Geplaatst op Geef een reactie

Astrologische updates tot eind maart 2023

Update voor vandaag 16-03-2023

16 maart 2023 – Venus gaat Stier binnen

We weten allemaal dat wanneer Venus gelukkig is, iedereen gelukkig is. Te midden van turbulente transits is Venus in Stier die ons laat herinneren dat alles goed komt.

16 maart 2023 – Mercurius Conjunct Zon

In deze maand is er Saturnus, Pluto, Jupiter en Cheiron; er gebeurt gewoon zoveel!

Een van de extra dingen op je bord is de Mercurius-Zon conjunctie in Vissen. Zon conjunct Mercurius is extreem krachtig omdat de Zon, Mercurius en Neptunus vierkant Mars zijn. Dit vergroot de kans op ruzie en conflicten. Er kan sprake zijn van geestelijke oorlogsvoering, gifaanvallen, hinderlagen en operaties onder valse vlag. (Operaties onder valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten. Zij kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien)

We zitten nu midden in de huidige Mercuriuscyclus die begin januari begon. Een project waaraan je hebt gewerkt, komt nu tot leven. Sommige nieuwe informatie waar je toegang krijgt, kan je helpen een belangrijke beslissing te nemen.

19 maart 2023 – Mercurius gaat Ram binnen

Mercurius sprint door het eerste teken van de dierenriem. We hebben slechts 16 dagen Mercurius in Ram!

Deze maand hebben we een zeer interessante astrologische achtergrond waar we aan de ene kant worden gevraagd om met veel verandering om te gaan, en aan de andere kant hebben we niet echt tijd om het te verwerken (Mercurius reist supersnel, alle planeten zijn direct) .

In maart is er geen gids of kompas. We zullen met de stroom mee moeten gaan!!!

20 maart 2023 – Zon gaat Ram binnen

Op 20 maart gaat de zon in Ram en hebben we de lente-equinox op het noordelijk halfrond en de herfst-equinox op het zuidelijk halfrond. Waar je ook woont op aarde, de dag is gelijk aan de nacht.

0° Ram is de eerste graad van de dierenriem, dus het binnendringen van de zon in Ram markeert ook het begin van een nieuw astrologisch jaar. Dit is een goed moment om op de ‘reset’-knop te drukken en helemaal opnieuw te beginnen.

De komende maand vieren we ook de Ram-mensen in ons leven. We hebben allemaal iets te leren van de durf en gedrevenheid van Ram. 🥰

Dit is een tijd om ‘het gewoon te doen’ – om je instinct te volgen en buiten je comfortzone te stappen. Als iets goed voelt, dan is dat hoogstwaarschijnlijk ook zo!

21 maart 2023 – Nieuwe Maan in Ram

Kort nadat de Zon Ram binnengaat, doet de Maan mee, dus op 21 maart 2023 hebben we een Nieuwe Maan op 0° Ram.

De Nieuwe Maan staat conjunct Neptunus (25° Vissen), conjunct Mercurius (5° Ram), sexiele Pluto (29° Waterman) en vierkant Mars (28° Tweelingen).

De Nieuwe Maan in Ram is onze brug tussen het leven voor maart 2023 en het leven na maart 2023. We zijn nog steeds verankerd in onze dromen en ideeën (Nieuwe Maan conjunct Neptunus). Maar we grijpen nu nieuwe kansen (Nieuwe Maan conjunct Mercurius).

Er hangt verandering in de lucht! Er is een ongeduld om “nu of nooit te handelen” (Nieuwe Maan vierkant Mars). Gelukkig is Pluto er om ons te steunen. Het nieuwe hoofdstuk van ons leven is gebouwd op de solide fundamenten van onze inspanningen in het verleden.

23 maart 2023 – Pluto gaat Waterman binnen

Pluto’s binnendringen in Waterman is verreweg de belangrijkste transit van het jaar, en als je planeten of hoeken in Waterman hebt, een van de belangrijkste transits van je leven.

Pluto verandert gemiddeld slechts eens in de 20 jaar van teken, dus wanneer het naar een ander teken gaat, zal het een heel ander gebied van jouw horoscoop gaan activeren. De impact zal behoorlijk intens zijn.

Pluto zal in 2023 slechts 3 maanden in Waterman staan, maar dat is genoeg om ons een voorproefje te geven van wat er de komende 20 jaar van ons leven gaat komen.

25 maart 2023 – Mars gaat Kreeft binnen

Op 25 maart 2023 gaat Mars Kreeft binnen. Zelfs als Mars in Kreeft valt, is het een goede veronderstelling om te zeggen dat de meeste mensen mogen uitkijken naar Mars die eindelijk van teken verandert. Het zijn 8 lange maanden geweest. We zijn zo klaar met Mars in Tweelingen. Een verandering – elke verandering – is welkom!

28 maart 2023 – Mercurius Conjunct Jupiter

Op 28 maart 2023 staat Mercurius conjunct Jupiter op 18° Ram.

Mercurius’ jaarlijkse ontmoeting met Jupiter is onze kans om te stralen in onze grootsheid, in alles waar Mercurius voor staat. Als je bijvoorbeeld een speech of een presentatie wilt geven, dan zal je boodschap meer inspirerend zijn en meer mensen in het hart raken.

Met Jupiter is er ook een neiging om een idee te overdrijven of te idealiseren, maar soms hebben we Jupiters infusie van optimisme nodig om iets te verwoorden dat belangrijk is en moet worden gehoord.

30 maart 2023 – Venus Conjunct Uranus

Maart 2023 eindigt op een hoogtepunt met een Venus-Uranus conjunctie op 16° Stier.

We hadden een identieke Venus-Uranus conjunctie (op 16° Stier) in juni 2022. Dit is v.2 van de transit van vorig jaar. Sommige verrassende ontmoetingen en kansen kunnen je op een opwindende manier, een nieuw traject in je leven brengen.

Zeg ‘ja’ !

❤
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *