Geplaatst op Geef een reactie

De universele wet van de Trilling toepassen in je leven

Drie manieren om je trillingsfrequentie te verhogen
Door je gedachten te transformeren. Hoe veranderen we op magische wijze onze gedachten? Door onze gedragspatronen. Mensen proberen simpelweg ‘zichzelf te denken’ aan gezondheid of welvaart – maar zo werkt het niet. Je bent bijvoorbeeld zelden gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Maar als je eenmaal op de loopband staat en het werk doet en beseft dat eerlijk trainen niet zo erg is, kunnen je lichaam en geest de beoordeling van trainen aanpassen. Dus de volgende keer dat je van plan is om te trainen, zijn je gedachten hopelijk meer in de lijn van ‘Ik vind het niet erg om te gaan’ in plaats van ‘moet ik?’

Voordat je je verlangens kunt aantrekken, moet je je trillingsfrequentie verhogen. Het vermogen om alles aan te trekken wat je maar wilt, ligt binnen handbereik als dit ook resoneert met je Zielsblauwdruk. Stel je voor dat je ene verlangen zich op een hogere frequentie bevindt waarop je geest momenteel aan het produceren is. Om het verlangen aan te trekken, moet je je trilling ontwikkelen om overeen te komen met de frequentie waarop je huidige doel zich bevindt.

Je verlangt misschien naar meer financiële overvloed , maar je vibreert in een laag geldbewustzijn (schaarstebewustzijn) omdat je misschien schulden of geldproblemen hebt. Je kunt niet verwachten dat je je geldstroom uitbreidt totdat je de armoede-mentaliteit loslaat en op een hogere frequentie begint te vibreren om de snelheid van het toegenomen geld te evenaren. Als je niet gelooft dat het geld eraan komt, is dat niet zo. Totdat je het geld in je denken kunt visualiseren en vertrouwen hebt, komt het niet op de frequentie.

  1. Doe alsof –fake it till you make it
    Om onze negatieve frequenties te veranderen, moeten we vaak letterlijk ‘faken totdat we het halen’. Vertrouwen, het gevoel van vreugde, liefde en acceptatie van jezelf komt niet alleen naar je toe omdat je tegen jezelf zegt dat je dat wilt. Je moet je fysieke frequenties in beweging zetten.
  1. Elke dag mediteren is buitengewoon krachtig en verhoogt de trillingsenergie
    Onze hersengolven vergemakkelijken het vermogen om complexe stemmingen, emoties en hersenfuncties op hoog niveau te hebben die verschijnen in de vorm van bewustzijn. Van dingen als meditatie, yoga en Tai Chi is bekend dat ze hersengolven harmoniseren en in evenwicht brengen. Sommige onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat de langzame, opzettelijke ademhaling van meditatie, yoga en tai chi trillingen fysiek kan resetten.

Niet alleen dat, maar de opzettelijke ademhaling die men doet in yoga (in door de neus, uit door de mond) kan de vibraties van een hele klasse mensen synchroniseren. Wanneer de ademhaling synchroniseert, doen hartslag en hartslag dat ook. Wanneer hartslagen in hetzelfde ritme en dezelfde tijd bewegen, ontstaat er een specifieke oscillerende frequentie. Om je meditatiebeoefening verder te ontwikkelen en je trillingsfrequentie sneller te verhogen, kun je binaurale beats in je meditatie op te nemen.

  1. Zingen en dansen verbeteren je positieve stemming en energie
    Dit klinkt misschien vreemder dan meditatie en yoga voor het resetten van trillingen; dit is echter echt iets voor de kracht van muziek. Ten eerste, zelfs als we ze niet kunnen zien, zijn geluidsgolven echte trillingen. We weten dat ze echt zijn omdat ze zich naar ons vertalen in de vorm van geluid, en we kunnen dan rechtvaardigen dat die lawaaierige trillingen gelijk zijn aan iets moois.

Een artikel gepubliceerd in de Frontiers of Neuroscience suggereerde zelfs dat wanneer de uitvoerders van het koor samen zingen, hun hartslag van nature synchroon loopt en als één klopt. Een team van Zweedse onderzoekers, geleid door Bjorn Vickhoff, ontdekte dat dit soort synchroniciteit (zoals dat van spontane zelforganisatie) een gevoel van kalmte creëert, vergelijkbaar met de effecten die men voelt bij het doen van yoga.

Theorie van ons bewustzijn
Als we eenmaal de Wet van Trilling begrijpen, kunnen we nog dieper in het menselijk bewustzijn duiken en wat het precies betekent voor het universum om te bestaan uit al deze resonerende stukjes materie.

Filosoof Tam Hunt en zijn collega Jonathan Schooler ontwikkelden iets dat een resonantietheorie van bewustzijn wordt genoemd, wat suggereert dat resonantie (of trillingen) de kern vormen van het menselijk bewustzijn en alle fysieke realiteit. Trillingen, zo suggereren ze, zijn het belangrijkste mechanisme achter elke fysieke interactie die in het leven plaatsvindt. De theorie is dat alles in het universum in een constante staat van beweging is via trillingen. Zelfs dingen die volkomen stil lijken, trillen in feite op een specifieke frequentie.

Wanneer twee verschillende trillende objecten dicht bij elkaar komen, beginnen ze vaak samen synchroon te trillen, waarbij ze dezelfde oscillerende frequentie aannemen. Dit proces wordt beschreven als ‘spontane zelforganisatie’. Vrouwen weten dat spontane zelforganisatie 100% echt is, omdat er vreemde verschijnselen optreden wanneer vrouwen zich groeperen – hun menstruatiecycli lopen automatisch synchroon.

Dit lijkt echter niet zo willekeurig als we bedenken dat iedereen zich op een trillingsfrequentie bevindt en dat wanneer twee trillingsvelden elkaar ontmoeten, ze synchroniseren. Dit specifieke idee van ‘spontane zelforganisatie’ ondersteunt vervolgens inzichten in de aard van het menselijk bewustzijn en de manier waarop velden in het universum op elkaar inwerken.

Hoe trillingen het menselijk bewustzijn beïnvloeden?
Een Duitse neurofysioloog, Pascal Fries genaamd, ontwikkelde een theorie rond elektrische patronen (gamma-, theta- en bètagolven) en hoe ze samenwerken in het menselijk brein om bewustzijn te produceren. Elk type golf heeft een andere trillingsfrequentie. Theta- en bètagolven zijn aanzienlijk langzamer dan gammagolven, maar Pascal fries gelooft dat de drie elektrische golfpatronen samen werken om verschillende soorten menselijk bewustzijn mogelijk te maken.

Met andere woorden, de Fries-theorie is dat de trillingen van elektrische golfpatronen letterlijk het menselijk bewustzijn creëren. Nogmaals, dit proces is sterk afhankelijk van de synchroniciteit tussen neuronen. De theorie is dat zonder deze vibrationele synchroniciteit de neuronen in onze hersenen willekeurig alle kanten op stuiteren, waardoor bewustzijn onmogelijk wordt.

Op basis van deze concepten verwijst de resonantietheorie van bewustzijn vervolgens naar alles in het universum dat op zijn minst een klein beetje bewust is. Dit wordt ook wel panpsychisme genoemd (het idee dat alle materie een vorm van bewustzijn heeft). Wat maakt het menselijk bewustzijn dan anders dan bijvoorbeeld een hoop vuil? Panpsychisten geloven dat het verschil ligt in het feit dat biologische organismen (zoals mensen en dieren) complexere biologische structuren hebben (die informatie sneller kunnen overdragen) vanwege hun meer betrokken elektrische en elektrochemische routes.

Met andere woorden, mensen hebben veel meer ‘aan de hand’ in hun lichaam en geest dan de structuur van vuil. Daarom, hoe complexer de reeks trillingen die samenwerken, hoe meer bewustzijn er aanwezig is. Aan het eind van de dag gaat de resonantietheorie van bewustzijn helemaal over trillingen – het soort trillingen en gedeelde frequenties.

Hoe ervaart vuil dan de wereld? Vuil ervaart de wereld in de vorm van microbewustzijn, in die zin dat het slechts informatie uit de wereld opneemt. Dit is slechts één voorbeeld van hoe de wereld zelfs het kleinste subatomaire deeltje beïnvloedt door de verschillende krachten die erop inwerken.

Waarom is de resonantietheorie van bewustzijn belangrijk voor de wet van trilling?
Het idee dat alle objecten in het universum vibreren en daarom een of andere (zij het beperkte) vorm van bewustzijn hebben, suggereert dat simpelweg bestaan in het universum impliceert dat elk deeltje in het universum een soort duw of trek voelt van de verschillende krachten (of velden) eromheen. Als het de trillingen van zichzelf of de velden eromheen niet zou voelen, zou dat object of deeltje niet echt bestaan.

Hoe kan een kamer met mensen gesynchroniseerd raken?


Er bestaat in het menselijk lichaam een zenuw die de nervus vagus wordt genoemd – de term is Latijn voor ‘zwerven’. Deze nervus vagus daalt van de hersenstam af naar de rest van het lichaam, waar hij een grote invloed heeft op het hart en andere vitale organen. Het uitademen activeert deze nervus vagus, die op zijn beurt de hartslag vertraagt. Als een groep mensen in hetzelfde constante ritme begint te ademen, zou het fysiologisch logisch zijn dat de hartslagen zouden synchroniseren.

De sleutel om mee te nemen?
Alles in het universum is gemaakt van trillingen en die oscillerende of trillende velden kunnen synchroniseren en elkaar beïnvloeden. Trillingen moeten worden begrepen als we de controle over ons leven willen nemen. Als we onze gezondheid, onze relaties, onze financiële omstandigheden willen veranderen, moeten we deze wet van trilling begrijpen om te weten hoe we ons beste leven kunnen leiden. De wetenschap achter de wet van trilling is fascinerend, en hoe meer je leert over de fysica achter trillingen en oscillerende velden, hoe logischer de theorie zal worden.

Of de wetenschap het nu kan bewijzen of niet, het valt niet te ontkennen dat we met een reden op deze planeet en in het universum zijn en dat ons lichaam op een vreemde manier met alles op deze planeet in een diep symbiotische aard omgaat. De wet van trilling helpt deze relatie tastbaarder en toegankelijker voor de geest te voelen en geeft je ook de kennis en kracht om de betekenis ervan te benutten. Nu is het tijd om deze wet goed te gebruiken en die positieve vibraties het universum in te sturen, zodat je je doelen kunt bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *