Geplaatst op Geef een reactie

We zijn Interdimensionale Wezens

Dromen beginnen ons bewust te maken van het feit dat we spirituele of interdimensionale wezens zijn, in de derde dimensie, of tijd-ruimte, maar er niet van zijn. Ze zijn als een brief van het hogere zelf aan de bewuste geest. Ze maken ons bewust van hogere bronnen van kennis in onszelf, geven ons informatie over wat er in ons dagelijks leven gebeurt en hoe we de problemen waarmee we worden geconfronteerd kunnen ontmoeten en overwinnen. Dromen geven ons ook informatie over de toekomst, dus we zijn gedwongen om te vragen: “Hoe kan ik zoiets weten?”

Een droom helpt ons beseffen dat we hier slechts tijdelijk op het toneel van de wakkere werkelijkheid zijn. Wat wij het leven noemen, is in werkelijkheid een school. Er zijn veel scholen of bewustzijnsniveaus in het universum, en de aarde is een van de belangrijkste. Tijdens ons verblijf hier leren we meer over de ware aard van ons wezen. We leren dat we oneindige creatieve energie of liefdesenergie zijn, en dat al onze pijn, teleurstellingen en desillusies voortkomen uit een onvermogen om deze waarheid te herkennen over wie en wat we zijn.

De naam van het spel is groei. In al onze ervaringen gaan we er doorheen of groeien we er doorheen. Als we ze gewoon doornemen, zullen we ze keer op keer herhalen totdat we de les achter de schijn hebben geleerd. Als we er doorheen groeien, zijn we vrij om door te gaan naar de volgende stap in het leerproces. Maar om meer te begrijpen over het spel van groeien en leren, zullen we rekening dienen te houden met twee eeuwenoude concepten: karma en reïncarnatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *