Stress en Burn-out Coaching

Steeds meer en meer mensen, ook jonge mensen, voelen zich ‘opgebrand’ of voelen zich aan het randje van opgebrand zijn.

De diepere betekenis van ‘burn-out’ zit in het niet volgen van je zielsbestemming. Aanvankelijk worden de signalen genegeerd; je doet niet in je leven wat je wilt doen, maar je volgt een heel ander script. Dat script is meestal verbonden met wat de buitenwereld van je verwacht en waarmee je je onbewust geïdentificeerd hebt.

Dit vormt de basis van een zich verder opbouwen van een uiteindelijke burn-out. In de vele gesprekken die ik met cliënten heb, herkennen ze dat ze al veel te lang doorgaan en hebben het gevoel geen andere kant uit te kunnen.

Herkennen en erkennen is een eerste stap, de verandering creëren is een gevolg van de vorige stap.

Vanuit diverse invalshoeken (leefwijze, voedingspatronen, innerlijke en uiterlijke stressfactoren enz.) onderzoeken we wat er in de onderstroom leeft en hoe zich dit in jouw leven weerspiegelt.

Op dieper zielsniveau belicht is een burn-out het resultaat van niet afgestemd te leven volgens jouw ware zielskleur en zielsbestemming.

Ik heb een opleiding afgerond tot erkend professioneel Stress- en Burn-out Coach en verbind uiteraard vakkennis met de diepgaande bewustzijnslagen die aan de basis kunnen liggen.