Geplaatst op Geef een reactie

Solfeggio-frequenties beluisteren

Het geluid is een van de puurste vormen van energie die er bestaat.

Geluid inspireert ons, verheft ons, helpt ons te communiceren, onszelf uit te drukken en zelfs op een diep niveau te helen.

Heb je er ooit bij stilgestaan hoe verbazingwekkend het is dat alles om je heen fundamenteel is samengesteld uit energie die op verschillende frequenties trilt? Dankzij de wetenschap weten we dat hoe dichter een object is, hoe lager de vibratie is, en hoe lichter iets is, hoe hoger de vibratie is.

Trillingen komen ook overeen met emoties. Wanneer we ons identificeren met emoties zoals woede, haat, jaloezie, schuldgevoelens, paranoia en zelfhaat, verlagen we eigenlijk onze vibratie.

Aan de andere kant, wanneer we ons niet meer identificeren met deze emoties en ze in plaats daarvan gewoon zien als energie die in ons fluctueert, beginnen we toestanden van ‘hoge vibratie’ te ervaren, zoals liefde, vrede, dankbaarheid, creativiteit en zelfontplooiing.

Het is hier belangrijk om te onthouden dat er niets mis is met het voelen van welke emotie dan ook, inclusief ongemakkelijke! Helaas wordt de term ‘lage vibratie’ in het oude spirituele paradigma gebruikt om emoties zoals woede of verdriet te veroordelen en daarom spiritueel te omzeilen.

Ironisch genoeg genereert het veroordelen van deze emoties in feite meer angst en weerstand in de psyche, wat een ‘lage vibratie’-staat van zijn verder versterkt.

Hoewel de beste manier om hoge trillingstoestanden zoals liefde en gelukzaligheid te ervaren, is door te stoppen met het identificeren van en hechten aan gedachten en emoties, zijn er nuttige katalysatoren die helpen om je energie te centreren. Een van deze katalysatoren staat bekend als de Solfeggio-frequenties. Hierover heb ik geschreven in mijn tweede boek ‘Ander-S leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens.’

Muziek is één van de disciplines waarin ik sinds mijn kindertijd ondergedompeld werd…niet vreemd dat ik dit onderwerp ook ruimte heb gegeven in mijn boek.

WAT ZIJN SOLFEGGIO-FREQUENTIES?

De Solfeggio-frequenties zijn een reeks van 6 elektromagnetische muzikale tonen die de Gregoriaanse monniken zouden gebruiken als ze in meditatie zongen. Herontdekt in 1974 door Dr. Joseph Puleo, zouden de Solfeggio-frequenties diep doordringen in de bewuste en onderbewuste geest en innerlijke genezing stimuleren.

Dr. Puleo werd intuïtief geleid om deze helende frequenties te herontdekken in het Boek der Numeri (een boek in de Hebreeuwse Bijbel), waarbij hij een numerologische techniek gebruikte om de zes herhalende codes die hij vond te ontcijferen. Het resultaat was de herontdekking van de Solfeggio-frequenties.

Natuurkundige, uitvinder en elektrotechnisch ingenieur Nikola Tesla zei ooit: “Als je alleen de grootsheid van de 3, 6 en 9 kende, dan zou je de sleutel tot het universum in handen hebben.” Interessant is dat deze drie getallen de grondtrilling vormen van de zes Solfeggio-frequenties.

Dit zijn de Solfeggio-frequenties:

UT – 396 Hz – verdriet omzetten in vreugde en schuld in vergeving

RE – 417 Hz – ruimt negativiteit op en verwijdert onbewuste blokkades

MI – 528 Hz – stimuleert liefde, herstelt evenwicht, herstelt DNA

FA – 639 Hz – versterkt relaties, familie en gemeenschapseenheid

SOL – 741 Hz – reinigt het lichaam fysiek van alle soorten gifstoffen

LA – 852 Hz – wekt intuïtie en helpt je terug te keren naar spirituele balans

Elk van de lettergrepen die de Solfeggio-frequenties beschrijven, is ontleend aan de eerste strofe van de middeleeuwse hymne aan Johannes de Doper. Dat even terzijde 😉

KRACHTIGE SOLFEGGIO-FREQUENTIES DIE JE TRILLING VERHOGEN ( voorbeeld)

De Solfeggio-frequenties zouden in meer dan 150 gregoriaanse gezangen worden gebruikt. Het luisteren ernaar verhoogt je vibratie van binnenuit. Elke Solfeggio-toon helpt lagen van energieblokkades op te schonen , waardoor je emotionele en spirituele bevrijding ervaart.

Mensen die regelmatig naar deze tonen luisteren, ervaren meer rust, voelen zich vaker geïnspireerd, beschrijven het luisteren naar deze tonen als kalmerend, inspirerend, reinigend en zelfs onthullend omdat ze ons helpen om duidelijkheid en begrip te ervaren over de problemen in ons leven.

Anderen die naar de Solfeggio-frequenties luisteren, kunnen hoofdpijn ervaren of zelfs onderdrukte emoties zoals woede die naar de oppervlakte komen als reactie op de mismatch van vibratie.

Met andere woorden, deze geluidshelende frequenties kunnen een “zuiverend” effect hebben op je energieveld, waardoor je je een beetje misselijk kunt voelen! Aan de andere kant zou je heel goed op deze geluiden kunnen reageren, dus luister en experimenteer alsjeblieft.

Voorbeeld :

De ‘MI’ -toon wordt vaak gezien als de ‘liefdesfrequentie’; deze geluidstrilling centraal staat in de schepping en herstelt het innerlijke evenwicht, herstelt het DNA en stimuleert transformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *