Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe Maan 23 November in Boogschutter

De nieuwe maan van november in Boogschutter vindt de zon en de maan samen in het teken van de Boogschutter, feestend naast de communicatieve planeet Mercurius en de romantische planeet Venus (geen enkel teken weet hoe te feesten zoals een Boogschutter).

Met al deze persoonlijke planeten geclusterd in het sterrenrijk van Boogschutter, is dit een tijd om je horizon te verbreden, risico’s te nemen en uit je comfortzone te breken. Stil blijven staan ​​is simpelweg geen optie onder de spontaniteit-liefhebbende invloed van deze maan – en dankzij de aanwezigheid van Mercurius en Venus in Boogschutter, sprenkel je misschien ook wat van dit kosmische kruid in je relaties en sociale leven. Wees bereid om nieuwe dingen te proberen en af ​​te wijken van gebruikelijke manier van denken. Je overtuigingen evolueren en paradigma’s verschuiven, dus wees niet bang om je idealen uit het verleden los te laten.

De optimistische en gunstige sfeer van de nieuwe maan van november wordt versterkt door een prachtig driehoeksaspect van de gelukkige planeet Jupiter. Jupiter is de heersende planeet van Boogschutter, dus om zijn zegen te hebben op deze nieuwe maan via zo’n harmonieuze kosmische verbinding voelt extra magisch. Net als Jupiter is de energie van de Boogschutter-dierenriem altijd op zoek naar groei-ervaringen en opwinding, dus de spirituele betekenis van deze nieuwe maan gaat over het omarmen van je innerlijke avonturier en het bevrijden van je ziel.

Maan driehoek Jupiter

Deze Nieuwe Maan driehoek Jupiter geeft het collectief een voorproefje van optimisme en moed om voor hun dromen te gaan. Dit aspect is gedurfd en blaast graag op zijn eigen trompet. Op dit moment voelen we ons avontuurlijk en willen we nieuwe wegen verkennen. Soms kan dit behoorlijk genotzuchtig en extravagant worden, aangezien Jupiter niet van grenzen houdt. Het kan echter ook vrijgevigheid opwekken, dus het is een goede dag om sponsoring of loonsverhoging te vragen. Gebruik deze geluksdag om een ​​liefdadigheidsevenement te organiseren. Dit is geweldige energie voor het geven van een uitbundig feest voor een goed doel. Het zou veel pers- en sociale media-aandacht moeten trekken.

Venus Conjunct Mercurius

Venusconjunctie Mercurius staat een paar graden van de nieuwe maan en nog steeds in Boogschutter. Het wordt een geweldige nieuwe maan voor de verkoop, met name kunst en mode. Deze combinatie is een droom voor adverteerders en commerciële artiesten, aangezien beide planeten elkaar mooi aanvullen. Het is een fantastische dag voor schoonheidsbehandelingen, het kopen van kleding of een bezoek aan de kapper. Zie een romantische film en doe leuke, luchtige dingen, tijd voor verwennerij… Grijp je kansen want dit aspect is van kort duur 🙂

Beide aspecten zijn optimistisch, maar echt in strijd met de vaste ster Dschubba ( een heldere ster in het sterrenbeeld Schorpioen). We hebben dus de keuze of we aardig of gemeen spelen! Ik denk dat het probleem bestaat uit onbetrouwbare verkopers die je wonderproducten beloven. De handelaren zullen het goed doen ten koste van de kopers. Het is een beter moment om te verkopen dan te kopen.

De nieuwe maan is een goed voorbeeld van hoe een edelsteen vele facetten kan hebben. Het is aan ons hoe we deze intrigerende energieën gebruiken! We kunnen de donkere route volgen en onze prooi betoveren door list en bedrog (Mars vierkant Neptunus), of we kunnen ook vallen voor iemand die er niet zo’n eerlijke praktijken op nahoudt. Veel mensen hebben genoegen genomen met gemak en afhankelijkheid omdat het comfortabel is, maar Boogschutter is een teken van vrijheid!

Mars is ook retrograde, dus alles staat op zijn kop. De reddende genade is echter de zeer praktische Mars driehoek Saturnus. Hier is een citaat van de grote George Orwell die met dit aspect is geboren: ‘Wie het verleden beheerst, beheerst de toekomst. Wie het heden beheerst, beheerst het verleden.’

Aangezien Mars ook vierkant Ceres is, is graancontrole een probleem. Het is de tijd van het jaar voor het opslaan van voedsel, geld en goederen voor de winter. Vooruit plannen is verstandig, aangezien toeleveringsketens kunnen worden beïnvloed. Al met al moet je rekening houden met vertragingen omdat alles langer zal duren.

Wees ook niet bang om ambitieuze projecten aan te gaan, de baanbrekende Boogschutter-energie is rijp om actie te ondernemen, zelfs met Mars Retrograde. Als je moedig en eerlijk bent en goede bedoelingen hebt, komt alles goed.

Helend Kristal ~ Rode calciet

Dit kristal kan helpen bij emotionele heling voor degenen die de neiging hebben zichzelf te verwonden en/of paniekaanvallen hebben. Als je het kristal vasthoudt, kun je je onderliggende emoties op een meer geschikte manier uiten . Het zal helpen om te gronden en dichter bij jezelf te blijven. Deze remedie helpt liefde op zichzelf te richten, in plaats van liefde van buitenaf te zoeken door middel van willekeurige seks.

Rode calciet beschermt je energetisch en beschermt je fysieke en emotionele grenzen. Het kalmeert verwarring en rusteloosheid. Door dit kristal bij je in de buurt te houden, voorkom je dat manipulatieve mensen je energie stelen. Het zal ook helpen voorkomen dat je te veel uitgeeft aan mensen die je inspanningen niet op prijs stellen. De energie van dit kristal helpt de negatieve manifestatie van Mars retrograde te milderen, waar onuitgesproken agressie tegen zichzelf kan keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *