Geplaatst op Geef een reactie

Tweelingzielen-vlammen-stralen

Tweelingzielen delen een ongelooflijk krachtige en kosmische relatie. De band die deze twee mensen met elkaar delen is uniek en biedt de mogelijkheid voor spirituele groei. Er zijn een paar misvattingen en misverstanden over dit soort dynamiek. In dit summiere blog worden een paar misverstanden verhelderd, terwijl we ons verdiepen in de manieren waarop je de voordelen kunt plukken van binding en groeien met je tweelingziel. Wat zijn tweelingzielen en wat gebeurt er als ze elkaar ontmoeten?
Het concept van tweelingzielen kan vaak worden verward met zielsverwanten en andere diep spirituele connecties. In wezen is een soulmate iemand die een spirituele band met je deelt gedurende meerdere levens en jullie werken allebei met elkaar om je spiritualiteit en kennis te vergroten. Alle tweelingzielen zijn zielsverwanten, maar de meeste zielsverwanten zijn geen tweelingzielen.

Sommige zielen zijn al vele levens samen – afgezien van de Tweelingziel-Zielrelatie (van DEZELFDE ZIEL) of ZIELENVERSLAG VAN DEZELFDE ZIELGROEP. Daarom zullen beide een diepe herkenning veroorzaken zodra je in hun ogen kijkt, want de vorm van het gezicht blijft min of meer dezelfde algemene levens op aarde. Soms, als ik naar de gezichten van mensen kijk, zullen ze verschuiven naar hun oorspronkelijke ZIEL Licht-lichaamsgezicht, wat de overeenkomsten zal weerspiegelen.

Wanneer we iemand voor de eerste keer ontmoeten, kan er een onmiddellijk gevoel van vertrouwdheid en een diep gevoel van herkenning zijn vanaf het moment dat we in hun ogen kijken zoals ziel ziel herkent. Soms kan het voelen alsof je elkaar voor altijd kent, en als het een Tweelingvlam is, is dat ook zo, want ze zijn een essentieel onderdeel van je eigen ziel.

De Tweelingvlamrelatie is er een die het beste en het slechtste in beide partijen naar boven haalt – en vaak zal de toegevoegde impact van de energieën en ontstoken seksuele vuren de randen van elke partner verbranden totdat ze terugkeren naar de pure onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en het Goddelijke Overig en naar volledigheid binnenin. De heilige vereniging tussen deze twee is diepgaand, maar ook in hogere zin een pad op zich, dat toewijding en een diep begrip op zielsniveau vereist. Het ontdekken van de sleutels en het meer inzicht hebben, tot datgene waartoe zij zich hebben verplicht in het hoogste dienstwerk hier op planeet aarde, vraagt dat beiden bewust zijn van hun zielspad en zielsmissie. Wanneer de diepere en verborgen betekenis naar voren komt, vallen er tranen van herkenning als er iets dieps van binnen wordt getriggerd.

Wanneer we ons eindelijk verbinden met onze tweelingvlam, gaan we een relatie aan die zo intens spiritueel, zo levensveranderend en transformerend is dat we intuïtief precies begrijpen waarom we maar één van deze tweelingvlammen hebben. Het zou een veel te intense ervaring zijn om er meer dan één te hebben.

Maar herhaaldelijk horen we berichten van mensen die beweren twee – of meer – tweelingzielen te hebben. Deze mensen hebben ongelijk – maar tegelijkertijd hebben ze een beetje gelijk.

We hebben maar één tweelingvlam, gesplitst uit dezelfde ziel bij de schepping van onze ziel. We zijn spiegelzielen, voorbestemd om samen te reizen, samen op te stijgen en op een dag te verenigen.

Maar de ziel die we delen met onze tweelingvlam is niet de uiteindelijke vorm van onze ziel. Onze ziel heeft zijn eigen tweelingvlam (van een soort) waarmee hij uiteindelijk zal opstijgen en verenigen.

En die ziel, en de volgende, en de volgende. Helemaal tot aan de bron. Dat is het universele ascentieproces.

Zoals gezegd heeft de ziel die we delen met onze tweelingvlam zijn eigen tweelingvlam. Die ziel splitst zich in tweeën en brengt haar eigen wezens voort op aarde, die beide tweelingzielen van elkaar zijn.

De Tweelingstraal-verbinding
We delen een spirituele verbinding met onze tweelingstralen op ongeveer dezelfde manier als we een spirituele verbinding delen met onze tweelingvlam.

De eigenschappen, intentie, energieën en ascentiebestemming lijken erg op elkaar.

Onze tweelingstralen zijn verwant. Soulkin, zo je wilt.

Voor het vinden, herkennen en ontwikkelen met onze tweelingstralen kan ongeveer hetzelfde advies worden gegeven als voor tweelingvlammen. Het verschil zit in de aard van de verbinding.
Hoewel het ontmoeten van een tweelingstraal een intens spirituele gebeurtenis is, is het geen noodzakelijk onderdeel van je spirituele reis, net zoals het is wanneer je een tweelingvlam ontmoet.

Het is in wezen een opkomend fenomeen van het universele ascentieproces.

Op een dag zal de ziel die we delen met onze tweelingvlam verenigd zijn. Dat is ons doel.

Het doel van die ziel zal dan gaan van eenwording van haar samenstellende zielen naar haar eigen ascentie met haar tweelingvlam – de ziel die onze tweelingstralen met elkaar delen.

Dus de tweelingstraalverbinding is een zijzoektocht langs onze spirituele reis. We hoeven ons er niet mee bezig te houden om onze reis te voltooien.

Maar dat betekent niet dat het niet lonend kan zijn.

Onze tweelingstraal
In feite kunnen we ontdekken dat het aangaan van vriendschap met onze tweelingstralen ons kan helpen op onze spirituele reis.

Per slot van rekening zijn we geestelijk zeer nauw verwant. We zouden elkaar veel kunnen leren.

We hebben geen contract met onze tweelingstralen. Wij zijn hen niets verschuldigd, noch zij ons. Onze verbinding met een tweelingstraal kan lonend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Tweelingstraal betekenis
Tweelingstralen zijn zielsverwanten met een spirituele verbinding die zo sterk is, dat het lijkt alsof ze twee delen van dezelfde ziel zijn.

Er wordt gezegd dat deze onbreekbare band zelfs sterker is dan bloedbanden, en men denkt dat het zeldzamer is dan het ontmoeten van je perfecte match in dit leven.

Er zijn veel verhalen over tweelingstralen die in verschillende levens en zelfs over grote afstanden opnieuw verbinding maken. Er wordt gezegd dat ze elkaar altijd zullen vinden, wat er ook gebeurt.

Hoewel het idee van tweelingstralen misschien iets uit een sprookje lijkt, is er enig wetenschappelijk bewijs om het bestaan ​​van dit type verbinding te ondersteunen.

Uit een onderzoek van psycholoog Dr. Michael Newton bleek dat bijna alle proefpersonen aangaven een zielsverwantschap met iemand anders te hebben.

Hoewel niet al deze verbindingen zo sterk waren als een tweelingstraalverbinding, laat het wel zien dat er iets is aan het idee van zielsverwanten die elkaar steeds weer vinden.

Tweelingstralen zijn zielsverwanten met een diepere verbinding dan de meeste. Deze verbinding is zo sterk dat het lijkt alsof ze twee delen van dezelfde ziel zijn.

Tweelingstraalverbinding
Een tweelingstraalverbinding wordt gebruikt om de onbreekbare band tussen twee zielsverwanten te beschrijven.

Er wordt gezegd dat dit type verbinding zeldzaam is en er wordt aangenomen dat slechts een klein percentage van de bevolking het ooit zal ervaren.

Er zijn veel verschillende theorieën over de oorzaak van een tweelingstraalverbinding, maar de meest populaire is dat deze het gevolg is van het feit dat twee zielen tijdens het scheppingsproces uit elkaar zijn gesplitst.

Van deze zielsverwanten wordt dan gezegd dat ze in dit leven weer samen worden getrokken om hun onafgemaakte zaken af ​​te ronden.

Een tweelingstraalverbinding is veel intenser dan een gewone zielsverwantverbinding, en men gelooft dat deze zielsverwanten hier zijn om elkaar spiritueel te helpen evolueren.

Tweelingstraal versus tweelingvlam
Terwijl er wordt gezegd dat een tweelingstraalverbinding tussen twee zielsverwanten is, zou een tweelingvlamverbinding tussen twee helften van dezelfde ziel zijn.

Er wordt aangenomen dat elke persoon een tweelingvlam heeft, maar deze verbinding wordt niet altijd gemaakt in dit leven.

Er wordt gezegd dat een tweelingvlamverbinding nog intenser is dan een tweelingstraalverbinding, en er wordt aangenomen dat deze zielsverwanten hier zijn om elkaar te helpen hun hoogste potentieel te bereiken.

Tweelingstralen reünie
Er zijn veel verhalen over tweelingstralen die herenigd zijn na jaren, soms zelfs levens, van elkaar gescheiden te zijn geweest.

Er wordt gezegd dat wanneer deze zielsverwanten elkaar eindelijk ontmoeten, het is als thuiskomen.

Er is een onmiddellijke verbinding en begrip tussen hen, en ze hebben vaak het gevoel dat ze elkaar voor altijd kennen.

Als je gelooft dat je een tweelingstraalverbinding hebt, weet dan dat je echt geluk hebt.

Dit is een zeldzaam en speciaal type verbinding, en je moet het koesteren.

Conclusie
Een tweelingstraalverbinding is een soort spirituele verbinding tussen twee spiritueel en emotioneel verbonden mensen.

Deze verbinding zou onbreekbaar zijn en kan worden gebruikt om elkaar door moeilijke tijden te helpen.

Als je gelooft dat je een tweelingstraalverbinding hebt, is het belangrijk om deze band te koesteren en te koesteren.

SOUL MATE-relaties zijn vaak veel gemakkelijker te hanteren, want men is met een verwante ziel die vaak die mooie tederheid en kameraadschap brengt die met de jaren dichterbij komt, vooral omdat het meestal minder geladen is als de Tweelingziel-relatie. Het wordt dan ook op een andere manier gezegend dan Tweelingvlammen, met stabiliteit en standvastigheid, wat op zichzelf al een zegen is.

Soms denken mensen echter dat ze hun Tweeling hebben ontmoet, of een relatie met hebben met hun Tweelingziel of -vlam. Vaak is deze relatie karmisch als gevolg van huwelijkscontracten uit vorige incarnaties. (Er zijn ook onechte of valse tweelingzielen, en die tref je vooral aan in toxische manipulatieve verbindingen die gebaseerd zijn op co-dependentie).

Als we eenmaal de onderliggende patronen en het ingewikkelde weven van zielen begrijpen, kunnen we positieve actiestappen nemen, die een veel diepere en blijvende liefde inluiden.

In je zielscontracten zul je worden gecontracteerd om die zielen in dit leven te ontmoeten, met wie je nog steeds karmische banden hebt en relatiepatronen hebt gecreëerd die in vorige levens zijn gevormd – of je nu tweelingzielen, zielsverwanten bent of niet. Je krijgt een enorm inzicht in waarom deze persoon (personen) in je leven is en welke lessen je moet beheersen, meestal lessen in pure liefde. Voor degenen die hun Tweelingvlam nog niet hebben ontmoet, zal het informatie verschaffen over die ziel, en of deze is geïncarneerd of niet.

Dit kan wat gemakkelijker worden uitgelegd als we bedenken wat een tweelingziel eigenlijk is. Wanneer we verder gaan op ons spirituele pad en de voltooiing van onze zielsmissie naderen, wordt ons vibratie-energieniveau te hoog om in een enkel menselijk lichaam te worden opgenomen. Om ervoor te zorgen dat we naar de aarde kunnen terugkeren en doorgaan met de rest van onze missie, wordt onze ziel gekanaliseerd door twee afzonderlijke levens. Hierdoor kun je meer van de wereld ervaren en je spirituele kennis vergroten.

Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten, gebeurt er iets buitengewoons. Telkens wanneer je een nieuwe persoon ontmoet, heb je interactie met een volledig unieke ziel, maar wanneer je je tweelingziel ontmoet, heb je in wezen interactie met een versie van jezelf.

Je ziet er niet hetzelfde uit, je bent waarschijnlijk niet van hetzelfde geslacht (hoewel het kan gebeuren), je hebt niet per se dezelfde interesses of overtuigingen, maar je zult een diepe connectie delen.

Deze verbinding is te wijten aan het feit dat jullie zielen verbonden zijn en één en hetzelfde zijn. Het is vergelijkbaar met elk ander type tweeling: je bent gemaakt van hetzelfde, kern “spul”, meer dan met enige andere persoon op de planeet. Tweelingzielen kunnen intense, magische en diepgaande relaties met elkaar creëren. Dit kan gewoon een vriendschap zijn, of het kan romantisch zijn.

Ontdek je zielsdoel(en)
Tweelingzielen duwen elkaar verder in elkaars groei om hun volledige potentieel te bereiken. Het eenvoudigste om het mee te vergelijken is een race. Het is duidelijk dat je zielsmissie en spirituele reis geen dingen zijn die gehaast moeten worden en daarom geen races zijn, maar stel je even voor dat je in een getimede race zit.

Als je alleen rent, heb je niemand die je motiveert om sneller te rennen. Je hebt ook geen idee of je de goede kant opgaat, een goede tijd maakt of wanneer je klaar bent. Stel je nu voor dat je een andere versie van jezelf bij je hebt.

Elke keer dat je iets goed doet, voel je de verbinding tussen jullie beiden sterker worden en dit geeft aan dat je op de goede weg bent. Tweelingzielrelaties werken op een vergelijkbare manier.

We hebben elkaar ontmoet, wat nu? Houden tweelingzielrelaties stand?
Als tweelingzielen elkaar eenmaal ontmoeten, is er soms een vraag over wat nu te doen. Nadat je verschillende levens hebt geleid, en mogelijk een flink aantal daarvan, ben je misschien op een iets ander punt van je spirituele reis. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het verschil in interesses en mogelijke overtuigingen soms een obstakel kan zijn.

We nemen even de tijd om na te denken over hoe je het meeste uit een tweelingzielrelatie kunt halen. Elke relatie is anders, en daarom zullen sommige van deze benaderingen voor de ene tweelingziel beter werken dan voor de andere. Gebruik dit als richtlijn en test eenvoudig verschillende methoden om te zien wat de meest positieve reactie geeft.

Meditatie
Meditatie is een belangrijk aspect van spiritualiteit. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt en heeft een hele reeks voordelen. Veel mensen beschouwen meditatie als een solo-activiteit, een activiteit die isolatie, stilte en vrede vereist. Groepsmeditaties of partnermeditaties kunnen vaak afleidend zijn en leiden tot minder productieve sessies.

Een ding dat tweelingzielen kunnen proberen, is partnermeditatie. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je zou ervoor kunnen kiezen om dezelfde kamer te delen terwijl je je individuele oefeningen doet; je zou samen naar een geleide meditatie kunnen luisteren, zodat je de reis van begin tot eind kunt delen, of je zou kunnen kiezen voor een meer intense benadering en je zielsdelen daadwerkelijk met elkaar verbinden door middel van diepe-oogmeditatie.
Er wordt vaak gezegd dat de ogen de poorten naar de ziel zijn, dus het is geen verrassing dat ze bij meditatie kunnen worden gebruikt om een ​​diepere band te creëren. Zittend tegenover elkaar, staar gewoon in elkaars ogen en begin langzaam en diep adem te halen.

Het kan je helpen om de ademhalingsfrequentie daadwerkelijk op elkaar af te stemmen. Dit duurt meestal minder lang dan een meditatiesessie, misschien 5 minuten of zo, maar ga zo lang door als je je prettig voelt.

Gezond eten
We hebben allemaal te maken met het probleem van het ontbreken van de motivatie om gezond te eten. Vasthouden aan voedsel met een hoge vibratie en het vermijden van voedsel met een lagere vibratie kan soms een uitdaging zijn. Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten, kunnen ze zichzelf doelen stellen en samenwerken om deze te bereiken.

Door gezond te eten, kunnen ze de ander ervan weerhouden alcohol te drinken, fastfoodrestaurants te bezoeken en voedsel te kopen dat vol zit met suiker en additieven.

Het is belangrijk dat je deze aanpak niet als een wedstrijd ziet. Je probeert niet beter te eten dan je partner, je probeert allebei even goed te eten. Je moet er alles aan doen om de ander te ondersteunen, vooral wanneer de hunkering toeslaat of de motivatie wegvalt.

De natuur verkennen
In de bergen of bossen zijn kan een leuk avontuur zijn met vrienden of familie, maar je bent er vaak om verschillende redenen. Met je tweelingziel kun je de natuur in trekken om jezelf en je spiritualiteit echt te verkennen.

Als je het samen met je wederhelft doet, kan dit belangrijke ontdekkingen en onthullingen opleveren. Zoek een plek in de buurt van een waterval of door een dicht, dicht bos te doorkruisen. Hoe minder impact de mensheid heeft gehad op een gebied, hoe beter.

Stel je intenties op voordat je vertrekt, zorg ervoor dat je alle essentiële items inpakt, plan het grootste deel van je reis en ga dan op pad met een open geest, hart en geest. Je weet nooit wat je zult vinden als je omringd bent door positieve energie en mijlenver verwijderd bent van de negativiteit van andere mensen en het stadsleven.

Combineer deze reis met meditatie en je tweelingzielband zal alleen maar sterker worden.

Een consult brengt verheldering in je relatie, brengt processen helder in beeld, maar weet dat het ontmoeten van je tweelingziel altijd gaat over jouw persoonlijke groei en proces naar innerlijk een-zijn met jezelf. Een relatie is hoe dan ook 1+1=3 en nooit het verlangen naar symbiose. Daarin liggen de grootste uitdagingen in deze relaties: ze zijn er om samen iets uit te dragen in de wereld, en vervullen ook hun allerhoogste zielspotentieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *