Geplaatst op Geef een reactie

Astro update 20-01-2024

Pluto in Waterman 20 januari 2024

©Zielscreatie WatermanbewustZijn

Zowel de zon als Pluto komen vandaag Waterman binnen, maar eerst staan ze vanochtend in het teken Steenbok. We zoeken naar meer intensiteit in ons leven en onze relaties met deze Zon-Pluto-conjunctie. We zijn volhardend en de behoefte om meer controle over ons leven te krijgen kan urgent voelen. We hebben een sterke wil, zijn vindingrijk en gefocust, en we kunnen er baat bij hebben als we de zaken voor onszelf houden en niet voortijdig vooruitgaan.

Deze invloed brengt het verlangen naar zelfbeheersing onder onze aandacht. Een kleine crisis kan ons attent maken op een gebied van het leven dat werk, verbetering en transformatie vereist. We moeten waken voor temperamentvol gedrag en besluitvorming. Hier zou een zekere paranoia of extreme denkwijze aan ten grondslag kunnen liggen. De nadruk moet liggen op recycling, actualisering, herziening en eliminatie, zodat we kunnen groeien.

Omdat dit de laatste uitlijning van de Zon en Pluto in het teken Steenbok is, kan wat we nu doen het ploegen van de weg symboliseren zodat we verder kunnen gaan.

De zon gaat vandaag het teken Waterman binnen voor een verblijf tot 18 februari. Tijdens deze cyclus worden we gemotiveerd door onze behoefte aan kennis, ervaring en originaliteit. Innovatie is voor ons belangrijker dan conventie. Onze aandacht gaat naar wat verouderd is in ons leven, en we streven ernaar nieuwe perspectieven en methoden te vinden. De structuur en orde die Steenbok aantrekkelijk vond, lijkt nu te rigide. De vrijheid van het individu wordt voor ons veel belangrijker. We streven ernaar om onszelf te bevrijden van enkele van de beperkingen, remmingen en beperkingen die de komende maand eerder beperkend dan veilig aanvoelen. We kunnen echter onbetrouwbaar, onvoorspelbaar of te opstandig zijn voor ons eigen bestwil als de zon onder druk staat.

Pluto komt vandaag Waterman binnen, waar hij op korte termijn tot 1 september zal passeren. Merk op dat Pluto sinds vorig jaar overgaat in Waterman. Het zal niet consequent in Waterman blijven totdat het in november 2024 het teken binnendringt, maar vandaag begint Pluto opnieuw aan een nieuwe transit van de vroege Waterman. Pluto’s transit van Waterman duurt van 23 maart 2023 tot 11 juni 2023, van 20 januari 2024 tot 1 september 2024, opnieuw van 19 november 2024 tot 8 maart 2043, waarna hij in en uit zal gaan. van Waterman en Vissen. In totaal zal Pluto tussen de 19 en 20 jaar in Waterman doorbrengen.

Terwijl Pluto in Waterman staat, nemen we sociale structuren en politiek bijzonder serieus, en streven we naar grote hervormingen op deze gebieden. Ongebruikelijke, intense of dramatische gebeurtenissen zijn mogelijk met vrienden en netwerken.

Tijdens deze langetermijncyclus zullen we waarschijnlijk geconfronteerd worden met kwesties van controle en macht die verband houden met individualiteit, gelijkheid, vriendschappen en groepsassociaties. We kunnen op zoek zijn om ons te onderscheiden vanwege onze vooruitstrevendheid, wetenschappelijke geest, idealen, humanisme of unieke kwaliteiten. Het is ook een tijd waarin we proberen de samenleving te veranderen en te herzien door middel van wetenschap, uitvindingen en de geest/ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *