Wie ben ik

Mijn leerpaden omvatten alle terreinen waarvan ik weet en voel dat dit allemaal deel uitmaakt van mijn Zielspad. Zoals ik tijdens mijn hele carrière aan mijn leerlingen en volwassenen meegaf: ” Levenslang leren en groeien, het beste uit jezelf halen”, zo sta ik nog steeds in mijn leven. Dit is mijn rode draad. Haal het beste uit jezelf, het volledige potentieel op elk vlak als mens, als spiritueel wezen, dan pas kan je een voorbeeld zijn voor de ander en laat je de ander evenzeer schitteren in zijn volle potentie.

Er is geen mislukking, geen falen, er is slechts een terugblik op hetgeen niet werkt, of niet heeft gewerkt en het anders aanpakken. Ik wens hierbij dat ieder zijn eigen unieke levenspad mag volgen, op eigen-hartige wijze, in verbondenheid met ieder die ook blij kan zijn voor de ander en met zichzelf. Dit is een ware gift!

Mijn Zielsdoel is mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, een lichtpunt te zijn op elk vlak waar ik een steentje kan bijdragen in het groter geheel. In mijn praktijk richt ik me naar volwassenen, kinderen en dieren.

Voel je welkom lief medemens en samen onderzoeken we wat ik voor jou in jouw zorgvraag kan betekenen.

Welkom en warme hartegroet

Mieke