Geplaatst op Geef een reactie

Oorsprongrijk Leven

Om het meesterschap in ons leven te leven, is het nodig om ons los te maken en te onthechten van verdichte energieën die als ‘negatief’ worden genoemd. We kijken wel gemakkelijk naar de omgeving, naar anderen, alleen vindt de transformatie van onze persoonlijke verdichte energieën in onszelf plaats. Er ontstaat een veld van zelfliefde, zelfacceptatie, zelfrespect. De verdichte energieën worden in liefde en compassie omgezet. Zoals ik al eerder in mijn eerste boek heb geschreven, zijn we oorsprongrijk BronWezens. En dat mogen we ons terug gaan her-inneren.

Omdat we delen in het bewustzijn (dat universa creëert en omhult) is onze eerste zorg ons eigen bewustzijn. Als we een hekel hebben aan iemand of een bepaalde omstandigheid, kunnen we de energie die we waarnemen transformeren door onszelf te transformeren.

Wij zijn kanalen van de bewuste levenskracht die voortkomt uit de Bron van ons leven. We zijn begiftigd met bewustzijn dat in staat is om onze gedachten en emoties te beheersen en te sturen. Door te oefenen kunnen we dit bereiken.

We zijn ook begiftigd met een bewuste verbinding met de energie van onze Schepper. Zodra we dus onze gehechtheid aan beperkte, negatieve overtuigingen over onszelf hebben opgelost, kunnen we ons afstemmen op elk energieniveau dat we kiezen.

We kunnen goddelijke energie herkennen en ervoor kiezen om ons af te stemmen. Onze negatieve overtuigingen weerhouden ons de positieve trillingsniveaus van onze Bron-energie te realiseren, die zich op het niveau van vreugdevolle extase in Zelfrealisatie en creatieve kracht bevindt.

In deze staat zijn we in staat om vrij te spelen op elke manier die overeenkomt met de energie van ons hart. Door deze focus te behouden, zijn we in staat om onszelf te realiseren als pure bewuste aanwezigheid van expansief bewustzijn, met onze eigen staat van Zijn en energiesignatuur.

We kunnen aandacht besteden aan alles en iedereen die we kiezen. Door onze polariteit en trillingsniveau te kiezen, bepalen we de kwaliteit van onze persoonlijke ervaringen. Hoewel we in een wereld leven die we delen met de hele mensheid, en waarin veel negatieve energie wordt uitgedrukt, hoeven we dat niet te ervaren, ook al is het misschien overal om ons heen.

Het hoeft niet in ons te zijn, maar vanwege de afleidingen overal om ons heen, moeten we op elk moment mentale en emotionele controle en richting oefenen. Dit vereist een sterke intentie, maar we hebben een vrije wil. Bewust of onbewust kiezen we de focus van onze aandacht, die zich altijd manifesteert in onze staat van zijn.

We kunnen de meesters zijn van ons innerlijk weten en onze creatieve visie, geleid door onze intuïtie, onze verbinding met ons Bron-bewustzijn. Deze energie stralen we overal om ons heen uit. We trekken ervaringen aan die resoneren met onze staat van zijn. Hoewel het misschien lijkt, heeft dit niets te maken met onze grotere omgeving.

In ons bewustzijn kunnen we onze innerlijke dualiteit transformeren naar een bewuster vibrerende innerlijke realiteit. Het is middels het erkennen van onze persoonlijke verdichte energieën, dat we het transformatie en transmutatieproces kunnen doorleven. Om dan het leven te her-creëren vanuit wie we als Bron Wezen authentiek Zijn.

Vanwege onze creatieve essentie ervaren we persoonlijk het energetische niveau waarmee we ons afstemmen en dat we delen met het bewustzijn van de mensheid. Onze instrumenten voor transformatie zijn onze gedachten, woorden, gevoelens en hoe we leven en onszelf uiten. Met ons intuïtieve weten als onze innerlijke gids, stellen we onszelf in staat om het bewustzijn van Bron-energie te kanaliseren.

We kunnen leven in diepe dankbaarheid en vreugde. Als we ons concentreren op het behouden van een niveau van gevoel van liefde en mededogen, verdwijnt negatieve energie uit ons leven. Het ontvangt niet langer onze levenskracht en naarmate het verzwakt, worden we sterker, onaangetast door verdichte energieën in ontmoetingen.

We zoeken het niet meer buiten onszelf, de antwoorden liggen in onszelf.

Mijn eerste creatie is ontstaan vanuit de Bron die zich nooit ergens anders laat zien, ervaren en voelen dan in mezelf. Geleid door de Universele Scheppingskracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *