Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Verbinding en creëren vanuit het Universele Scheppingsveld - Akasha Reading

Mijn essentie ligt voornamelijk in het in- en aanvoelen van jouw energie op dat moment en hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander en in een situatie waarin je inzicht wenst.


Tijdsgerelateerde vragen, toekomstvoorspellingen zijn niet de insteek van een Akasha Reading. Verleden, heden en toekomst vallen samen in het NU.

Het doel is jou de verbinding te helpen creëren vanuit jouw unieke zielskleur en authenticiteit zodat je je kunt herinneren wie je werkelijk bent.

De vele lagen die we vanuit opvoeding en conditionering hebben aangenomen voor waarheid, worden ontmanteld en getransformeerd op de manier zoals dit resoneert met jouw unieke Zijn.

Het hoogste doel is dat je opnieuw in jouw kracht komt te staan, niet afhankelijk wordt van systemen die jou de kracht ontnemen om bij jouw hoogste scheppingskracht te komen. In jouw verdere reis neem je de verantwoordelijkheid op voor elke keuze die je maakt.

Hierbij veranderen de trillingen van de woorden waarmee je je uitdrukt.

Er zijn geen lessen te leren, er is geen karma dat moet afgelost worden.

Er zijn slechts ervaringen die ons laten herinneren wie we in essentie zijn: de grootste scheppers.

Dit zijn we vergeten door de impact van het leven in de matrix.

Elk oordeel dat wordt geveld, haalt je uit je liefdeskracht, ook elk oordeel dat je uitspreekt naar de buitenwereld.

Elke gedachte die gestoeld is op controle, beheersing, overheersing, invulling en kritiek leidt af van het hartsbewustzijn.

De valkuilen die ons elke keer uit onze liefdes-en scheppingskracht brengen komen op diverse manieren aan de oppervlakte en door waar te nemen waar die valkuilen leven in onszelf, kunnen we in onszelf met mededogen en zonder oordeel ombuigen.


Boek je sessie via contactformulier en breek uit alles wat je belemmert om vanuit jouw unieke zielskleur te leven. 

Neem contact met ons op