Geplaatst op 2 reacties

LICHTTAAL

Waarvoor ik heel wat jaren terug gevoeliger werd, is de taal als fenomeen waarin we ons (trachten uit te) drukken. Als ik terugblik op mijn jarenlange lesgevers- en vormingscarrière, stond ik steeds meer gevoelsmatig stil bij de taal waarin we ons uitdrukken. Ik kon er toen nog niet mijn vinger opleggen wàt het was. Aan mijn leerlingen vroeg ik regelmatig wat zij voelden bij bepaalde woorden die veelvuldig gebruikt werden. Uiteindelijk, lang verhaal kort, ontdekten we dat het de trillingen, de energetische ladingen waren op de woorden.

Ik volgde in die tijd een opleiding in kinesiologie ( later nog twee opleidingen in edu-kinesiologie of Brain-Gym en NLP) en testte regelmatig de impact van woorden op mijn leerlingen uit. Dat dit vaak resulteerde tot een ‘wauw’ mevrouw, ‘dat is te zot voor woorden, heb jij nu iets gedaan, hoe kan dat nu…je bent toch geen heks zeker (ahum)’. Dat mijn lessen wel eens vaker uitliepen en ik mijn nieuwsgierige schatten met spoed moest verzoeken maar snel naar de volgende les door te lopen…maar goed.

Het kan niet anders zijn dan dat ik als kind al een flinke portie aan gevoeligheid ervoer, muziek en musiceren mijn Ziel tot leven heeft gebracht, de boeken die ik verslond en een heel andere wereld ontdekte, mijn nieuwsgierigheid naar het ont-be-dekken van wat als verborgen voelde en er vrede in voelen dat dit mijn KernZelf is.

Nog later via diverse kanalen en ingevingen herkende ik mijn oorsprongrijke Thuis en toen volgde het een op ander. Klanken, tekens verschenen uit het ‘niets’ ( uit het ‘AL’) en aangezien ik van nature uit graag zing en klank, volgden daar ook mijn eerste creaties uit voort. En dan kwam mijn eerste boek, in een paar maanden tijd. Het ging zo vlot in de samenwerking dat ik toch eventjes bij mezelf dacht ‘Gaat het écht wel goed zo’?

Afin, zo kent ieder Wezen een eigen bijzondere ‘aanloop’ wat voorafgaat aan uitrijpen en ontkiemen. Met je verstand kom je er simpelweg niet bij. Het verstand zit in de weg. Je mag het wel willen ( of niet), maar het heeft met willen niets te maken. Als het zich zo mag laten zien, horen en voelen, dan gebeurt dat. Alleen is het niet een ‘moeten’.

Lichttaal is meer dan alleen een communicatiemiddel. Het is harmonie, perfecte resonantie, bewustzijn en genezing. Met licht taal kun je elk aspect van je leven versterken.

Lichttaal is gecodeerd in onze ziel.

Duizenden jaren geleden spraken en begrepen we de taal van het licht. Je ziel herinnert het zich nog. Het geeft diepe voeding aan je ziel en vergroot de harmonie van lichtstructuren in je wezen.

Zowel de gemanifesteerde als de ongemanifesteerde materie is verweven met lichtfrequenties, tonen en heilige geometrische patronen. Als je het zou kunnen zien, zou je versteld staan van hun perfecte harmonie en de manier waarop ze samensmelten.

Elk van deze elementaire blokken van het universum bestaat in wat we verschillende bestaansniveaus zouden kunnen noemen. En toch kunnen we ze meteen waarnemen – zelfs in ons tijd- en ruimtecontinuüm. Ik noem deze elementaire patronen het levende licht.

Als je bijvoorbeeld aan een gedachte denkt, vloeien er een lichtgolf, toon en het bijbehorende geometrische patroon om je heen. Ten eerste zweeft het in je auraveld. En dan, als het licht de specifieke energiemassa overschrijdt, blijft het in de ether stromen en creëert het nieuwe patronen met andere lichtstructuren. Hetzelfde proces gebeurt met gesproken woorden. Met je gevoelens en zelfs met je keuzes en acties.

©Mieke

Zo kun je alles vertalen naar levende lichtpatronen. En als je weet hoe je ermee kunt werken, kun je ze herstellen, wat je realiteit onmiddellijk verandert. Je kunt specifieke lichtstructuren ondersteunen en andere verwijderen of transmuteren. Het helpt om te zien en te begrijpen hoe alles wat we mentaal, emotioneel en fysiek creëren, blijft leven op die andere niveaus van bestaan. Dit brengt mindfulness naar een hoger niveau!

Lichttaal is verbonden met het lichtweefsel van ons universum. Het drukt de lichte stof uit via het gesproken woord. Wanneer je de taal van het licht spreekt, breng je harmonie in je werkelijkheid en ondersteun je de lichtstructuren in je wezen. Precies daar voelde ik al zoveel jaren de trillingen van woorden, en resoneerde ik steeds minder met woorden die een onbehaaglijke energie droegen/dragen.

Het voelen van de lading, gemaskeerd verwoorde zinnen, en tegelijk de diepere onderstroom tot in mijn kleinste teentje voelen. Intuïtief weten dat het ‘Veld’ van informatie gevuld is met dubbelzinnigheid. En dat kan me nog even knap in verwarring brengen, hoewel ik steeds makkelijker laat gaan, al naargelang de situatie en waar het vandaan komt.

We staan er vaak niet zo bij stil met welke intentie en lading eronder we iets zeggen, iets delen. Maar die lading wordt gevoeld en degene die de boodschap deelt, heeft wel een idee van de intentie en de lading eronder. Ik bedoel maar: er is meer ruimte voelbaar tussen elk woord, elke zin…wat niet echt als licht aanvoelt, is meestal niet ‘zuiver’ in de intentie. Je Ziel seint per direct. Je ego kan twijfelen ( zo niet bedoelt, het komt er verkeerd uit, het zal wel aan mij liggen, ik begrijp het niet goed) maar je Ziel is puur en zuiver. Zo ook is dit met Lichttaal in alle nuances. Je Ziel stoeit niet met ladingen, stoeit niet met dit en dat.

Lichttaal bevat lichtfrequentie, tonen, heilige geometrische patronen, en ook de specifieke code van het gegeven ruimte-tijd continuüm waar de taal van licht wordt gesproken. Het is ook gemaakt van levend licht, wat betekent dat wanneer je het uitspreekt, je de unieke uitdrukking van je ware essentie verweeft met je woorden.

Als je met een andere persoon in lichttaal zou spreken, zou dat ook de lichtcodes van de andere persoon weerspiegelen. Zo is de taal altijd uniek voor jou en voor mij. Als jij en ik het tegelijkertijd zouden gebruiken, zou het een andere frequentie hebben – in elk geval zijn eigen energiesignatuur.

Lichttaal maakt gebruik van tonen en sterke intonatie. Het bevat klinkers en sommige medeklinkers die niet elke taal op aarde heeft. Je kunt hetzelfde woord ook een paar keer uitspreken, en elke keer heeft het zijn eigen resonantie.

Gebaseerd op mijn eigen herinnering, gebruikten we nog steeds de lichttaal in de tijd van Atlantis. En het verdween uit ‘de massa’ rond de Soemerische tijd. Even na de laatste ‘piek’ van het Atlantische rijk werden de lichtstructuren van deze wereld, die nog steeds multidimensionaal waren (wat betekent dat we er nog steeds toegang toe hadden met ons eigen bewustzijn) verbroken. Daarvoor werd hier de taal van het licht gebruikt zoals het wordt gebruikt op andere planeten die stevig geworteld zijn in het pad van licht – wat door ons zou kunnen worden opgevat als bestaand in een hogere frequentie.

Over de oorsprong ga ik niet nu niet verder op door, maar we gebruikten de lichttaal, die de harmonie in de gemanifesteerde wereld en ook binnen onze lichtlichamen versterkte. Enige tijd nadat de lichtresonanties begonnen af te nemen en er een kleiner spectrum van lichtfrequentie voor ons beschikbaar was, zijn we begonnen met het ontwikkelen van onze eigen talen, die we tegenwoordig nog steeds gebruiken.

Elke oude taal nam een bepaald aspect over van de lichttaal. Gedurende duizenden jaren zijn mensen de taal van het licht volledig vergeten. Tot op zekere hoogte is men vergeten dat het gemanipuleerd was. Simpel gezegd, wij – de sterrenzaden – konden de taal van het licht niet volhouden omdat de val van het bewustzijn onvermijdelijk was.

Nu, tijdens ons leven, neemt de resonantie toe. We beginnen herinneringen en lichtcodes in ons DNA worden ‘gewekt’ en terwijl dit gebeurt, keert de taal van dit universum langzaam maar zeker terug naar de aarde. Op zielsniveau ben je het nooit vergeten. Nu heb je de mogelijkheid om weer toegang te krijgen tot die lagen in je wezen.

Lichttaal kan harmonische resonantie brengen in alle lagen van je wezen : in je emotionele, mentale, fysieke en lichtlichamen. Het kan lichtcodes in je DNA activeren die al duizenden jaren slapend zijn. Terwijl deze ontwaken, begin je je te herinneren wie je werkelijk bent en leer je hoe je met je essentie kunt werken.

De universele taal is meer dan een communicatiemiddel. Het is harmonie, perfecte resonantie, bewustzijn en genezing. Hiermee kun je elk aspect van je leven versterken. Als je het uitspreekt of ernaar luistert, voelt het alsof alles in je op de juiste plaats zit en er meer licht in je wezen kan doordringen.

Het voelt alsof het nieuwe dimensies in je opent en je voelt je in perfecte vrede. De lichttaal verbindt ons ook met onze ware oorsprong – tussen de sterren.

Ik heb prachtige dingen gezien en ervaren tijdens het gebruik ervan. Ik herinnerde me het spreken/klanken ervan sinds ik klein was, niet toevallig enkele jaren later meldde ik me dapper aan in de toenmalige stedelijke muziekschool van Geraardsbergen. Eerst onbewust, sluimerden de herinneringen om jaren later geactiveerd te worden. Een heel natuurlijk en spontaan gebeuren, waarover ik in mijn tweede boek een hoofdstuk heb over geschreven. Lichttaal staat voor mij voor een mooie manier van helen.

2 gedachten over “LICHTTAAL

  1. Dank je voor deze uitgebreide informatie

    1. Dank je wel Aimee voor je fijne reactie. Graag gedeeld! Liefs, Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *