Wie ben ik

Mijn roepnaam is Mieke, geboren in Geraardsbergen op 18 april 1958. (derde decade van de Ram- Ascendant Maagd) In de Tzolkin is mijn zonnezegel Witte Hond en in de Chinese Astrologie is mijn eerste teken eveneens Hond.

De paden die ik heb bewandeld vormen één rode draad: Onderwijs- Educatief Vormingsonderwijs- Trainingen- Sociaal Werk- en dit alles verbonden met spirituele zingeving en de weg naar de mystiek. In diverse disciplines erkende opleidingen gevolgd waaronder mijn graduaat sociaal werk, Post-Academisch opgeleid ‘Vertrouwenspersoon’, Psycho-analytisch werken met jongeren en volwassenen aan het SOAG, postgraduaat, Klinische Psychologie, Relatiecoach, Mindfulnesstrainer, Stress-en Burnout Coach, Loopbaanadviseur, complementaire opleidingen in Transactionele analyse, Systemisch Opstellingswerk et cetera vormen een stabiele en krachtige basis in mijn werk. Voor elk aanbod in de webshop ben ik via erkende opleidingscentra gediplomeerd. Ik ben ruim vier jaar auteur bij www.boekscout.nl, omdat schrijven en delen op een creatieve inspirerende manier perfect bij mijn Zielsblauwdruk aansluit.

Spiritualiteit zonder gronding en aarding leidt vaak naar het bouwen van luchtkastelen, daarom ben ik ook heel dankbaar en blij dat ik op elk vlak een stabiele basis heb opgebouwd. Kennis is belangrijk en kennis aftoetsen en blijven in vraag stellen is tot op heden belangrijk voor mij. Vaardigheden en kernkwaliteiten verbinden met kennis en spirituele ontwikkeling zijn verweven in het groter geheel. Daarom weet ik dat er geen stop is op groeien, evolueren, het is een levenslange weg, en die weg kan behoorlijk hobbelend zijn. Meebewegen met wat zich in elk moment aandient, kan je ook ontwikkelen. Het leven is niet lineair, maar verloopt in fasen en cycli.

Mijn leerpaden omvatten alle terreinen waarvan ik weet en voel dat dit allemaal deel uitmaakt van mijn Zielspad. Zoals ik tijdens mijn hele carrière aan mijn leerlingen en volwassenen meegaf: ” Levenslang leren en groeien, het beste uit jezelf halen”, zo sta ik nog steeds in mijn leven. Dit is mijn rode draad. Haal het beste uit jezelf, het volledige potentieel op elk vlak als mens, als spiritueel wezen, dan pas kan je een voorbeeld zijn voor de ander en laat je de ander evenzeer schitteren in zijn volle potentie. Voor alles wat ik aanbied ben ik professioneel opgeleid en gediplomeerd, hoewel ik me verder verdiep in het verbinden van kennis en intuïtief mediumschap. Het mediumschap dat resoneert met Watermantijdperkbewustzijn.

Er is geen mislukking, geen falen, er is slechts een terugblik op hetgeen niet werkt, of niet heeft gewerkt en het anders aanpakken. Ik wens hierbij dat ieder zijn eigen unieke levenspad mag volgen, op eigen-hartige wijze, in verbondenheid met ieder die ook blij kan zijn voor de ander en met zichzelf. Dit is een ware gift!

Mijn Zielsdoel is mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, een lichtpunt te zijn op elk vlak waar ik een steentje kan bijdragen in het groter geheel. In mijn praktijk richt ik me naar volwassenen, kinderen en dieren.

Voel je welkom lief medemens en samen onderzoeken we wat ik voor jou in jouw zorgvraag kan betekenen.

Welkom en warme hartegroet

Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *