Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe Maan en afstemmen met de rozenkwarts

Algemeen is het thema van de Nieuwe Maan in Weegschaal een uitnodiging om balans te brengen in je leven op elk vlak: ‘geven en ontvangen’ is een thema die in contacten, relaties vaker uit balans zijn: waar herken je het patroon om in alles wat je doet en voor wie je iets doet in de geef-stand te zijn ( en waarover je dan toch je beklag doet als er niets of heel summier iets van de andere kant komt) Dit patroon te veranderen kan een heel nieuw en fris begin betekenen in contacten, overeenkomsten, vriendschappen, relaties.

Maak het bespreekbaar, benoem wat je ‘voelt’ en communiceer vanuit respect, want Weegschaal is het teken van liefde, van harmonie, van onderhandelingen en relaties. Dit teken heeft een vriendelijke energie en zoekt naar evenwicht. Deze Nieuwe Maan is tevens een uitnodiging om dieper in te zakken naar je hart, naar je voelen, naar je innerlijk veld van intuïtief ‘weten’.

Wat is het effect van Nieuwe Manen?

Nieuwe manen zijn altijd tijden voor optimisme, want hoewel we het licht van de maan niet kunnen zien, worden we geroepen om in onszelf en in de oneindige mogelijkheden van het universum te geloven.

De Nieuwe Maan september 2022 is net die extra dosis liefde en geluk die we willen en nodig hebben om enthousiast op weg te gaan naar die nieuwe partnerschappen en nieuwe relaties die ons een stap dichter bij het vervullen van onze dromen zullen brengen. Geloof dat het kan gebeuren!

Maak je klaar voor de volgende kosmische overgangen in de komende weken terwijl we de nieuwe maan in Weegschaal ervaren op 25 september 2022. Zoals gewoonlijk is de nieuwe maan een goed moment om deel te nemen aan intentierituelen. Deze actie zal de toon zetten voor onze doelen en ambities voor de komende zes maanden. Dus bereid je voor om in deze energetische verschuivingen te duiken terwijl de maan geniet van een kort verblijf in het teken Weegschaal.

25 SEP: NIEUWE MAAN WEEGSCHAAL

Geeft ons wat meer energie om ons te concentreren op onze relatiedynamiek. We ervaren een grotere behoefte om allerlei soorten partnerschappen te koesteren terwijl we op zoek zijn naar balans en harmonie in ons leven. Het is ook een goed moment om zakelijke, carrière- en financiële doelen te stellen.

Kijk uit voor de semi-vierkante interactie tussen Jupiter en Uranus op 28 september, want dit is misschien niet het moment om verder te gaan met innovatieve ideeën en plannen. Overweeg ze in plaats daarvan drie tot vijf dagen voordat je ze tijdens deze overgangsfase met anderen deelt.

29 SEP: VENUS KOMT WEEGSCHAAL BINNEN

Als Venus Weegschaal binnengaat, zullen we zeker nog meer harmonie en schoonheid ervaren; Venus regeert het teken Weegschaal en regelt financiën, romantiek en schoonheid. Als zodanig wordt dit het perfecte seizoen om te focussen op het balanceren van deze dynamiek.

We zullen een groter verlangen voelen om te zorgen voor degenen die we waarderen, maar ook een grotere urgentie om ons financieel voor te bereiden op de toekomst.

29 SEP: CERES KOMT MAAGD BINNEN

De moederlijke energie van Ceres zal samenvallen met de frequentie van Maagd om orde te scheppen in onze verzorgende kant. De dwergplaneet Ceres wordt geassocieerd met moederliefde en het concept van Moeder Aarde. Wanneer deze energie in aanraking komt met de trillingen van de Maagd, zullen we de behoefte voelen om meer structuur en orde in ons leven te creëren.

Dit idee zal dubbel van toepassing zijn op onze relaties terwijl de maan en de zon werken met de energie van Weegschaal.

Grenzen stellen is in deze tijd een prioriteit. We zullen meer verlangen en vastberadenheid voelen om ‘nee’ te zeggen wanneer dat nodig is. We zullen niet toestaan ​​dat anderen ons gemakkelijk manipuleren of ons laten manipuleren.

2 OKT: EERSTE KWARTAAL MAAN STEENBOK

Als de maan Steenbok binnengaat, zullen we een nog groter gevoel van verantwoordelijkheid en plicht hebben. Het kan zijn dat je in deze periode veel aan het werk bent. Maar maak je geen zorgen, want je zult de energie en vastberadenheid hebben om de klus te klaren. Zorg ervoor dat je jouw werk schema met overbodige taken en plichten vrijmaakt, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is. Schrap wat niet prioritair is.

Overgangen van retrogrades

De volgende planeten zullen deze maand direct bewegen. Deze beweging zal ons zeker meer energie en focus geven op de gebieden waarin ze regeren.

MERCURIUS gaat direct op 2 oktober, wat onze communicatiedynamiek zal nivelleren. Je zou zonder haperingen vooruit moeten kunnen gaan met publicaties, nieuwe projecten, enz. Maar wacht ongeveer twee weken nadat Mercurius direct is gegaan om het de tijd te geven om met volle kracht vooruit te gaan.

VESTA gaat direct op 5 oktober, wat ons de energie zal geven om intuïtie en intellect te combineren voor betere besluitvormingen en probleemoplossingen. Vesta staat symbool voor onze levensenergie, de godin van de eeuwige vlam in jezelf. Door je af te stemmen op doelen die je van binnenuit vreugde geven, leef je vanuit een krachtige levensenergie.

Pluto gaat rechtstreeks op 8 oktober, net op tijd voor de jaarlijkse ceremonies ter ere van onze voorouders. We zullen zeker een grotere verbinding hebben met de geestenwereld, aangezien de sluier dit seizoen dunner is.

Elementen: lucht en water

Nieuwe maan in Weegschaalritueel voor heilige verbinding

Je hebt nodig:

15-30 minuten in je eigen stille ruimte

Stuk rozenkwarts

Rozengeur (wierook, gedroogde roos, enz.)

1. Zorg voor 15-30 minuten ononderbroken stilte. Creëer een heilige ruimte op een manier die voor jou goed voelt, bijvoorbeeld door wierook of bovengenoemde kruiden te branden, de vier windrichtingen in te roepen of een cirkel te werpen. Verbind je in de ruimte via je een diep-rustige ademhaling en ontspan je lichaam. Let op je lichaam en hoe het voelt. Zak verder in en adem rustig in en uit. Laat je adem diep in je onderbuik komen.

2. Breng een gebied van je leven naar je toe waarvan je denkt dat het meer liefde en schoonheid nodig heeft. Houd je rozenkwarts in je handen, sluit je ogen en visualiseer dat deel van je leven gevuld is met liefde, schoonheid en zachtheid.

3. Sluit je ogen en bereid je voor op een reis om een ​​van je gidsen te ontmoeten om je te helpen meer liefde en schoonheid in dit deel van je leven te brengen. Zeg hardop of in gedachten: “Ik ben klaar om begeleiding te ontvangen rond __________ en in heilige wederkerigheid te zijn met een gids.

4. Concentreer je tijdens het mediteren op je ademhaling en je lichaam. Als je een prachtige locatie in gedachten kunt visualiseren, doe dit dan nu, want dit kan ruimte creëren om te communiceren met een gids.

5. Sta open voor leiding, suggesties en wijsheid van de geest. Vertrouw op wat er op je af komt.

6. Als een spirituele gids zich aan je presenteert en je begeleiding biedt, vraag dan wat je kunt doen om de informatie die met je is gedeeld, te beantwoorden.

7. Sluit je meditatie af door alle aanwezige gidsen te bedanken die langs zijn gekomen. Overweeg om alles op te schrijven wat aan informatie doorkwam en neem ook de tijd om te verwerken.

8. Voel je dankbaar voor de ontvangen wijsheid en verbinding.

9. Blijf nog even in stilte.

9. Leg je rozenkwarts buiten tijdens de nacht van de nieuwe maan. Nieuwe energie van schoonheid, zachtheid en liefde verhogen je frequentie en bewust aanwezig Zijn vanuit zachte kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *