Geplaatst op Geef een reactie

Hoe kun je de juiste resonantie en vibratie van jouw stem vinden.

Hoe herwin je de kracht van je stem? De kracht van stem gaat niet alleen over spreken; het gaat er ook om te weten wanneer je moet zwijgen, hoe je moet luisteren en hoe je je kunt afstemmen op je kernfrequentie. Gedurende vele levens hebben lichtwerkers hun stem onderdrukt. Ze hebben geleerd onzichtbaar te blijven en hun gaven te onderdrukken. Maar het is tijd om de kracht van je stem terug te winnen, want die geeft de juiste trilling aan de rest van je leven en creaties.

Je resonantie vinden

Als de kracht van de stem correct wordt gebruikt, leert het ons gematigdheid. Dit is misschien niet populair in onze tijd. Maar matigheid is de sleutel tot het vinden van onze kernresonantie.

Wanneer de kracht van de stem wordt onderdrukt, hebben we de neiging om het te overdrijven of te zwijgen wanneer dat niet zou moeten. Er is geen matigheid.

Terwijl we spreken, laten we trillingen en geometrische patronen los. Die trillingen creëren een resonantieveld. Idealiter willen we dat ons energieveld wordt opgeladen met trillingen die zijn afgestemd op het ware zelf. Denk aan de woorden die je vrijgeeft door de kracht van je stem en bedenk welke resonantie het creëert in je veld.

Wanneer we de woorden van onwaarheid of met slechte bedoelingen spreken, wordt het ons lot omdat we verstrikt raken in ons eigen web van disharmonische vibraties.

Vanuit een hoger dimensionaal perspectief zien die trillingen er ook uit als geometrische patronen. Wanneer we helder naar mensen kijken, kunnen ze zien welke patronen mensen met zich meedragen. De energie van die patronen en trillingen kan worden getransformeerd. Om dat te doen, moeten we echter de ware kracht van onze stem activeren. Geen kracht die pretendeert machtig te zijn maar geen matigheid heeft. En geen stilte die vriendelijk lijkt maar geworteld is in angst.

Stem af op de juiste resonantie door deze vragen te onderzoeken:

Welke woorden gebruik je die de kracht van je ziel achter zich missen?

– Hoe voelt het als je te veel of op het verkeerde moment praat?

– Wat gebeurt er met je frequentie nadat je onwaarachtige woorden hebt uitgesproken of woorden die zijn geworteld in angst, woede, enz.?

– Welke buitensporige uitspraken, gewoonten of zelfs bezittingen zou je loslaten als je gematigdheid in je leven zou uitnodigen?

– Als je je zou afstemmen op de resonantie van je ziel, hoe zou je dan de kracht van je stem gebruiken?

– Als je stil blijft terwijl dat niet zou moeten, welke invloed heeft dat dan op je leven?

– Als je stil bent terwijl dat niet zou moeten, welke energie laat je dan door je heen stromen? (Bijvoorbeeld de energie van niet geaccepteerd worden).

– Weet je hoe je moet luisteren, of bedenk je het antwoord voordat iemand klaar is met wat hij had willen zeggen?

Herwin de kracht van je stem

Om de kracht van je stem terug te winnen, kijk je naar beide uiteinden van het spectrum kijken. Wanneer mensen de kracht van hun stem terugnemen, gaan ze vaak naar het andere uiterste. Ze zouden kunnen praten en veel praten en tegen iedereen. Over elk onderwerp geven ze hun mening. Hoewel dit vaak een onderdeel is van de genezing, is dit niet wat het terugwinnen van de kracht van je stem betekent. We moeten ook leren luisteren en weten wanneer we stil moeten zijn. En we leren de woorden te kiezen die de taal van de ziel uitdrukken.

Naarmate we de kracht van onze stemmen terugwinnen, neemt ook onze intuïtie toe. De intuïtie zal ons vertellen wat er moet worden uitgedrukt en met wie. Soms is wat we willen zeggen het juiste om te zeggen, maar we zeggen het op het verkeerde moment of tegen mensen bij wie we beter zouden zwijgen.

Terwijl de juiste resonantie onze aura oplaadt wanneer we de juiste woorden spreken, lezen onze afgestemde antennes van onze oren de vibratie van anderen om te bepalen of dat wat gedeeld gaat worden voor hen bedoeld is of niet.

De bewaarder van je stem zijn, betekent ook dat je die steunt met de kracht van je hart. Je woorden zijn dus krachtig en toch zachtaardig. Ze kunnen met diep begrip worden ontvangen omdat ze in de juiste resonantie worden gebruikt. En zo kan je stem na verloop van tijd sterker worden en volwassener worden. Het is dus essentieel om duidelijk te zijn over onze intentie voordat we spreken. Omdat we iets om verkeerde redenen kunnen delen, of omdat het geworteld is in angst of in het ego.

Een ander belangrijk aspect van het terugwinnen van de kracht van je stem is om je essentie duidelijk uit te drukken. Alleen als we weten wie we zijn, kunnen we vanuit ons wezen met anderen communiceren. Hierdoor wordt de essentie van onze ziel zichtbaar en komt volledig tot uiting.

Hoe kun je de kracht van je stem gebruiken om je essentie in je leven uit te drukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *