Geplaatst op Geef een reactie

Neem een diepe duik en wat je altijd al zocht, is nooit weggeweest: Jouw Licht

Doorbraken zijn nu voor ons beschikbaar, als we klaar zijn om ze aan te pakken. Dit betekent het volledig accepteren van een grote verschuiving in onze perceptie van onszelf. Wat ooit als onze beperkingen werd beschouwd, wordt tot de grond toe afgebrand. Er wordt gewerkt aan het herstructureren van onze geloofssystemen, een complete systeemrevisie en upgrade is aan de gang.

Als we moeilijkheden ervaren, is dat omdat we nog steeds vasthouden aan de oude gewoonten. Laat ze gewillig gaan. Doorbreek oude beperkende vastliggende gewoonten: het is een tijd van totale innerlijke re-set.

Wat we voorheen als magisch of wonderbaarlijk beschouwden, zal een algemene verwachting worden. Wat ooit onmogelijk leek, was gebaseerd op een gemis aan zelf-vertrouwen.

Toewijding van onze kant nodig is een belangrijke stap naar jezelf. Hoe vaak ben je al niet toegewijd geweest aan anderen, de omgeving, jezelf uit het oog verliezend? Zet enkele stappen terug. Neem waar zonder jezelf te beklagen omdat je toen niet anders wist, dan het herhalen van wat je hebt geleerd. Je weet en voelt het nu anders: het is een inwijdingsweg naar je oorsprongrijke Zijn.

Het is het planten van het lotuszaad in de diepe, dichte modder van wat geweest is. Het is de vastberadenheid om de verandering te omarmen, te vertrouwen op en absoluut geloof te hebben in het Nieuwe, waardoor het zaadje ontkiemt en de stengel groeit. Waar anders dan in jezelf kan dit zaadje ont-kiemen en tot levens-kracht opbloeien? Je bewandelt de weg naar jouw kwantumsprong van groei en ontwikkeling.

Het wordt hier en nu duidelijker. Duik diep naar jouw Kern om het Licht binnenin te vinden. Het is nooit weggeweest….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *