in de gaten, hoewel je me hebt gezegd dat katten soms wel eens voor een tijdje op zwier kunnen zijn. Wat weet jij veel over dieren zeg. Merci! en een dikke dikke kus en een ferme poot van ons Katooke. Marie- Jeanne ( je weet wel )


Liefste Mieke, dank je nogmaals voor je prachtige Akasha lezing. Ik ben er veel mee in de huidige situatie en sommige dingen zijn zich aan het ontknopen. Heel veel liefde en licht ook voor je.

Briit, Zottegem


Beste Mieke, jij bent op en top professioneel! Ik ben heel tevreden over de Akasja reading die ik van jou mocht ontvangen. Je bent niet alleen op en top prof, maar ook een heel aangename vrouw om mee te praten, lang geleden dat ik me nog zo goed hebt gevoeld. Jij bent een heel goed luisteraar, zonder te oordelen, en commentaar te geven. Ik ben blij dat ik je via internet hebt gevonden.

Jij bent een grote aanrader....jammer dat je niet altijd in belgië bent! Vele groetjes, Annelies, Haaltert


Hallo dag Mieke, ik wou heel graag een positief berichtje achterlaten op je mooie website: een groter geschenk uit de hemel kan ik me nog niet voorstellen, hihihi, maar jij bent een waarachtige engel, en omdat ik ook aura's kan zien ( zoals jij weet) kon ik jouw prachtige kleuren waarnemen, ik heb al een aantal medium gezien en gesproken, maar wat en hoe jij echt bent, heb ik nog maar bij weinige mediums gezien. Ik raad jou aan iedereen aan uit mijn buurt, omdat jij het verdient, groetjes van Leontientje uit Ledeberg ( xxx)


Bedankt lieve wijze vrouw voor je hulp! We zijn blij je een aantal keren geconsulteerd te hebben, onze relatie heeft weer een mooie boost gekregen, zodat we meer vanuit ons hart praten met elkaar.

De eerste cursus die je hier geeft, daar zijn wij alvast bij aanwezig. Je bent zelf heel open en hartsvol in de verbinding ( zoals je het ook heel mooi zegt, en zo voel je bij ons ook helemaal ) Tot snel, Raoul en Brigitte uit Denderwindeke


Ik ben blij je te kennen, je bent echt heel goed! Je bent heel realistisch in je aanpak van situaties en toch voel je heel sterk verbonden met gene zijde, op een mooie en zuivere manier.

Volgende maand, ik kijk er alweer naar uit, het is soms wel even geduld hebben om een afspraak met jou vast te kunnen leggen. Maar dat is goed om geduldig te leren zijn. Dank je wel Mieke voor wie je bent en voor wat je doet, voor ons en voor de dieren.Groetjes van Willem.


Beste Mieke, ik ben heel blij met de cursus leren werken met de engelen! Ik neem de tijd om alles rustig te leren en weet zeker dat jij de juiste leraar bent voor mij. Liefs, Marian.


Dag lieve mieke, ik ben blij dat de afstandhealingen voor ons hondje gewerkt heeft, ze is veel rustiger geworden en zoekt meer contact nu. Ik begrijp wat er fout is gelopen en ben dankbaar voor alle hulp!

Knuffel en dikke poot van ons. ( je weet wel wie....)


Hé Mieke, heel veel heb ik al aan u gehad, u bent iemand die met kennis van zaken werkt, ik hoop nog vaak op u te kunnen rekenen als ik weer even in verwarring ben, of het niet weet. U readingen zijn tot nu toe helemaal correct, maar het vergt ook geduld, haha....u bent een heel eerlijk medium en een heerlijke gesprekspartner! Tot later, Greetje B ( Nukerke)


Mieke, heb al veel therapeuten gezien maar de beste woont in het kleine gezellige zandbergen! Veel te bescheiden ( zoals ik het voel) ik hoop dat je ook eens op beurzen komt, gegarandeerd dat de rijen heel lang zullen zijn. Groetjes van Annie uit Denderleeus


Dag lieve engel, ik wou graag iets schrijven in je gastenboek om de mensen te laten weten dat je een heel bijzonder lief en krachtig zuiver medium bent, je vertelt zuiver wat je doorkrijgt en het bijzonderste aan jou is, je zit niet te gissen, je zegt eenvoudig wat en hoe iets is, zonder oordeel, commentaar. Hier mogen echt velen nog van leren, had voordien geen echt goeie ervaringen en was zelfs bang geworden, doch mijn beste vriendin ( die ook bij je is gekomen) had me verzekerd dat je iemand bent die te vertrouwen is en ja, ze heeft gelijk...jij bent een echt medium, een topper.

Ik ben blij met de reading en kan er heel veel mee! dank je wel, engel, vele groeten van Daisy P. ( met het paard)


Hoi lieve Mieke, ik ben absoluut verrast met wat ik meegekregen heb uit de Akasja reading!

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ik iemand zou aantreffen op een wolk of een zwevend tapijt, en ik heb je dat ook gezegd, gelukkig heb jij zoveel humor en relativeer je jezelf zo sterk, dat ik je graag een hart onder de riem wil steken: jij bent een klassedame, op en top professioneel en dat jij niet bekend bent in België, dat snap ik nog minder. Dat zal wellicht komen doordat je heel erg bescheiden bent...jij mag best op het podium gaan staan, waar ik al velen in beurzen heb zien staan, maar die in de verste verte niet kunnen tippen aan jouw gaven. Je kent me, ik ben open hé. Ik beveel je aan aan mijn vrienden! Jij bent je geld meer dan waard! Dikke kus, Marie ( Dikkelvenne)


Wow wow en nog eens wow! Bij het lezen van je website dacht ik eerst, zoveel gedaan zeg, kan dat wel echt? Ik ben zo blij dat ik toch die telefoon heb gedaan met je, en een afspraak heb gemaakt. Jouw reading voor mijn situatie was zo helder en zo duidelijk en niet wat ik graag wou horen....grappig dat je erbij zei ' de engelen geven altijd datgene wat belangrijk is voor je, ik ben slechts een kanaal '. Je hebt me dieper laten zien waar mijn obstakels liggen om keuzes te maken. Ik ben zingend naar huis gereden....en mijn vriend die was zo verbaasd en aangenaam verrast dat hij nu ook bij jou wil langskomen. Jij bent echt een engel uit de duizend én je bent super eerlijk, je draait niet rond de pot. Ik wil je nogmaals bedanken voor het prachtige consult. Nina vdb, Ninove


Beste Mieke, ik ben heel blij dat ik je gevonden heb, toevallig....mijn katertje stelt het ondertussen veel beter, hij is rustiger geworden en de dierenarts was echt verbaasd dat je afstandsbehandelingen zo goed hebben gewerkt. Hij heeft alvast je naam gevraagd en waar je woont en natuurlijk, glunder glunder dat IK jou ken , heb ik de website doorgegeven.

Ongelooflijk dankbaar, voor al je steun en verslagen die je zomaar hebt gemaakt over het resultaat. Ik ken niemand die zo met het hart dit werk voor dieren doet dan jij. Heel veel liefs, en kroeltjes van ons Webertje. Nicole ( Beveren)


Hallo lieve schat, ik schrijf graag iets neer uit dankbaarheid.....je hebt ons heel mooi begeleid met het afscheid van ons hondje, ik weet niet of we het gered zouden hebben zonder jou steun en toch profesionele begeleiding. Je bent een prachtige vrouw, met een duidelijk heel groot hart voor dieren. Ik zal nooit vergeten hoe we samen de overgang zo intens mooi beleefd hebben, terwijl ik het schrijven vloeien de tranen. We missen ons huisgenootje, maar we weten nu hoe het is voor hem , en dat is echt dank zij jou, je hebt ons op een bijzonder liefdvolle manier gesteund en alles verteld hoe het is voor dieren aan de andere kant. Wat een troost is het om dit te weten. Je bent goud waard voor iedereen een dier moet afstaan. Petra, Wim en kinderen ( Ankie, Seppe en Lander)


Wat een mooie getuigenissen lees ik van je, daarom graag ook eentje voor je: ik ben voor jou voor een loopbaancoaching gekomen en met vakkennis heb je me er zo doorheen geholpen. Ik dacht dat het heel moeilijk zou worden, maar neen hoor...met jouw bijzonder model zag ik mijn grootste problemen. Het is opvallend dat je zoveel ervaring hebt, zelfs als spirituele coach ook heel erg nuchter bent. Ik ben niet zo van het zweverige, maar jij bent dat helemaal niet. Gelukkig dat ik jou toch het voordeel van mijn twijfel heb gegeven want jij bent een topper. De sollicitaties zijn nu de deur uit, ik hou je op de hoogte. Claudine uit Oudenaarde.


Beste Mieke, ik wil je via mijn getuigenis heel graag bedanken voor je top-coaching! Ik zie nu helder waar mijn kwaliteiten liggen en mijn valkuilen. Ik ben er effectief mee aan de slag gegaan en ben nu volop aan het solliciteren en dit keer gericht en afgestemd op mijn kwaliteiten! Ik vind jou een bijzonder mens, met zoveel levenservaring en - wijsheid! Een aanrader voor onze regio, en helaas te onbekend! Ik kwam toevallig bij jou terecht, maar zie nu heel duidelijk dat ik naar jouw website werd geleid! Dank je wel voor alle handvatten en tips die ik van jou mocht ontvangen! Jij bent je tarief dubbel en dik waard!!! Van harte en tot wellicht later! Marie- Thérèse, Iddergem.


Lieve Mieke, ik plaats met veel plezier een berichtje voor je omdat jij echt een engel op aarde bent! Je hebt me niet gezegd wat ik zo graag wilde horen, maar wel getoond waar ik tegenaan liep en hoe ik mijn obstakels nu kan overwinnen. Weet dat ik echt geloof dat je een grote inspiratiebron bent voor velen. Ik neem terug mijn verantwoordelijkheid op en zie waar al die beperkende gedachten vandaan kwamen....ik kan jou aan iedereen aanraden die verdwaald zijn in hun weg, want jij geeft inzichten die goud waard zijn. Dank je wel lieve Mieke, ik vind je een kanjer! Dikke dikke knuffel, Sonja uit Brakel


Beste Mieke, ik ben zo blij met de online mindfulnesscursus en je persoonlijke coaching. Ik kan weer goed slapen, zit veel minder in mijn hoofd en geniet van alles en elke dag! Ik ben heel blij dat ik jou als mijn persoonlijke coach heb gehad en kan je aan iedereen aanbevelen die zich vast voelt zitten! Dankbaar! Anita,


Hallo beste Mieke, ik heb zo diep gezeten dat ik dacht er nooit meer uit te geraken, en lees ik jou toevallig en wist ( of hoopte ) dat jij de vrouw was die me gegarandeerd kon helpen. Dat je duidelijk helderziend bent daar is geen twijfel over, maar ik had behoefte aan een aardse aanpak en mag ik je schrijven dat jij ook heel erg vakbekwaam bent in je aanpak van problemen én de beste gezondheidsadviezen geeft? Ik ben werkelijk overdonderd over de zovele gaven van jou, nog niet eerder meegemaakt! Ik heb wel je adviezen opgevolgd en wat fijn is aan jou, je bent correct in je aanpak en eerlijk! Mensen die dit lezen, ( en heb alles hier gelezen) er is hier niets overdreven hetgeen over Mieke wordt geschreven....Mieke, jij bent echt een TOPPER! Ik heb mijn dokter over jou gesproken....hij is wel benieuwd naar jou en zal zeker op jouw website kijken! Ben benieuwd! Marie- Jeanne, Merelbeke


Hoi lieverd, even een positieve mededeling: mijn katjes stellen heet weer supergoed, dank zij jouw mega healing én de tip die je zo correct hebt gegeven de D.A. vooraf te raadplegen. Een bewijs dat jij een heel eerlijke therapeute bent! Dank zij het onderzoek bij de D.A. en jouw krachtige healing zijn mijn grootste schatten weer lekker in hun vel.

Dierenliefhebbers, call Mieke! Dank je wel lieverd voor alles! Karolien, Roosendaal


Mieke, wanneer ga jij eindelijk eens een boek schrijven om al jou wijsheid te delen met iedereen die nog zoekende is? Velen zullen hier heel blij mee zijn, ik op de eerste plaats. Super eerlijk medium en dat jij een engelenmedium bent? Top van de Top!

V.


Lieve Mieke, ik ben heel aangenaam verrast met de Akasha reading, ik heb er verschillende keren naar geluisterd en ik wil je heel graag danken dat jij dit zo mooi en zuiver brengt. Ook nog het warme welkom bij jou, de fijne energie deed me veel deugd. Marian xxx


Graag plaats ik een dankwoord voor je heel ondersteunend consult. Ik heb zoveel inzichten gekregen, al wist ik wel een en ander. Ik vind je een heel profesioneel hulpverlener! Veel dank en zeker tot nog eens. Anne uit Gentbrugge.


Beste Mieke, het gaat weer beter met Basje. Ik heb de dierenarts over jou vertelt, en hij was wel wat verrast dat Basje zo goed reageerde op de bloesems. Jammer dat er zoveel onwetendheid is Mieke. Ik vertel het wel voort. Je hebt echt een gave voor dieren en vooral, je speelt niet voor dierenarts en dat waardeer ik ! Groetjes van de grote man met een klein hartje. 

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.