Geplaatst op Geef een reactie

 Reflectie Liefde, Relatie, Partnerschap belicht vanuit de Ziel- de Bron.Een relatie van zielsverwanten vormt een oneindige band die elkaars unieke en bijzondere identiteit ondersteunt. Het is een resonerende alliantie die elke ziel de vrijheid geeft om zijn persoonlijke bekrachtiging te versterken en uit te drukken.De relatie vormt een liefdesband in wederzijdse acceptatie van de hele persoon – hun ware zelfidentiteit als een ziel in het Goddelijke. Elke partner ziet de ander als heilig en ze weerspiegelen de innerlijke schoonheid van hun ziel. Vanuit hun heilige essentie drukken ze hun heelheid naar elkaar uit in goddelijke liefde. Beiden erkennen elkaar als een compleet en heel mens, tenminste is het noodzakelijk dat ieder in een relatie zichzelf als een compleet en heel mens voelt.

Ze verbinden hun zielen samen in een eenheid van zuiverheid die uit elke ziel voortkomt. Ze verbinden zich met het geschenk dat de ander is vanuit hun eigen verbinding met de pure Bron. De liefde tussen de twee is een Goddelijke energie die elk ondersteunt bij het creëren van de eigen realiteit, en daarbij hebben ze een gemak en comfort waar ze te allen tijde zichzelf kunnen zijn. In hun Goddelijke vrijheid is hun wederzijdse energetische veld harmonisch en veilig. In deze vloeiende ontspanning komt hun creativiteit tot bloei. Hun liefde in actie ondersteunt de unieke creativiteit van elke ziel en brengt een gedeelde creativiteit voort in partnerschap. De liefdevolle band tussen hun zielen bevordert een tevredenheid en zielsvrede waar ze elkaars ziel aanraken met zachtheid, tederheid, enthousiasme en vreugde. Ze hebben wederzijds respect en compassie voor elkaar waar de waarheid van de innerlijke ziel naar voren komt. Hun relatie is er een van gelijkwaardigheid waarbij ze bijdragen aan elkaars hoogste en beste zelf en vormen een dynamiek waarin ze elkaar versterken.In hun vrijheid van zijn verdiept hun liefde voor elkaar. Het zijn echte zielsverwanten die samen groeien in de voortgang van het leven. Ze delen een diepe communicatie die oneindig fascineert in het wezen van de ander. Hun liefde is een oneindige stroom van volmaakte harmonie die voortkomt uit de kern en diepten van hun ziel in de eeuwige Geest. Ze zijn er altijd voor elkaar door hun liefdevolle band die onverbrekelijk is. Ze drukken pure Bronfrequentie uit in het ondersteunen van de volheid van elkaars zielsevolutie. Ze geven wederzijds goddelijke energie aan elkaar die hun onbeperkte zelf en expansieve wezen koestert. Liefde die voortkomt uit hun ziel is een uitdrukking van het overvloedige Goddelijke. Door elkaar te accepteren, kennen ze elkaar vanuit een pure zielenessentie – een oneindige transcendente liefde voor nu en voor altijd.Ze leven in het nu-moment, en in pure harmonie hebben ze vreugde in het laten schijnen van elkaars unieke ziel in het Goddelijke. Hun liefde, zorg en dienstbaarheid helpen elkaar om het doel van hun ziel te manifesteren. Door hun leven samen stroomt vrede en zegeningen. Het leven met een soulmate is een ervaring van gratie en harmonie tijdens de reis op aarde. Laten we ons een overvloedig leven voorstellen met een liefdevolle soulmate. Als dit de vraag is naar liefde, naar een relatie, al dan niet met een zielsverwant of in welke alliantie dan ook, voel wat er nog om compleet Zijn en Heel Zijn in jezelf nodig is, om de Ware Liefde met Jezelf te omarmen, als compleet. Dan wordt een relatie opgetild naar Liefde in Wederzijds Waarlijk Zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *