Geplaatst op Geef een reactie

Korte inspirerende reading

1. Soms heb je het nodig om je terug te trekken uit de hectiek van het dagelijkse leven. Naar binnen te gaan, de rust in jezelf te nemen, te vertrouwen op de stroming van het leven, wat het voor jou in petto heeft, te vertrouwen dat de zaadjes die je hebt geplant tot iets wonderbaarlijk kunnen ontvouwen, misschien nog wel beter/anders dan je had verwacht. Met het verstand alleen komen we er niet bij; het creatieproces is zo iets onbenoembaar in aardse woorden, het is ‘alles’ en het is ‘een’ en verbonden met ‘energie’: alles is energie: gedachten, woorden, gevoelens/emoties.

2. Waar haal jij je contentement uit? Vanaf het moment dat je wakker wordt, het ontluiken van de dag verwelkomt, jezelf verwelkomt, je hart klopt, je ademt, je beweegt, je doet alles vanuit gewoonte of je staat stil bij al die kleine levende tekens waar je je contentement uit haalt. Je bent erbij aanwezig. En kan je dit contentement die blijdschap, dankbaarheid en vreugde helemaal omarmen en erin ronddwarrelen? Voel je ook uiteindelijk het samenvallen met ‘vrede’ in dit moment, moment na moment. In dit momentum? Je hoeft je er niet aan vast te klampen. Het is wat je hier en nu kunt ervaren en voelen.

3. Integriteit en integer handelen begint met de gedachten die je denkt over jezelf en over elkaar. Ook al zou je denken dat iemand niet integer zou zijn, ga eens na waarop die gedachten zijn gebaseerd, is dat de waarheid of een vervorming van gedachten die gebaseerd zijn op wantrouwen/achterdocht. Is het waar wat je denkt. Hoe weet jij zo zeker dat het de waarheid is. Wat als die gedachten niet zo integer zijn? Wat is jouw beeldvorming rond integriteit en ben jij in alles wat je denkt, zegt en doet in alles integer? Misschien zorgt dit diepere onderzoek voor een rimpel-effect in het bewust Zijn en word je wat zachter, wat vriendelijker, wat verdraagzamer en minder streng voor jezelf en voor de ander.

Er is een universele wet van het hart dat zegt: ‘ Doe wat goed is voor jezelf zonder hierbij de ander te schaden. Doe je het wel, dan komt dit in drievoud- ongeacht op welke manier dan ook- naar jou terug.’

In een tarot reading ontvang je niet alleen de tendenzen die zichtbaar zijn, maar ook tips, tools en handvatten om dieper in te kijken in een situatie. De veranderingen waarnaar verlangd wordt, vragen ook om het zetten van stappen, om keuzes te maken die niet altijd eenvoudig zijn. Je ontvangt een schriftelijk verslag van de reading ( inclusief de opstelling van de kaarten). Je kunt ook inschrijven voor een beeldbelconsult/online of telefonisch consult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *