Geplaatst op Geef een reactie

Belangrijke thema’s voor 2023- Lichtwerk/schaduwwerk- Bevrijding- Kloof dichten- Uitmuntendheid.

De belangrijkste onderwerpen zijn vrijmaken/bevrijden , het dichten van de kloof tussen waar je bent en waar je hoort te zijn, en excellentie. Uiteraard is dit de collectieve energiestand voor 2023, die voor iedereen kan verschillen. Er is echter een zachte maar sterke nadruk op lichtwerkers (schaduwwerkers) om het diep helende werk aan zichzelf te doen en het collectief te ondersteunen.

Het overkoepelende thema voor de energie van 2023 is ‘definitieve vrijgave’. Dit is het moment om naar je fundamenten te kijken. We moeten een stevige basis hebben voor wat er nog gaat komen.

Alles wat onopgelost is, zal in de toekomst voor meer problemen zorgen. Het is tijd om de diepe mentale, emotionele en zielspatronen definitief los te laten die ons op een lagere capaciteit laten werken dan ons ware zelf zou doen.

Velen leven reeds als lichtwerker ( zonder zichzelf als lichtwerker te noemen); onder mijn cliënten/klanten spreek ik heel vaak ‘gewone’ mensen die niet met spirituele thema’s bezig zijn, maar ze leven vanuit dienstbaarheid. Ze helpen op onvoorwaardelijke manier het gezin en de gemeenschap, zijn een bron van genezing, licht en hoger bewustzijn.

Om deze reis te vergemakkelijken, is het essentieel om een staat van ware zielsuitlijning te belichamen, zodat de taak niet als een zware last voelt. Om dat niveau van afstemming te vinden, is het nodig dat we alle subtiele energiedynamieken in ons wezen verfijnen die ons naar een andere frequentie trekken dan waar het ware zelf op werkt.

Het is essentieel om het dieperliggende puin los te laten om klaar te zijn met een schone lei te beginnen.

Wanneer je je verbindt aan het diep bevrijdingswerk, ruim je zelfs voorouderlijke en oude zielspatronen op. Het punt dat we het nu noemen is een opening om oude zielswonden los te laten.

De hogere frequentie en het bewustzijn hebben ruimtelijkheid in het wezen nodig. Wat de schaduw ook is, het blijft ons naar een lagere bewustzijnsstaat trekken. De schaduw manifesteert zich door afleidingen, ziektes, spanning in relaties, geen duidelijkheid hebben over wat we willen et cetera. Ik merk in consulten dat het laatste- duidelijkheid scheppen voor zichzelf- een flinke uitdaging is.

Frustraties en boze reacties blijven niet uit. Soms wordt de fout gelegd bij het Universum, soms mediteert men zich suf, roept men allerlei engelen aan, duikt men in de wet van de aantrekkingskracht, en niets werkt. Het werkt inderdaad niet vanuit schaarste, vanuit angst, vanuit ongeduld, vanuit eisen....Lichtwerk is ook schaduwwerk. Dit te benoemen trekken sommigen wel eens hun wenkbrauwen op, want schaduw is donker en duister en dus negatief. En toch…het is niet anders.

De uiteindelijke bevrijding gaat over nauwkeurig en bewust kijken naar wat nog genezing, integratie en afstemming nodig heeft. Genezing/heling gebeurt in lagen, we ruimen er een op, en later keren we terug naar hetzelfde probleem en ontmoeten we het op een diepere laag. Ik begrijp zeer zeker de vermoeidheid die optreedt, omdat het idee rond transformatie en transmutatie een rechtlijnige weg volgt en elke stap noodzakelijk moet volgen tot een volgende stap, tot er zich in die volgende stap een andere laag laat zien. ‘Komt er dan nooit een einde aan, ik heb al zoveel gedaan, ik ben het wel zat nu.’ Ik begrijp deze reacties. En toch…het is het lineaire denken dat velen vastzet. Processen doorlopen is een cyclisch gebeuren, laagje per laagje wordt losgeweekt, losgepeld. Je kunt daar boos om worden en je kunt daar ook vanuit overgave én vertrouwen in meebewegen. Ieder mens doorloopt het cyclische proces op eigen manier en sommigen blijven langer vasthouden. Heb geen oordeel over iemands weg, want je hebt er geen idee van wat iemands blauwdruk is of welke ervaringen iemand in dit leven komt leren. Onderzoek welke oordelen je hebt over jouw proces en ga daarmee aan de slag.

Er is misschien iets dat je al een tijdje aan het genezen bent en waarvan je dacht dat het klaar was. Of er is iets waar je niet naar hebt gekeken omdat je je er ongemakkelijk bij voelt, je wilt het negeren, en het voelt gemakkelijker om je te concentreren op het genezen van andere problemen of het genezen van andere mensen.

Ga er niet zomaar vanuit dat je het hebt genezen of geheeld als je realiteit je anders vertelt.

De energie van 2023 laat zien dat we volledig eerlijk moeten zijn over waar we ons bevinden op onze genezingsreis. En dit zal ons helpen excellentie te bereiken en onze diepste dromen werkelijkheid te laten worden.

We kunnen aannemen dat we iets hebben genezen, maar als de feiten ons anders laten zien, dan is er nog wat genezing, begrip en integratie te doen. Ik nodig je uit om met mededogen naar je leven, relaties en werk te kijken en op te merken wat zich manifesteert.

Schrijf alles op waarvan je ziet dat het nog niet is op een manier die je ziel zou willen zien. Natuurlijk is er een tijdsvertraging tussen het intern verschuiven van iets voordat het zich manifesteert in onze realiteit. Maar diep van binnen kun je voelen of er iets op weg is om ten goede te veranderen of dat het nog steeds een patroon is dat in je leven opduikt.

Denk dus niet zomaar dat er iets is verschoven. Dicht in plaats daarvan de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn. Enkele tips van een stapsgewijs proces hoe je dit kunt doen met behulp van de kwantumverschuivingsmethode.

Verfijn je leven

Het is tijd om de dingen waar je aan hebt gewerkt te verfijnen en naar meesterschap en uitmuntendheid te stappen – kijk wat om heling vraagt of wat je moet belichamen. Het is tijd om alles 100% duidelijk te maken. Het is tijd om actie te ondernemen, vooral met de dingen waar je al een tijdje over nadenkt.

We dichten de kloof tussen jou en de ideale en authentieke versie van jezelf, die excellentie zal brengen. En we dichten ook het gat tussen de heling en waar het nog niet overeenkomt met de realiteit. De authentieke JIJ is niet te vergelijken met de authentieke ander. Hoe vaak ik het ook meegeef aan cliënten/klanten: je doet jezelf gigantisch tekort als je je steeds blijft vergelijken met anderen. Je kunt elkaar inspireren, maar de bedoeling is dat jij wordt wie je werkelijk bent en geen kopie van wie dan ook. Schud mensen van je af van wie je al langer voelt dat deze dynamiek het contact bepaalt- doorzie het gekwetste ego-spel en laat gaan. Ga door met mensen bij wie je de zuivere verbinding voelt en waar verbindingen voedend zijn voor elkaar: gelijkwaardig. Al zijn er slecht een handjevol mensen bij wie je dit ervaart: het is genoeg zoals het is.

Het is door langdurige overweldiging dat het patroon verschijnt. Denk na over wanneer je langdurige uitputting voelde en herinner je welke negatieve patronen en inspirerende ideeën om je leven te veranderen opdoken. Laten we zeggen dat het je duidelijk is geworden dat je meer tijd moet nemen voor je gezin, om te reizen, uit te rusten, of dat je van baan moet veranderen. Geef daar gehoor aan; niemand anders dan jij zelf weet en voelt wat nodig is.

Deze glimpen kunnen het leven aanzienlijk verbeteren als we ernaar handelen. En de energie van 2023 biedt een perfecte basis om die stappen te zetten naar wat we verlangen.

Als je je nu uitgeput voelt is het niet het beste moment om levensveranderende beslissingen te nemen of jezelf zelfs maar te pushen om diepe inzichten te ontvangen.

Geef je in plaats daarvan over aan die staat waarin je bent en bouw je energie op. Voor de meeste mensen helpt het om een routine te hebben die niet te strak aanvoelt en terug te gaan naar de basis. Met de basis bedoel ik de dingen die je in het verleden altijd hielpen om je beter te voelen. Het kan yoga zijn, wandelen bij daglicht, een boek lezen tot zelfs helemaal niets doen, de rust en stilte doen wonderen!

Als je eenmaal de energie hebt, bedenk dan wat je nodig hebt om energie- rovers los te laten. Wat kost je energie en tijd en is niet afgestemd op wie je wilt worden?

Breng tijdens het vrijmaken/bevrijden de wijzigingen aan die jou verder in het leven zullen brengen. Het is tijd om moedig te zijn en de dingen waar je al een tijdje van droomt in gang te zetten. De energie van 2023 zegt dat het een jaar van groei, genezing en veranderingen is. 2023 is een Yin-jaar ( zie blog Waterkonijn Chinees jaar) en staat symbool voor verzachting, verzoening, vergeving, verbinding, verzorging/koestering: de vrouwelijke energie ( zowel in de man als de vrouw is de Yin-energie aanwezig).

Welke veranderingen zouden meer tijd, energie, meer afstemming in je leven creëren?

Welke veranderingen zullen de grootste impact in jouw leven hebben?

En welke ondersteuning heb je nodig om die veranderingen te realiseren?

We zijn geen eilandjes; het is de bedoeling dat we een web van ondersteuning creëren om de beste unieke en authentieke versie van onszelf te worden. Sta andere mensen toe om je te ondersteunen bij de veranderingen en wel op gelijkwaardige manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *