Geplaatst op Geef een reactie

Zielscreatie JIJ BRON

9-9-2023

©Mieke

Vandaag is zo’n dag dat mijn Ziel voelde iets tot uitdrukking te willen brengen. Geen idee wat er zou komen ( weet ik niet op voorhand), ik weet hoe dit werkt voor mezelf. Mijn Ziel port me zachtjes aan, ‘ niet denken, laat je leiden in wat je voelt, laat het maar gewoon ont-staan.’ Het is dus telkens ‘overgave’ aan wat zich laat ontvouwen. Wat zich ontvouwt is wat ook verbonden is met mezelf, het ligt niet buiten mezelf. Naar het einde toe van deze creatie voelde ik gedachten naar de oppervlakte dwarrelen. Het waren echter niet mijn gedachten maar eerder een diepere boodschap die als volgt klonk: ‘ Oordeel niet over de bad guys want ooit heb je die rol op jou genomen, zoals velen. Je hebt ervaren en geleerd. Dit keer sta je aan de andere kant, je kiest nu vanuit Liefde en niet vanuit angst of macht. Wees blij dat je dit niet meer hoeft te herhalen, net zoals velen die nu verder meehelpen aan de transitie naar een veranderend bewustzijn, vanuit het Hart. Ook de bad guys nemen een rol op zich om ons te laten herinneren wat onze bijdrage is. Oordeel niet, ook zij dragen op hun manier bij aan ons bewustwordingsproces. ‘

Oef, die was raak….en ik voelde tegelijk mededogen en ik zakte meteen in mijn hart. Ja, dé ‘bad guys’nemen die rol op zich, poeh, ja…ik kan niet anders voelen dan ‘ dankbaarheid’, dat ik en velen die rol niet meer op zich nemen, want ooit is het anders geweest.

Wat we uitdragen in onze incarnatie

het hoogste doel is bij te dragen aan de transitie

naar een veranderend bewustzijn

waar we door de Poort van ons Hart

geleid worden

ons te her-inneren dat we BronWezens Zijn.

Vanuit dit bewust Zijn

laten we een hartspoor na

krachtig en zacht

geweldloos noch grenzen overschrijdend

respectvol en inspirerend

vrijlatend en hartverwarmend verbonden

vanuit het Wezen dat we Werkelijk Zijn.

Zielscreatie 9-9- 2023

Poortdag.

In Lak-Ech , Hier en Nu en Continu

So it is.

Liefs, Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *