Geplaatst op Geef een reactie

Creëren vanuit het oneindig Scheppingsveld/Kwantumveld

De belangrijkste principes in de kwantummechanica is het idee dat de werkelijkheid in oneindig veel mogelijke toestanden kan bestaan. Wat we denken te weten over tijd is vrij beperkt. Het is niet lineair, maar breidt zich voor de eeuwigheid uit. Oude wijsheid, inclusief leringen uit het oude Egypte, hebben dit altijd geweten.

Het punt is dat de geschiedenis vaak gevuld is met kennis en oude wijsheid. Stel je voor dat je op een diep cellulair niveau weet dat je de kracht hebt om te creëren wat je maar wilt in je leven. Zolang onze intenties uit het hart komen en voor het hoogste goed zijn, kunnen we ons volledige potentieel waarmaken. Het is dus enorm belangrijk dat jouw potentieel niet hetzelfde potentieel is als iemand anders. Zoek eerst voor jezelf wat jouw zielsblauwdruk is, jouw zielsmissie, wat resoneert 100% met jouw ziel. Als je je eenmaal dieper in dit onderwerp verdiept, besef je dat je constant op ontdekkingsreis bent. Ik merk wel eens op dat sommigen in die reis heel verward zijn, doordat ze zich focussen op anderen en zich niet verbinden met hun diepste eigen unieke zielskern.

“Wat de kwantumfysica ons leert, is dat alles waarvan we dachten dat het fysiek was, niet fysiek is.” – Bruce Lipton

Kwantumtheorie is de studie van materie en energie op nanoscopisch niveau. Er werd ontdekt dat lichtdeeltjes zich niet gedroegen op de manier waarop de wetenschap eerst dacht en in plaats daarvan gedroegen alsof een intelligentie hen regeerde. Toen lichte deeltjes door een dubbele spleet werden gedwongen, bleek dat ze zich gedroegen als golven of deeltjes, afhankelijk van hoe de waarneming was opgezet. Het heeft vervolgens geleid tot de overtuiging dat ons natuurlijke universum niet alleen een mechanische machine is zoals eerst werd gedacht, maar een diverse en complexe golf van systemen die wordt bestuurd door een hogere intelligentie. Kwantumfysica wordt beschouwd als de brug tussen wetenschap en spiritualiteit. Veel oude wijsheden hebben al antwoord gegeven op de vragen die de kwantumtheorie momenteel aan het ontdekken is.

Hoe vertaalt het zich concreet naar jou toe?

JIJ speelt een veel grotere rol in je leven dan je misschien hebt laten geloven. Alles wat bestaat in je leven, je huis, huisdieren, je auto, je apparaten … alles bestond eerst in het Kwantumveld. En dat geldt ook voor jou. Dus alles komt uit energie. Velen geloven nu dat de wet van aantrekking de kwantumtheorie op spiritueel niveau verklaart, omdat het gebaseerd is op het concept dat onze gedachten onze realiteit creëren. Dus wat we ons voorstellen, in combinatie met de emotie dat het al is gebeurd, zorgt ervoor dat we die visie aantrekken. Of dat nu positief of negatief is

Dus elke seconde van de dag creëren we vaak onbewust onze realiteit. Stel je voor wat we zouden kunnen doen als we zouden ontwaken voor dit potentieel en een bewuste poging zouden doen om onze energie uit te breiden en onze vibratie te verhogen?

En hoe kun je nu zelf dagelijks je trilling/bewustzijns-staat naar next level brengen? Dat vraagt een bewuste inspanning om je gedachten en energie af te stemmen op de hoogst mogelijke trilling. Het vraagt dus ‘tijd’ om onze gedragspatronen en gedrag te veranderen, want allen zijn we gevormd door onze opvoeding en socialisatieprocessen. Zelfs in de baarmoeder is gebleken dat de manier waarop een moeder ademt, gestresseerd is, invloed heeft op de hersenontwikkeling van haar kind. Een moeder die al gestresseerd was, in een angstige toestand leeft ( en daardoor oppervlakkiger ademt) resulteerde in een kind dat ook op dezelfde manier ademde en gemakkelijk beïnvloed werd door de omgeving.

Op kwantumniveau daarentegen zijn we lichtwezens die vibreren op een frequentie van liefde;

Er zijn een aantal manieren waarop we onze gedachten en onze trillingen kunnen veranderen:

– Leven vanuit een dankbaar hart – Afstemmen op een gevoel van dankbaarheid is een van de krachtigste manieren geweest om je vibratie onmiddellijk te verhogen. Dus probeer elke dag aan alle zegeningen in je leven te denken. Noem er minstens 5 of 6 en schrijf ze zelfs op.

– Bewust eten – Wat we eten heeft een enorme impact op onze vibratie, dus probeer het gezonde biologische voedsel te eten in plaats van de rommel. Dit is natuurlijk geen schande om een stuk chocolade te eten; het is alleen dat we als samenleving een beetje de weg kwijt zijn als het gaat om wat we in ons lichaam stoppen.

Het kost een bewuste inspanning om die keuze te maken, maar je lichaam en geest zijn je altijd dankbaar als ik je overwegend de juiste keuze maakt.

– Leef met vreugde – Het leven is om te leven. We zijn hier om te gedijen, niet om te strijden en natuurlijk doorlopen we allemaal de moeilijke lessen van het leven, de een meer dan de ander, maar wanneer we beslissingen nemen op basis van wat ons hart ons vertelt en in overeenstemming zijn met een leven dat echt vreugde en geluk brengt, zullen we dat natuurlijk doen onze vibratie verhogen.

– Meditatie – Mediteren geeft ruimte gegeven om te helen, om echt een verschil in je leven te maken en geeft je de tools en inzichten die nodig hebt om met alle uitdagingen van het leven om te gaan.

Eigenlijk is het leven meditatief in elk moment, je hoeft niet noodzakelijk op een kussentje te zitten, je hoeft je niet persé af te zonderen in een kamertje. Schrijven ervaar ik als meditatief, ik stem af op diverse lagen die samenstromen, koken, lezen, tuinieren…het maakt eigenlijk niet uit wat je doet.

– Bewust zijn van wat je consumeert – Net zoals wat we eten belangrijk is, is dat ook wat we in onze geest toestaan. Voeden we angst met angst of angst met liefde? Wees de krachtige kracht van het goede die deze wereld nodig heeft.

Integriteit en loyaliteit op elk vlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *