Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Wie ben ik ? 

Wie ben ik?

Ik ben Mieke Coigné (18/04/ 1958) moeder van 4 volwassen kinderen en 4 prachtige nieuwetijds kleinkinderen en professioneel werk ik als spiritueel georiënteerd Nieuwetijdscoach- trainer en - adviseur sinds 1980.

Naast mijn opleidingen in het Pedagogisch en Sociaal Hoger Onderwijs, ben ik verder gespecialiseerd in holistisch gerichte hulpverlening.

Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt als muziekleerkracht, Nederlands, Gedrags-en Cultuurwetenschappen onderricht, doorspekt met opdrachten als educatief medewerkster in het geven van officieel gecertificeerde trainingen/opleidingen voor het OFO, Viac, Impuls en andere vormingsinstellingen. Ik heb voor zowat alle sectoren mensen gecoacht in onderwijs, gevangeniswezen als bedrijven ( bank, verzekeringen, politie, sociaal inspectie enz....) en in 2001 mijn Certificaat aan het HIVA (nu Lucinda) als Vertrouwenspersoon behaald met mijn scriptie 'OSGW' of 'Ongewenst Seksueel Gedrag op de Werkvloer'. Uiteraard had mijn scriptie een veel grotere ingang dan overschrijdend gedrag op de werkvloer. 

Mijn zielspad was op vierjarige leeftijd duidelijk : lesgeven,doch éénmaal deze opleidingen klaar waren, ben ik me verder gaan verdiepen in Energetisch Emotioneel lichaamswerk,Cranio Sacraal, NLP en Rouwverwerking en ervaringen in het begeleiden van individueel rouwproces als groepsbegeleiding ( Dr.Elisabeth Kubler-Ross, Dr Manu Keirse) Traumaverwerking via EMDR, Opleiding Reflexologie en Prenataaltherapie, Opleiding in natuurlijk genezen, kinderen en jongeren.

Getuigschrift Psycho-analytisch werken jongeren ( Sociale School, Gent) Gecertificeerd erkend consulente Emotioneel Evenwicht ( Dr Roy Martina),Brain Gym, Engelentherapie, Gediplomeerd kleurentherapeute, Gediplomeerd Mindfulnesstherapeute en - trainer, Soul Body Fusion Practitioner, Reiki Master en opgeleid tot Reiki Grootmeester ( Heike Amlow), Shamballa Master ( Annelies van Dijck) en omwille van mijn grote liefde voor dieren heb ik me verder gespecialiseerd tot Energetisch dierentherapeute , Natuurgeneeskundig dierentherapeut en Gediplomeerd Rouw- en Stervenbegeleider bij dieren ( en hun mensen).

Ik ben tevens een Internationaal Gecertificeerd Archangel Life Coach ( Charles Virtue) en Gecertificeerd Realm Reader ( Doreen Virtue) en Internationaal Erkend Gecertificeerd Angel Card Reader ( Doreen Virtue). Ik ben eveneens een Internationaal Gecertificeerd Akasha Reader door Deborah King. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Crystal child therapie, Angelic Mediumship afgerond en gediplomeerd Innerlijk Kind therapeute afgerond. Omdat ik me ook verder blijf verdiepen, ben ik ook opgeleid tot gediplomeerd HSP Coach voor kinderen en volwassenen. Ik begin volgende maand met de opleiding tot Coach bij autisme ( en alles wat onder de noemer autisme begrepen wordt). Ik doe mijn werk vanuit een aards- spirituele verbinding, zodat het contact met het aardse leven hersteld kan worden, voor veel zoekenden is het contact met het aardse leven teveel verloren gegaan, hetgeen nooit de bedoeling kan zijn.

Gespecialiseerd en gediplomeerd in 2019- 2021

Narcisme ( Dr Martin Appelo)

Loopbaancoach

Stress en Burnout-Coach

Familie- en Organisatieopstellingen -

Soul Coach Card Reader 

EFT Practitioner en Master Practitioner

Ho'oponopono  Practitioner Zerolimit

Transactionele Analyse Coach

Coach voor Autisme

Yin Yoga Instructor

Mudra Yoga Instructor

Yoga Nidra Instructor

Gediplomeerd Tarotcoach

Numerologie

Erkend gecertificeerd Moonologiste TM ( Yasman Boland) 

In opleiding


Coach Hoogbegaafdheid

Auteur 

Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven. ( Eerste druk April 2020)

Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens. ( Eerste druk Juni 2021)

Inspirator spirituele blogs

www.miekecoigne.blogspot.com 

Inspirator ingesproken bekrachtigingen- meditaties

www.soundcloud.com 


Mijn leerpaden omvatten alle terreinen waarvan ik weet en voel dat dit allemaal deel uitmaakt van mijn Zielspad. Zoals ik mijn hele carrière aan mijn leerlingen en volwassenen meegaf: " Levenslang leren en groeien, het beste uit jezelf halen", zo sta ik nog steeds in mijn leven. Dit is mijn rode draad. Haal het beste uit jezelf, het volledige potentieel op elk vlak als mens, als spiritueel wezen, dan pas kan je een voorbeeld zijn voor de ander en laat je de ander evenzeer schitteren in zijn volle potentie.

Er is geen mislukking, geen falen, er is slechts een terugblik op hetgeen niet werkt, of niet heeft gewerkt en het anders aanpakken. Ik wens hierbij dat ieder zijn eigen unieke levenspad mag volgen, op eigen-hartige wijze, in verbondenheid met ieder die ook blij kan zijn voor de ander en met zichzelf. Dit is een ware gift!

Mijn Zielsdoel is mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf, een lichtpunt te zijn op elk vlak waar ik een steentje kan bijdragen in het groter geheel. In mijn praktijk richt ik me naar volwassenen, kinderen en dieren.

Voel je welkom lief medemens en samen onderzoeken we wat ik voor jou in jouw zorgvraag kan betekenen.

Warme hartengroet en welkom in mijn praktijk voor MENS en DIER.

Mieke