Geplaatst op Geef een reactie

De vele spirituele gezichten van jou

Wellicht voel je de aanloop naar de Leeuwenpoort in je hele Wezen zinderen….oude karmische herinneringen, ervaringen, bedradingen & verstrikkingen worden verder losgeweekt, alsof het ‘web’ verder aan het losscheuren is. Het licht zoekt een ingang doorheen het web, niet het licht buiten, maar het licht van onze Ziel. Hoe lichter onze Ziel straalt, hoe krachtiger het licht naar buiten kan stromen. Het heeft een weldadig effect op het collectief.

De weg van spiritueel doen naar een bezield menselijk spiritueel Mens Zijn vraagt aan ieder van ons te vermenselijken. In mijn gevoel gaat het niet over ervaringen opdoen buiten de sferen, buiten dimensies, want we zijn Multivers in een oneindig niet te bevatten Source of Life.

Past Life Present Power: “De vele spirituele gezichten van jou.”

Wanneer Ziel groeit in dienst aan de mensheid, in dienst aan het Grote Vrouwelijke en Haar oproep dat alle wezens heel-geheeld en vrij zijn, verzamelt het interne hulpbronnen om op ons pad te helpen. Deze bronnen omvatten krachten en geschenken uit eerdere incarnaties. Wellicht ervaar je momenteel het integreren van vermogens uit vorige incarnaties en je wordt geleid door het ‘Orakel van de huidige kracht van vorige levens’ om open te staan voor interne verschuivingen.

Talenten, capaciteiten en krachten die je verder op weg helpen, worden aan ieder mens uit vorige incarnaties teruggegeven. Je kunt dit ervaren als een krachtige ‘download’, alsof dit alles door een kosmische poort wordt gesluisd. Misschien her-inner je je fascinatie voor oude culturen, filosofie, divinaties, of plekken op aarde en/of daarbuiten. Dit is je intuïtieve herkenning dat een deel van je Ziel, verbonden met deze hartstochtelijke interesse, naar integratie wordt getrokken.

Op zulke momenten kunnen er tijdelijk emoties, gevoelens en zelfs fobieën of angsten ontstaan. Misschien merk je zelfs dat je smaak voor eten en kleding, en je slaap- of andere gewoonten snel en merkbaar veranderen voor een tijdje. Dit kunnen allemaal tekenen zijn dat een vorige levensenergie wordt geïntegreerd.

Eenmaal ‘verteerd’ in je huidige incarnatie, zul je je weer meer ‘jezelf’ voelen, maar op een uitgebreidere en completere manier. Je zult gewoon het gevoel hebben dat je meer van jezelf bent, stabieler, voller en meer thuis in je eigen wezen. Het is een heerlijke staat van zijn om van te genieten, waardoor alle ups en downs in het integratieproces draaglijker worden!

Dit Orakel brengt specifieke begeleiding dat sommige van deze geschenken uit het verleden van andere incarnaties geassocieerd zijn met het oude Egypte en beschavingen die verbonden zijn met het oude Egypte op aarde en daarbuiten, waaronder enkele sterrenbeschavingen zoals Sirius en de Pleiaden.

Zoek naar de symbolen, boeken, kristallen of kleuren die je interesseren en let op je dromen. Als het nuttig is om je bewust te zijn van eventuele problemen rond vaardigheden uit het vorige leven die nu naar je terugkeren, zul je je ervan bewust worden zodat ze kunnen worden erkend, geaccepteerd en losgelaten.

Wanneer integratie plaatsvindt, worden mensen die in zulke levens met jou verbonden zijn, vaak een prominenter onderdeel van je leven. Het is mogelijk dat ze zo blijven of dat naarmate de integratie plaatsvindt en je blijft groeien, sommige van die relaties wegvallen, omdat je de karmische genezing en integratie van de energieën die verband houden met dat vorige leven hebt voltooid, het gouden geschenk hebt gedistilleerd , en zijn klaar om verder te gaan.

Dit kan weken, maanden of in sommige gevallen zelfs jaren duren. Het Ritueel hieronder zal het proces met wat meer efficiëntie vergemakkelijken. Vertrouw op jouw timing voor zaken als je eigen Ziel die het proces leidt en precies weet wat het doet!

Om dit Zielsontwaken mogelijk te maken is het opschonen en tijd om de genezing te assimileren belangrijk; neem rust, breng tijd door in de natuur, schep ruimte om de stilte in jezelf te omarmen.

Weet ook dat hoe geweldig het ook klinkt om kracht en bekwaamheid uit vorige levens terug te halen, het niet altijd zonder uitdaging is; ben je bereid om flexibel te zijn in je begrijpen en begrip en ervaringen die zich laten zien en voelen? Ben je bereid om het idee dat je hebt over jezelf te herformuleren als meer spiritueel verbonden, krachtiger en meer verantwoordelijk voor je puurste licht op deze aarde? Dat kan soms confronterend zijn. Bereid zijn om elke angst of teleurstelling die we in relevante vorige leven hebben geleden, loslaten voordat het geschenk ons dit leven op een nuttige manier kan worden teruggegeven, daar ligt het antwoord dat vaak buiten onszelf wordt gezocht.

Vertrouw er ten diepste op dat alles wat je moet weten om te helen in je bewustzijn naar binnen komt. Soms in een flits, een ‘aha-moment’, soms in een langzamer te behappen boodschap. Je kunt wel of niet het hele plaatje zien en als je dat niet ziet, is het niet nodig voor genezing. Als je merkt dat je verstrikt bent in de dwang om het totale plaatje te willen zien, neem waar dat dit nog een oud mechanisme is om te overleven– angst. Laat het gaan. Alles wat je in elk moment nodig hebt, ontvouwt zich helder en duidelijk.

We krijgen altijd meer dan genoeg om te helen. Het is gewoon een kwestie van aandachtig en bewust te zijn van wat er vlak voor ons in ons leven gebeurt. Het geschenk dat in pijn verborgen zit, is hoe we er zelf naar kijken en mee omgaan. Als slachtoffer van het verleden of creator/dader van het leven. NU.

Zoals met alle spirituele instructies in dit Orakel als geheel, waakt Vrouwe Isis over jou en helpt je met het proces zodra je het Haar vraagt, in onvoorwaardelijke liefde.

Sluit je ogen en visualiseer of voel een wielachtige structuur met veel spaken, zoals het wiel van een fiets, maar gemaakt van licht. Stel je voor dat je in het midden van het wiel zit waar alle spaken samenkomen.

Er is een grote cirkel van licht die het buitenste deel van het wiel vormt en dit vertegenwoordigt de grenzen van je Ziel. Het licht aan de buitenkant wordt helder en stralend goud totdat het begint te overvloeien, als puur licht langs alle spaken van het wiel stroomt en licht naar het midden zendt.

Vanuit je rustige positie in het midden van het wiel merk je dat bepaalde spaken sterker beginnen te gloeien dan andere.

Sta jezelf toe je hart te openen en het licht te ontvangen van deze spaken van het wiel, die verschillende levens vertegenwoordigen, die als gouden licht in het midden van het wiel stromen.

‘Ik roep nu, door onvoorwaardelijke liefde en gratie, alle vaardigheden en bekwaamheden uit het verleden naar mij terug die mij kunnen helpen bij mijn allerhoogste bestemming. Ik bid om genade en mededogen terwijl ik groei in wijsheid en bekwaamheid. Help me nu geliefde Isis, die onvoorwaardelijk van me houdt, om dit proces met gratie en gemak te ervaren en de effecten ervan met liefde en genade uit te oefenen. Uit eigen vrije wil, het zij zo.’

Het licht van de spaken gloeit sterk en stroomt naar je toe in het midden, naar je hart als puur gouden licht. Je zult de perfecte hoeveelheid licht ontvangen die je Ziel zal voeden. Je kunt allerlei dingen voelen of helemaal niet. Beide zijn prima. Laat je proces gewoon zijn zoals het is en weet dat het gebeurt.

Eindelijk zie, voel of voel je het hele wiel gevuld met licht, draaiend en stromend op zijn eigen natuurlijke manier, met jou in het midden, de uitgestrektheid van jezelf voelend.

Als je er klaar voor bent, open dan gewoon je ogen.’

Gebed van vorige levens huidige kracht: “Je kunt deze woorden herhalen op elk moment dat je het gevoel hebt dat energie uit vorige levens relevant is in je leven en je hulp, duidelijkheid of begeleiding nodig hebt om de situatie zo bewust mogelijk te beheren.

‘Ik roep mezelf terug

vanuit onvoorwaardelijke liefde en gratie

De vorige levensenergie

van deze situatie en deze plaats

Laat mijn vroegere en huidige levensvermogen

me helpen mijn hoogste bestemming te bereiken

Ik roep op tot duidelijkheid, inzicht en rust

Een plek van empowerment die ik nu bereik.’

Kaartendeck Alaina Fairchild,

herwerkt naar eigen invoelen en inzichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *