Geplaatst op Geef een reactie

Ont-sluieren

Als je wilt weten hoe je naar je ziel luistert, vraagt van jou bereid te zijn om te onthechten van alle illusies die je door de jaren gekoesterd en gevoed hebt. Onze Ziel spreekt niet dubbelzinnig; ze kan heel subtiel, cryptisch of zelfs wat verontrustend zijn, maar de Ziel liegt nooit, probeert ons nooit op een zelfdestructief pad te misleiden.

Om te horen wat jouw Ziel zegt, is elke vorm van zelfbedrog, ego en wensdenken overbodig.

Ook al wil je leiding en duidelijkheid van je Ziel, dit gaat niet over de ‘jij’ maar over jou in de ware en diepere Zin.

De ‘Jij’ die jouw Ziel wil aanspreken en begeleiden. Om te horen wat jouw Ziel zegt, dien je dat deel van jezelf toe te staan op open en transparant en ‘onbewolkt’ te zijn door egoïstische wensen of gedachten.

Eerlijk zijn tegen jezelf gaat niet over een ‘goed mens’ zijn. De beste reden om het te doen is eigenlijk best egoïstisch. Eerlijk zijn tegen jezelf zodat je de vertekening voorkomt tussen je ware verlangens, doelen én de realiteit van je huidige omstandigheden

Als we onszelf tooien met sluiers van illusionaire wensgedachten, maken we ons klaar voor mislukking. Zijn we wie we werkelijk Zijn, dan erkennen we de grootsheid van onze Ziel en zijn alle sluiers weggevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *