Geplaatst op Geef een reactie

Enkele updates voor Januari 2023

* 12 januari: Mars Direct in Tweelingen

Mars direct in Tweelingen

Ambitieuze drijfveren!

Na twee maanden van intense transformatie en het ervaren van wegversperringen naar succes, gaat Mars direct in Tweelingen en plotseling zullen de dingen weer in beweging komen.

Mars direct in Tweelingen promoot een breed scala aan talenten, gaven, opties en mogelijkheden. Mars zal terrein blijven winnen in Tweelingen, het tempo van het leven opvoeren en het gevoel van uitputting en stagnatie opheffen. Post-retrograde eindigt echter op 16 maart 2023.

*18 januari: Mercurius Direct en een Zon-Pluto Conjunctie

Een spirituele transformatie

Mercurius in Steenbok

Mercurius die direct in Steenbok staat, brengt ons in een geheel nieuw paradigma van creatief potentieel. Mercurius heeft een diepgaande retrograde reis van helderheid en integriteit doorgemaakt. Nu direct, zijn we in staat om onze emoties en verbinding met onze bron te eren, onszelf te ontmoeten met mededogen, kracht en vooral liefde.

Gedurende de retrograde voelden velen van ons zich misschien stiller, meer ingetogen dan anders, en spraken alleen als we iets zinnigs te zeggen hadden. In consulten merkte ik vooral op dat daar enige angst aanwezig was: ‘mijn partner is zo stil, hij voelt zo teruggetrokken, is er niemand anders…’ Ik blijf die tendenzen die meespelen delen, het verklaar uiteraard niet alles. Sommige cliënten komen er wel eens op terug, voelen zich opgelucht en stellen zich ook open voor nieuwe inzichten.

Desalniettemin was de energie gestructureerd en zorgde voor kwantumsprongen om de realiteit te begrijpen door middel van rationaliteit en logica in verbinding met het hart.

Momenteel verhoogt een Zon-Pluto-conjunctie in Steenbok de passie en het verlangen aanzienlijk, waardoor we meer gedisciplineerd en georganiseerd worden en plannen maken voor het komende jaar. Als je het gevoel hebt dat energieën van het voorgaande jaar nog steeds aanhouden, is dit de perfecte transit om diep te graven, aangezien je waarschijnlijk een positieve transformatie en verandering zult ervaren.

*20 januari: Watermanseizoen begint

Waterman

Op vrijdag 20 januari eindigt de Zon haar reis in Steenbok en gaat het excentrieke Waterman binnen, slechts een dag voor een Nieuwe Maan en Uranus direct. Het Waterman-seizoen is een goddelijke verschuiving van torenmomenten naar het volgen van je dromen en wat je inspireert.

Van 2022 tot 2023 kwamen we allemaal meer in contact met ons ware zelf door acceptatie en vergeving. Vandaag deelde Nicole in het Wavespell van De Blauwe Adelaar de Ho’oponopono. Aangenaam verrast dat Nicole verwees naar Hew Len, die de Ho’oponopono vanuit een nog diepere belichting brengt.

https://www.bing.com/videos/search?q=dr+hen+lew&view=detail&mid=01EF0EABEFBF8FDCC37A01EF0EABEFBF8FDCC37A&FORM=VIRE

Dr Joe Vitale en Dr Hew Len

Toen ik 21 was maakte ik kennis met dit ritueel….enkele jaren geleden ontdekte ik via Joe Vitale in contact met Hew Len diepere lagen en frequenties. Precies dat raakte en resoneerde. Rituelen beoefenen zorgt wel wat voor verschuiving, maar vaak keren de hardnekkige dingen terug. We zijn geneigd om verhalen te blijven vertellen en te blijven herhalen…nu, een heel mooie gelegenheid om Hew Len te beluisteren. Ik heb de complete opleiding gevolgd met Hew en Joe. Wat je nodig hebt is de bereidheid het gekende los te laten en open te staan voor de diepste onderstroom. Verder nu…

Het Waterman-seizoen de weg naar inspiratie, verbetering, zekerheid, balans en alchemie. Dit is de tijd van het jaar om uit je comfortzone te stappen en nieuwe manieren te vinden om je individualiteit uit te drukken. Het is tijd om nieuwe manieren van denken, leven en zijn te verkennen.

Kosmische codes van het Aquariusbewustzijn laten ons het volgende her-inneren:

– Jij bent de ware belichaming van verandering

– Het is prima om normen los te laten die niet meer goed voelen

– Het belang om deel uit te maken van functionele communicatie en groepen

– Wanneer je het oordeel over jezelf opschort, ervaar je de kracht van aanwezigheid

– Het gaat niet om wat je kunt doen, het gaat om wie je bent, en alleen jij kent de waarheid over jezelf

– Je bent een uniek kanaal van oude archetypische wijsheid, hier om boven emotionaliteit uit te stijgen om spirituele verlichting te bereiken

Happy Birthday!!!!

*21 januari: Nieuwe Maan in Waterman

Het verlichten van het licht van de ziel

Een nieuwe cyclus van bewustzijn elektriseert de atmosfeer wanneer de eerste nieuwe maan van 2023 in Waterman arriveert. Gedurende de komende weken zullen we de gelegenheid hebben om onze manier van denken te veranderen, emotionele bagage los te laten en onszelf te bevrijden van conditionering.

Een nieuwe maan symboliseert het begin van een nieuwe maancyclus van 28 dagen en biedt een nieuwe start, genezing, rust, magie en manifestatie. Bovendien vertegenwoordigen ze de eerste fase van de synodische cyclus van de maan, een moment om intenties voor de toekomst vast te stellen door energie uit het verleden los te laten. Loslaten is stap is, onthechten is waar het om draait.

Deze nieuwe maan is een activering van een hoger bewustzijn, die een leeg canvas biedt om je ware potentieel te schilderen. De aanwezigheid van Mars en Jupiter in harmonieuze aspecten van de Nieuwe Maan geeft de noodzaak aan om je wensen en dromen in het materiële rijk te manifesteren en vorm te geven.

Mars moedigt zelfbeheersing aan via de lagere natuur, terwijl Jupiter ons helpt de noodzakelijke vaardigheden, talenten en waarden te vinden om naar hogere bewustzijnsniveaus te stijgen.

Jupiter

Over het algemeen wil deze kosmische afstemming dat we afstand nemen van dingen die hun doel hebben verloren en ons afstemmen op de verlangens van de hogere geest.

Zo vaak willen we ons loskoppelen van het lichaam tijdens onverwachte veranderingen of verstoringen en in gedachten leven wanneer deze nieuwe maan ons uitnodigt om volledig in onze waarheid, geest, lichaam en geest te leven.

*22 januari: Uranus Direct in Stier

Loskomen van historische conditionering

Uranus direct in Stier

Uranus, de ‘Grote Ontwaker’, gaat rechtstreeks Stier in, waardoor het collectief naar nieuwe paradigma’s en aanzienlijke financiële verschuivingen in ons persoonlijke leven en de wereldeconomie wordt bewogen. Uranus wordt beschouwd als een generatieplaneet en blijft ongeveer zeven jaar in dezelfde dierenriem.

Uranus ging Stier binnen in 2018 en zijn reis heeft ons op veel manieren uitgedaagd. Vanuit ons gevoel van stabiliteit, eigenwaarde, relaties met mensen, financiën, waarden en de structuur van de samenleving. Uranus zal doorgaan met het transformeren van de structuur van ons leven. Gebruik dit directe station om na te denken over genezing en wijsheid verkregen uit vroegere en huidige verschuivingen. Check in op jouw waarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *