Geplaatst op Geef een reactie

Zelfvoorspellende waarheid- verder indalen in het Kwantum Bewust Zijn

We naderen de activatie van de Leeuwenpoort, misschien voel je innerlijk de instroom van Licht-energie of nog niet. Augustus is best een heel intense maand ( 2023 is zeker een jaar waarin diepgaande innerlijke transitie processen plaatsvinden), met maar liefst 7 retrogrades, voor deze maand twee Supervolle Manen…

Neem vooral rust, draag heel goed zorg voor je fysieke lichaam, verbind je met de wijsheid van wat je lichaam nodig heeft, misschien heb je ook mentale rust nodig, wil je gewoon onder een deken kruipen en slapen. Als het kan, geef eraan toe, ook al zouden stemmetjes in je hoofd zeggen: ‘hé, lig niet zo te niksen, je moet dit en dat nog doen, je hebt nog tijd zat om te slapen ( de innerlijke criticus is de strenge vader/moeder die we verinnerlijkt hebben als de waarheid)

Even een stukje rond zelfvoorspellende waarheid en hoe dit zo allemaal een loopje kan nemen, maar niet alleen een loopje nemen met ons, maar wat we zelf-creëren vanuit angst.

Zelfvervullende voospellingen en een verder indalend Kwantum Bewust Zijn

Wat is een zelfvervullende voorspelling en wat is het nog meer? Eenvoudig uitgelegd is dit een voorspelling die ervoor zorgt dat hij waar is door het gedrag van degene die erin gelooft. Het is echter niet zo zwart/wit.

Zelfvervullend betekent ‘tot stand gebracht als resultaat van een voorspelling of waarover werd gesproken tot het punt van manifestatie’ , verwijst profetie naar de daadwerkelijke voorspelling.

Een andere definitie is dat iemand iets “voorspelt” of verwacht, en deze ‘voorspelling’ of verwachting komt uit simpelweg omdat de persoon het gelooft.

In deze virtuele wereld waarin we allemaal leven, zijn zelfvervullende voorspellingen slechts een tweet verwijderd. Een voorbeeld hiervan is het sluiten van een bank vanwege geruchten dat het zou sluiten. Nu wordt er energetisch wel iets anders tot kracht gebracht. Er ontstaat een ‘causale lus’ die een eigen levens-kracht heeft. Het is toepasbaar op elk segment van het leven.

Het gerucht vergroot alles, de mensen raken in paniek en beginnen hun geld van de bank af te halen, waardoor de bank gedwongen wordt te sluiten en de profetie in vervulling gaat. We zien dit constant op mondiaal niveau en eveneens op persoonlijk levensvlak. Angst in de kiem ontvouwt zich zienderwijze tot een ongewenste realiteit maar toch gebeurt. Een ander voorbeeld: in een relatie heeft een van de partners een diepe angst om bedrogen te worden. Die kiem is heel diep aanwezig, mogelijks vanuit eerdere ervaringen en zelfs nog eerder ontstaan. De relatie is op zich prima, en toch groeit die kiem naarmate de relatie verder gaat. De partner heeft vriendschappelijke contacten met andere mensen, is trouw en loyaal en toch wordt de angstkiem groter en groeit de angst verder om bedrogen te worden. Op een bepaald moment is hij/zij ervan overtuigd bedrogen te worden; het wordt een verhaal, een script en overal worden bewijzen gezocht dat er bedrog plaatsvindt. Nog verder doet deze partner een voorspelling vanuit dit geloof dat hij/zij verlaten zal worden. Ondanks er niets aan de hand is, er helemaal geen bedrog plaatsvindt. De ander voelt zich gecontroleerd op elke stap die hij/zij zet, wordt het verbod opgelegd om vriendschappen te verbreken, de relatie is ondertussen eerder een gevangenis geworden…gevoelens vervlakken, afstand neemt toe, er is geen liefdesverbinding meer na verloop van tijd. En dan gebeurt het dat diegene verliefd wordt op iemand anders. Een zelfvoorspellende waarheid lijkt het wel: ‘ zie je wel, ik heb het voorspeld, hij/zij zou me op een dag bedriegen.’ Niettemin lag er een heel andere dynamiek die aan de grondslag lag van deze zelfvoorspellende waarheid. ANGST!

Op angst gebaseerde overtuigingen hebben een eigen levenskracht. Je geraakt er niet vanaf, maar je kunt elke overtuiging onderzoeken: is dit angst of is dit liefde? Is dit donker of is dit licht? Elke zelfvervullende voorspelling, hoe klein ook (zoals je baas een leugentje om bestwil vertellen en vervolgens die leugen om bestwil moeten uitleven) zal uiteindelijk een ‘toevallige lus’ creëren.

In deze virtuele tijden zal de toekomstige geschiedenis worden herschreven, aangezien alle zelfvervullende profetieën van de aarde nog steeds voor altijd tweeten en twitteren via de nooit eindigende cloud.

Een causale lus is een cirkelvormige keten van variabelen die elkaar beïnvloeden. De ene variabele beïnvloedt een tweede variabele, die op zijn beurt een derde variabele beïnvloedt, en verder.

De toevallige lus is energetisch verbonden met de toevallige chakra die op dit moment in de geschiedenis krachtig wordt geactiveerd. Het causale chakra maakt een tweerichtingsstroom van energie en licht vanuit de hogere rijken mogelijk. Het causale chakra heeft een krachtig doel omdat het de zoeker voorziet van een diepe en intieme verbinding met de wereld van de geest.

Via de Causale chakra ontvangen we berichten, informatie en inspiratie waardoor we via intuïtie het grotere geheel kunnen zien. De Causale Chakra is verbonden met de Maan en is als je eigen persoonlijke Maan, die goddelijk genezend vrouwelijk licht absorbeert en uitstraalt. De Maan is een geascendeerde satelliet die de hogere aspecten van het goddelijke vrouwelijke vasthoudt.

Elke gedachte is een tijdstuk dat onmiddellijke overweging afdwingt. Elke minuut die verstrijkt, is als een kosmische cadeaubon om te besteden op de bestemming van uw keuze. Bedragen en waarden van deze cadeaubon zijn gestructureerd en opnieuw gedefinieerd om te voldoen aan aardse behoeften en wensen.

Terwijl de lichtpuls sterker wordt in verhouding tot de gewenste resultaten, beweegt het zijn bewustzijn door de tijd heen om naar al zijn opvattingen te kijken. Zien hoe ze hun levenskracht besteden. Wat minder is dan in tijd en waarde wordt vermenigvuldigd en uitgebreid terwijl keuzes schaamteloos worden gezien voor wat ze verbergen.

Een evolutionaire golflengte van uitzetting in directe verhouding tot de hartslag van de maker, wordt gevoeld op cellulair niveau. Eenmaal geblokkeerd, wordt de tijd gezien vanwege zijn flexibiliteit, voorwaarts of achterwaarts buigen kost dezelfde energie.

Naarmate de mensheid zijn bewustzijn verandert van wat ruimte en tijd is, zal hij zichzelf bevrijden van de boeien van zijn keuzes uit het verleden die het leven blijven beperken.

De moleculen van leven, vrijheid en het najagen van geluk stromen zonder aarzeling door tijd en ruimte. De mensheid heeft het aangeboren vermogen om de ‘meesters’ te worden waarvoor hij actief buigt. Het ontvangen van de stersleutels is de kern van deze waarheid.

Sterren en sterrenstelsels leven in het menselijk lichaam en DNA. Het zijn stellaire gevangenen van materie en antimaterie, die vragen om vrijgelaten te worden. Het universum gaat vooruit, met of zonder jou. Voltooiing van de oude programma’s versnelt als de nieuwe codes via de kosmische puls naar de aarde worden gestuurd.

Alles wordt versterkt terwijl het licht wegebt en stroomt. Als Gedachtevormen van licht worden verzameld en opnieuw geëvalueerd, zullen Allen verantwoordelijk zijn voor tijd, hoe ze die besteden, hoe ze die zien.

Fysieke verwerking is nodig om het proces van de mens naar een helderder levend licht te versnellen. Blijf op het pad van Licht, van involutie en evolutie. Rechtschapen in gedachten, in woorden en daden. Zuiver de diepere onlicht-lagen verder uit in jezelf. Herinner je dat je oorsprongrijk puur Bron Bent, maar zie ook waar het Licht nog niet doorheen stroomt door de vele opgebouwde lagen, die niet alleen persoonlijk maar ook collectief elkaar beïnvloeden.

Lichtbewustzijn van externe bronnen wordt overgedragen. Oude denkwijzen zullen verder afgewikkeld worden. Nieuwe overtuigingen zullen met een uitstekende snelheid worden gecreëerd en alle gedachten en woorden tot leven brengen.

Goddelijke zaden die tot nu toe niet de kiemkracht, schieten wortel in deze hogere atmosfeer van Licht.

Door in een plaats van licht te leven en een mantel van liefde te dragen, zal de mensheid in staat zijn voorbij de intergalactische omheining te gaan naar een plaats van nieuwe energiecodes. Stersleutels worden gegeven als reactie op een protest uit de toekomst. De mensheid zal opnieuw de middelen krijgen om zichzelf te redden van een zelfopgewekte coma.

naar Per Steffan en bijgewerkt naar eigen invoelen/inzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *