Geplaatst op Geef een reactie

Twee inspirerende boeken onder de aandacht

Ik had al eerder meegedeeld om regelmatig interessante spirituele wegwijzers-boeken op mijn website te plaatsen. Ook al schrijf ik dagelijks blogs, heb ik zelf twee inspirerende werken geschreven, ik ben vooral iemand die deelt en niet bang is om anderen het podium te geven. Het maakt met niet uit of iemand een bekend persoon is of niet- het doet er niet toe. Soms komen titels voorbij van schrijvers waar ik nog niet eerder iets over gehoord of gelezen heb. Ik denk niet in termen van ‘ oh, die is bekend, dat zal wel goed zijn’ of ‘ nou, die ken ik niet, ik vind weinig terug van deze schrijver, het zal wel niet zoveel betekenen.’ We weten hoe het werkt op Aarde. Voorkeuren, sympathiegevoelens, positieve discriminatie …waar ook de andere kant aanwezig is.

Bij deze steek ik niet onder stoelen of banken dat Pamela Kribbe me in alles wat ze schrijft raken weet te raken.

Twee van haar boeken breng ik graag onder de aandacht, vooral omdat de innerlijke zoektocht naar balans in de man en de vrouw volop gaande is. In ‘ De verboden vrouw spreekt’ channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. Volgens eeuwenoude traditie was zij een wilde vrouw die door Jezus bevrijd moest worden van haar zonden. In de channelings komt Maria Magdalena over als een krachtige en tegelijkertijd liefdevolle vrouw; soms direct en confronterend, soms mild en vol begrip voor onze menselijk emoties. ‘De verboden vrouw spreekt’ bevat vijftien boodschappen over allerlei belangrijke onderwerpen, zoals mannelijke en vrouwelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. De teksten stralen een energie van liefde en bemoediging uit en zijn daarnaast informatief en adviserend. Ze hebben als doel je dichter bij jezelf te brengen en je zo in contact te brengen met je eigen waarheid en wijsheid. Laat de boodschappen van Maria Magdalena jouw leven naar een hoger niveau tillen.

In ‘De verboden man spreekt’ deelt Pamela Kribbe channelings voor onder anderen lichtwerkers die zich richten op de overgang van ego naar hart, dé centrale bewustzijnstransformatie van deze tijd.

In ‘ De verboden man spreekt’ deelt Pamela Kribbe channelings voor onder anderen lichtwerkers die zich richten op de overgang van ego naar hart, dé centrale bewustzijnstransformatie van deze tijd. De afzonderlijke channelings gaan in op verschillende aspecten van die bewustzijnsovergang en bieden handreikingen om de overgang van ego naar hart begrijpelijker te maken. Om ons hartsbewustzijn te versterken moeten we het contact met onze ziel herstellen, bewust worden van onze mannelijke en vrouwelijke energieën en deze beide energieën weer in balans brengen. In dit interessante boek laat Pamela het belang van bezieling en verbondenheid in ons leven zien. Ook besteedt ze extra aandacht aan de onderdrukte mannelijke hartsenergie die zich in ons bevindt. Deze verboden man wordt tot spreken gebracht via inspirerende boodschappen over emotie, liefde en relaties. ‘Van ego naar hart’ is een prachtige aanvulling op het oeuvre van Pamela Kribbe en onmisbaar voor ieder die meer hartsbewustzijn wil in zijn of haar leven.

‘ De verboden man gaat ons allen aan. In spirituele kringen wordt vaak gesproken over de wedergeboorte van de vrouwelijke energie in deze tijd. Er is echter een even dringende behoefte aan een wedergeboorte van de mannelijke energie. Het gelaat van de oorspronkelijke mannelijkheid is te lang verborgen geweest in de bestaande orde, met rampzalige gevolgen voor het welzijn van mens en natuur. Dit boek is een pleidooi voor een terugkeer naar een bezielde mannelijkheid die geleid wordt door het hart, door de emotionele verwonding in mannen te erkennen, door vrouwen bewust te maken van de noodzaak om hun eigen mannelijke energie innerlijk te omarmen en , ten slotte, door beide, mannen én vrouwen, te bevrijden van dwangmatige verlangen en stereotype beelden. Zo komt er op het slagveld van liefdesrelaties weer ruimte voor de ziel.’ fragment uit het boek waar ik me volledig bij aansluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *