Geplaatst op Geef een reactie

Inspirerend Spiritueel Leiderschap

“Een leider worden is de meest cruciale keuze die we kunnen maken- het is de keuze om vanuit de duisternis in het licht te stappen”. D.Chopra

Heel zelden wordt een verband gelegd tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven. Vanuit een holistische visie is het logisch om ook de zakelijke wereld vanuit een spiritueel standpunt te benaderen. Door moeilijkheden op het werk op een andere manier te benaderen, worden ze een stuk helderder.

Hoe leer je inspirerend visionair leiderschap te ontwikkelen in een voortdurend veranderende bedrijfssituatie, waarin zin voor groei, zingeving, humor, vitaliteit én vertrouwen ruimte krijgen?

Echte leiders zijn mensen die vanuit de hogere dimensies van vision, creativiteit en eenheidsbesef hun eigen behoeften en die van anderen tegemoet treden.

Mindfulness is het bewust zijn van de huidige ervaring, volledig aanwezig zijn in het moment. Als leider leer je je meer te richten op het loslaten van automatische reactie- en denkpatronen, emoties en gevoelens. Je leert leiding te geven vanuit aandacht en openheid, je leert keuzes te maken waarbij negatieve en stresspatronen bij jezelf en anderen doorbroken worden. Je wordt helder en bewust in je visie. Dit leidt tot evenwicht, vitaliteit in je persoonlijk en professioneel leven.

Wil jij jouw unieke routekaart ontdekken, wetende dat de bochten en kronkels die voor je liggen onvoorspelbaar zijn? Nieuwsgierig en toch een beetje gezonde argwaan? Prima, dit is het begin van een boeiende reis.

meer informatie

www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *