Geplaatst op Geef een reactie

Frequenties en afstemmen

De realiteit waarin je leeft is een simulatie die werkt op basis van de frequentie die je op de wereld projecteert.

Wellicht lees en hoor je van mensen dat je je frequentie moet verhogen, maar wat is dat nu eigenlijk? Je frequentie verhogen, hoe doe je dat, is daar een formule voor, een handleiding? Even alles op een rijtje zetten , wat jou kan faciliteren je frequentie af te stemmen op hier en nu.

We beleven de wereld via onze hersenen. Alles wat je als buiten jezelf waarneemt, zijn gegevens die door je hersenen worden vertaald.

Zie je hersenen als een ontvanger. Het zal de gegevens gebruiken die je zintuigen waarnemen vanuit de buitenwereld, en ook vanuit je innerlijke wereld, en het dienovereenkomstig vertalen naar de frequentie waarop het is ingesteld. Je ziet opties en baseert je keuzes op deze vertaling.

Hogere frequentie betekent een hoger bewustzijnsniveau waar je hersenen ingesteld zijn om een ​​dieper en breder bereik van de werkelijkheid te ontvangen en waar te nemen.

En niet alleen dit, met een hogere frequentie voelt je hart hogere emoties, je lichaam is meer energiek en je geest is vrijer om meer te verkennen vanuit de uitgestrektheid van de wereld.

Dus, hoe ontdek je de frequentie die je op de wereld projecteert?

Enkele aspecten van je frequentie die je kunnen vertellen wat je projecteert.

1. Vind de externe reflecties van je innerlijke wereld.

Voel wat je echt wilt veranderen om je heen. Je hebt misschien een rommelige kamer, maar je wilt een schoon, georganiseerd persoon zijn; je wilt misschien gemakkelijk in de omgang zijn, maar er is altijd iets dat je benadrukt; je wilt misschien vrij zijn om een ​​boek te lezen, te mediteren, in de natuur te wandelen… maar je lijkt altijd tijd te missen; welk contrast je ook vindt tussen je buitenwereld en je perfecte wereld, dat is jouw idee. Je echte frequentie zit tussen hen in.

2. Observeer de mensen met wie je jezelf omringt.

Dit is een geweldige indicator. Kennissen en vrienden zijn op een bepaalde manier bubbels van werkelijkheden waarmee we resoneren en waarmee we kunnen harmoniseren. Dat is de reden waarom wanneer mensen hun frequentie veranderen, ze meestal veranderen met wie ze omgaan. Kijk eens wat beter naar de mensen waarmee je jezelf omringt, ze zijn een weerspiegeling van een bepaald aspect van de frequentie die je projecteert.

3. Voel jezelf en je standaardemotie.

Wanneer was de laatste keer dat je jezelf voelde? Je energie, je lichaam, waar je gespannen bent, waar je lichaam gestrest is, waar het pijn doet, hoe je je voelt jezelf zijn… Voel jezelf en blijf bij dat gevoel. Als het moeilijk is om dit te doen, stel je dan voor dat je plotseling wordt geteleporteerd in de persoon die je nu bent. Hoe ervaar jij deze persoon? Probeer objectief te zijn en beoordeel hoe je je voelt van 1 tot 10.

4. Ontdek naar wat voor soort muziek je het liefst luistert.

Muziek is een weergave van een 4-dimensionale emotie. Het is een ‘vibrationeel schilderij’ van energie in beweging dat je steeds opnieuw kunt ervaren wanneer je een bepaald nummer speelt. Afhankelijk van het soort emoties waar je naar hunkert, kun je ontdekken welk type frequentie je projecteert. Hetzelfde geldt voor het soort films die je bekijkt. Zoek naar de emotie die je probeert te krijgen, want we proberen altijd te luisteren naar liedjes die resoneren met onze huidige staat.

5. Word je bewust van je dominante gedachten.

Probeer een dag lang kennis te nemen van je gedachten. Kijk wat de overheersende gedachten in je hoofd zijn, de hele dag door. Waar is je geest geobsedeerd door? Niet al je gedachten vertellen per se iets belangrijks, maar je meest dominante gedachten zijn dat wel. Ze zijn slechts een tip, maar ze kunnen je wel een idee geven van wat zich onder het oppervlak bevindt.

6. Kijk naar de verslavingen en gewoontes

Hoe meer je gehecht, afhankelijk en/of verslaafd bent aan iets, hoe hoe meer je een ‘product’ wordt van die gewoonte. Als je een kijkje neemt in je dagelijkse schema, vind je misschien een belangrijk element van de frequentie die je projecteert. Net als mensen creëren gewoontes en verslavingen de bubbel van onze ‘virtuele realiteit’ waardoor we de wereld ervaren.

7. Luister naar de echo die het Universum je geeft.

Zoek naar terugkerende patronen in je leven, zoek naar lessen die je niet lijkt te kunnen leren. Het Universum probeert je iets te leren dat je misschien niet echt begrijpt. De dingen die je irriteren en stressen doen dat met een reden. Waar je boos over bent, is de grootste hint van waar je een beetje dieper mag graven. Dat is waar de les ligt.

De externe reflectie, de mensen waarmee je je omringt, de ‘feeling rating’ die je van jezelf hebt, het soort muziek waar je naar wilt luisteren, de overheersende gedachten, de gewoontes en verslavingen, de echo die het Universum je geeft… de frequentie je projecteert op de wereld zit tussen deze 7 aspecten in.

Probeer een idee te krijgen van wie je bent door te zien hoe al deze aspecten vanuit jezelf ontstaan.

Zodra je jouw frequentie kunt voelen, kun je deze aanpassen. Je zult het meest intieme deel van jezelf kennen.

De frequentie die je uitstraalt, vormt de realiteit waarin je leeft. De emoties creëren de vorm van je simulatie en de gedachten vullen de details.

Om je frequentie te verhogen, moet je je dus eerst bewust zijn van degene die je op de wereld projecteert. Als je eenmaal je frequentie kent, kun je zien wat je tegenhoudt.

De waarheid is dat je al een perfecte frequentie bent, maar er zijn veel lagen van conditionering en inprenting die de vibratie van puurheid vervormt.

Je kunt het puin dat je frequentie verstoort opruimen door jezelf te omringen met meer harmonieuze werkelijkheden, betere gewoonten en omgevingen.

De belangrijkste rugleuningen die je frequentie verstoren, zijn echter hoogstwaarschijnlijk dingen die je in jezelf moet oplossen.

Zoek naar trauma’s en overtuigingen die je machteloos maken, die je doen geloven dat je niet genoeg bent om je echte frequentie te zijn en projecteer het op de wereld.

Dit zijn de vervormers die je onder ogen moet zien, uitdaagt en loslaat. Nadat je dit hebt gedaan, zullen de andere aspecten zich naar alle waarschijnlijkheid opnieuw kalibreren.

Een sleutelelement van het verhogen van je frequentie en het verhogen van het niveau van je bewustzijn is het openen van je hart. We hebben het steeds vaker over het hartsbewustzijn, Hogere hartactivaties, het Christusbewustzijn…heel mooi om erover te lezen, nog mooier is om te ontdekken hoe je doorheen al die lagen moet navigeren om te ankeren in het HART.

Door af te stemmen op de frequentie van liefde download je kosmische intelligentie en verhoog je het niveau van je bewustzijn. En als je bent afgestemd op liefde terwijl je trilt met je echte frequentie, evolueert je hele wezen!

Zo zul je echt je frequentie verhogen, worden wie je ECHT bent, afstemmen op liefde en van daaruit groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *