Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe Maan in Tweelingen!

De Nieuwe Maan in Tweelingen arriveert op 17-18 juni 2023 en luidt het begin in van een nieuwe maancyclus. Nieuwe manen geven ons een kans om dingen over te doen, een nieuw begin te verwelkomen en zaden voor de toekomst te planten.

In de aanloop naar een nieuwe maan kan het universum stilletjes (of soms luid!) beginnen en onze aandacht te vestigen op dingen die we in ons leven kunnen revitaliseren of opfrissen. We kunnen merken dat onze aandacht zich richt op dingen die niet meer werken, of we kunnen een groeiend gevoel van inspiratie voelen rond nieuwe ideeën of ondernemingen.

Terwijl de Nieuwe Maan in Tweelingen zijn hoogtepunt bereikt op 17-18 juni, worden de kosmische energieën rijp om intenties te stellen en actie te ondernemen op basis van nieuwe inspiraties die ons hebben gevonden. Nieuwe manen worden altijd beschouwd als een krachtige tijd om naar het universum te sturen wat we naar ons terug willen trekken.

Maar als we wat dieper kijken, hangt er wat mist aan deze nieuwe maan in juni, die ons beoordelingsvermogen kan vertroebelen of een gevoel van onzekerheid kan creëren. We voelen misschien de uitnodiging om het nieuwe te verwelkomen en opnieuw te beginnen met iets in ons leven, maar het kan moeilijk zijn om precies te weten wat het pad is.

Neptunus, de planeet van illusies, dromen en spirituele liefde, is zeer actief onder deze nieuwe maan en zal zijn sluier werpen over de energie die we ontvangen. Neptunus kan dingen laten lijken wat ze niet zijn. Het kan ons soms bedriegen als we niet oppassen. Als Neptunus erbij betrokken is, moeten we er extra op letten dat we ons afstemmen op de waarheid.

Hoewel Neptunus mistigheid en verwarring kan creëren, is het geschenk dat het biedt diep spiritueel. Neptunus vertroebelt onze buitenwereld in een poging ons naar binnen te trekken. Als we niet kunnen zien wat er voor ons ligt, moeten we op ons innerlijke oordeel vertrouwen. Stap voor stap gaan, luisteren naar de stem van onze intuïtie en die gebruiken om ons te leiden.

Neptunus moedigt ons aan om onszelf te vertrouwen. Het moedigt ons aan om echt naar onze innerlijke stem te luisteren als het gaat om de volgende stappen in ons leven. Neptunus is ook verbonden met spirituele liefde, dus als het moeilijk is om je intuïtie te horen of jezelf te vertrouwen, begin dan met eigenliefde.

Laat de prachtige vibraties van Neptunus in je ziel zinken. Om je te omhullen met goddelijke liefde. Laat ze je hart bezielen en openen met de liefde die je bent en de liefde die je omringt. Herinner jezelf eraan hoe geliefd je bent en onderneem dan stappen om die liefde door je wezen te voelen stralen.

Liefde kan het tonicum zijn dat we nodig hebben, vooral als Neptunus erbij betrokken is.

Juno, de asteroïde van partnerschap, is ook actief onder deze nieuwe maan, dus het zou heel goed kunnen dat we aan relatiekwesties denken. Juno wordt beschouwd als de godin van het huwelijk, maar haar domein reikt verder dan alleen romantische liefde.

Juno helpt ons om onze onafhankelijkheid te behouden in de partnerschappen in ons leven. Ze herinnert ons eraan om onze individuele vonk niet te verliezen en ons unieke licht te blijven schijnen, ongeacht de partnerschappen waarin we ons bevinden.

Als je je een beetje verloren voelt, vooral in een relatie, kan Juno je helpen jezelf weer te vinden. Ze kan een herinnering zijn aan wat je op tafel legt en hoe belangrijk het voor jou is om erkend en gewaardeerd te worden in partnerschappen.

Pluto, de planeet van transformatie, zal ook zijn energie in deze nieuwe maan brengen, dus als er veranderingen of transformaties moeten plaatsvinden, vooral in een relatie, zal Pluto wat hulp onze kant op sturen.

Vlak voordat de Nieuwe Maan in Tweelingen zijn hoogtepunt bereikt, stationeert Saturnus ook retrograde en daalt voor het eerst af naar de onderwereld sinds hij Vissen binnenging.

Saturnus Retrograde die samenvalt met de nieuwe maan zal zijn energie verhogen, waardoor het een andere sterke kracht wordt waarmee we zullen werken.

Saturnus wordt beschouwd als onze meesterleraar en de Heer van Karma, dus terwijl hij retrograde reist, zal hij karmische lessen naar voren brengen die we sinds maart 2023 moeten herzien of herzien.

Zoals je kunt zien, is de nieuwe maan van juni behoorlijk druk! Maar hoewel het ons in vele richtingen brengt, is het algemene gevoel achter deze nieuwe maan expansief en zielsreinigend. Hoewel het ons tot een aantal diepe realisaties kan leiden, doet het dit om ons bewustzijn te vergroten, onze ziel te laten groeien en ons in staat te stellen een productief nieuw begin in ons leven te maken.

Tweelingen wordt geregeerd door de tweeling, waarbij de ene tweeling sterfelijk is en de andere onsterfelijk, wat ons herinnert aan de twee kanten van ons wezen. We hebben in dit leven een verbinding nodig met zowel ons ego als onze ziel. We hebben beide kanten van onszelf nodig die in harmonie samenwerken om door dit aardse rijk te navigeren.

Kijk waar je balans kunt creëren tussen deze beide kanten van je wezen. Luister naar je ego/logische/menselijke kant, maar maak ook ruimte om naar je ziel te luisteren. Breng evenwicht in beide berichten die ze delen.

❤

Zielscreatie 16-06-2023 Nieuwe Maan

© Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *