Geplaatst op Geef een reactie

Indalen in jouw Kernkracht

Heb je moeite om een beslissing te nemen over je nieuwe acties? Je maakt je zorgen of het volgen van het door jou gewenste pad de juiste keuze is, en hoe dit anderen zal beïnvloeden? Het antwoord is dat je trouw moet zijn aan jezelf. Elk pad waar je je visie in gevaar brengt, zal je uit de pas lopen met je visie met het ritme van succes, gezondheid en geluk. Natuurlijk zou je nooit iets doen om een ander kwaad te doen of jezelf te negeren. Als je echt gelukkig bent, verhef je automatisch de mensen om je heen. Je wordt ook een rolmodel voor het volgen van je innerlijke waarheid.

Wees assertief en sta voor je waarheid. Accepteer en geniet van je unieke kwaliteiten. Wees creatief en vrijgevochten. Laat je niet meeslepen door druk van buitenaf.

Misschien heb je je krampachtig vastgeklampt aan verwachtingen van je omgeving: de verwachtingen van de buitenwereld werden jouw verwachtingen, maar je ontdekt dat deze niet meer afgestemd zijn op hoe jij jouw leven wilt leiden. Je hoeft niet alles met het badwater weg te gooien, de waarden en normen die je hebt meegekregen toets je aan jouw realiteit. Passen deze nog in de bedoeling van de richting en de koers die jij wenst uit te varen? Ook al riskeer je de afkeuring en misprijzen van de mensen om wie je geeft. Je weet dat je je al een tijdje uit een ‘keurslijf’ perst, wat je steeds meer je ‘levensadem’ ontnam. Je lichaam voelde zelfs steeds vreemder en vaagjes bewoond. Je bent er wel en je bent er niet. Wie ben ik voor mezelf, is de vraag die je je stelt. Meestal is de bezorgdheid ‘wie ik ben ik voor de ander?’ Hoe kan je iemand zijn voor de ander, als je niet weet wie je bent en wat je betekent voor jezelf? Niet zozeer in wat je doet, maar wie je ‘bent’ in wat je doet?

De dood en wedergeboorte zijn diep innerlijke processen die uitnodigingen om alles wat niet in eigen waarheid is (geweest) los te laten: drie bewegingen die leiden naar onthechting- transformatie-transmutatie en her-creatie. Afscheid nemen, loslaten, onthechten van wat is geweest, dankbaar voor alle ervaringen, en de nieuwe authentieke en unieke parel die jij bent geboren laten worden. Voor de eerste keer licht je jouw Zijn op, uit het duister. Je hoeft niet méér te schijnen dan anderen. Je hoeft niets meer te bewijzen, net zoals de bomen heerlijk naast elkaar staan en bloeien op eigen unieke wijze, net zoals de vlinders stralen in hun prachtige unieke vormen en kleuren, net zoals de dieren eenvoudig Zijn wie ze Zijn. Zo ook mag jij Zijn. Puur Bron in een aards fysiek magisch weefsel, waar jij heel zorgvuldig en liefdevol mee omgaat. De dood is niet het einde, maar is een nieuw begin. Hetzij hier op aarde, of voorbij deze dimensie.

Her-inner en eer wie je werkelijk Bent: een Multidimensionaal Wezen waar JIJ verder groeit naar jouw innerlijk Meesterschap.

Voel voorbij de woorden….het wordt stil, je ademt, je geeft je over, je sluit je ogen, je ademt, de spanningen in je lichaam glijden zachtjes weg, je glimlacht, je ademt….Je BENT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *