Zielsgeoriënteerde Jobcoaching

Heb je het gevoel vastgelopen te zijn in je job?

Voel je nog maar weinig verbinding met de werkplek en je weet niet hoe hiermee om te gaan, wat de oorzaak is?

Voel je niet te kunnen (door)groeien in je werk en je weet niet wat je hiervoor kan ondernemen?

Je loopt tegen een aantal zaken aan, die je niet durft te uiten…je houdt je in, je kropt het op, je bent bang voor de gevolgen, en toch voel je dat je er iets mee wilt doen. Je weet enkel niet hoe eraan te beginnen.

Het is zeer duidelijk dat in de afgelopen periode heel veel mensen ervaren niet datgene te doen waar hij diepste passie, kwaliteiten en competenties liggen.

Sommigen houden vast aan het gekende en vertrouwde uit angst, blijven moedeloos doorgaan om de rekeningen te kunnen betalen, komen uiteindelijk in de ziektwet terecht wegens ‘opgebrand’.

Anderen nemen een professioneel jobcoach onder de arm en onderzoeken in het creatieveld naar mogelijkheden die nog niet eerder zijn aangeraakt. Dit jaar is een bijzonder krachtig jaar waarin de veranderingen zeer duidelijk voelbaar en voor sommigen ook wel heel zichtbaar zijn. Weerstand en verzet blokkeren jouw creatieve energie en zijn op termijn ziekmakend. Het onderzoeken naar alternatieve wegen, een op maat herschreven en uitgelijnd zielsplan vanuit jouw kwaliteiten en mogelijkheden, brengen je naar het realiseren van jouw diepste verlangens. 

In elke vorm van coaching verbind ik mijn professionele vakkennis met mijn helderbewuste gaven, zo ook als professioneel erkend jobcoach.

Loop je al even vast in jouw weg naar verandering op professioneel vlak?

Je staat er niet alleen voor! Je bent van harte welkom!