Geplaatst op Geef een reactie

Ziek zijn, lastig maar gezond…

Met al deze energieverschuivingen is het niet verwonderlijk dat de spirituele griep de ronde doet. Niet weinig cliënten die me contacteren, vertellen er meteen bij zich grieperig te voelen, verkouden zijn, zich algeheel niet fijn voelen, enorm vermoeid en of dat snel weer overgaat. De griep is een effectieve (maar niet comfortabele) manier om oude angsten en patronen los te laten en het lichaam te laten upgraden naar een hogere intuïtieve frequentie.

Sommigen hebben er een materialistische kijk op en anderen voelen dat ze innerlijk ( en zoals we weten zijn we holistische wezens) in een veranderingsproces zitten ( meestal al voor langere tijd, voelen zich binnenste buiten gekeerd…ieder beleeft dit op eigen wijze, punt is mee te stromen, mee te bewegen in het proces en vooral ook de stilte en de rust ingaan. Overgave versus ertegenin gaan.

Wat kun je zoal ervaren tijdens de vibrationele griep? Een gripje uit de gemeenschappelijk herkenbare kenmerken:

– Druk in je kruin en derde oog. Zelfs het gevoel hebben dat er een hartslag door deze gebieden heen geduwd worden. Het kan zelfs als pijnlijk worden ervaren.

– Lichaamstemperatuur fluctueert. Soms denken vrouwen dat ze in een vervroegde overgang zijn beland. Het ene moment hebben ze het ijskoud en het andere moment lijkt het alsof de hitte uit hun lichaam geduwd wordt.

-Geheugenverlies. Afspraken vergeten, namen vergeten, woorden zoeken, die je anders wel -tig keer uitspreekt…de lijst kan verder aangevuld worden.

– Veranderingen in slaappatroon. Je moe voelen en eenmaal je in bed ligt, ben je klaarwakker, lig je te draaien en te keren, je slaapt uiteindelijk in en je wordt moe wakker.

– Veranderingen in eetgewoonten. De hele tijd honger? Geen trek gekregen? Smaakt het eten anders? Het ene moment voel je je als een bodemloze put en het volgende moment maakt de gedachte aan eten je misselijk. Je denkt nu bijna overtuigd dat er iets heel goed mis met je is.

– Spierpijn en spierpijn. Kreunen bij het rechtop zitten? Het gevoel alsof je 50 jaar ouder bent. Je lijf doet gewoon zeer. Ik moet écht naar de dokter nu…dit gaat niet goed!

– Duizeligheid, hoofdpijn, hoofdpijn, sinussen en alles daar tussenin? Kan het nog erger?

– Veranderingen in je zicht. Zien dingen er wazig uit? Dingen uit je ooghoeken zien? Overal lichtflitsen? Zie ik ze nu écht al vliegen ook?

-Tinnitus. Suizen en zoemen in je oren? Kun je de trilling van de aarde horen? Het moet niet gekker worden nu!

-Tintelingen. Heb je het gevoel alsof er spelden en naalden in je lichaam prikken? Voel je energie door je lichaam pulseren?

– Elektrische schokken door het lichaam komen vaker voor. Zit je lichaam plots te schudden en te shaken? Nou zeg, heb ik Parkinson onder de leden? Kun je de aardefrequentie voelen als je stil ligt? Als ik dat aan de dokter vertel, krijg ik meteen een aai over mijn bol. Dus dat ga ik zeker niet vertellen.

– Vreemde onverklaarbare gewaarwordingen tot zelfs pijn in het gebit, de kaken voelen alsof ze elk moment kunnen breken…spanningen die zich hebben opgebouwd worden flink opgeschud.

Creëer jouw heilige ruimte om ‘ziek’ ( in herstel) in te zijn. Stel je eens zweethut voor. Steek een kaars aan. Nodig je gidsen uit om je te beschermen en vast te houden terwijl je je overgeeft aan je innerlijke opschoning van oude bedradingen en laagjes die nu in alle hoekjes en kantjes opgeruimd worden.

Ziek zijn is lastig maar gezond; na deze vibrationele -spirituele griep, voel je je als het ware herboren.

Inzichten, ‘aha-ervaringen’, heldere kanalen waarover ieder mens beschikt worden geactiveerd op een heel natuurrijke wijze, lichaamsbewustzijn stroomt naar lichaamsbewust Zijn en zo mag jij alles als authentiek Mens doorleven en ervaren.

Je lichaam is intelligent, is wijs en weet wat het nodig heeft. Body/Mind/Spirit as ONE.

Liefs en houd het goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *