Geplaatst op Geef een reactie

De bewaarder van de weegschaal: eerlijkheid, balans

‘The Keeper Of The Scales’ als bondgenoot: De Wet van Harmonie treedt in werking wanneer ‘The Keeper Of The Scales’ als bondgenoot naar je toe komt. Sluit je aan bij haar zoals de wet zegt, maak bewuste keuzes die balans in je leven creëren. Wanneer je dat doet, stem je je ook op magische wijze af met de overvloed van het Universum en de sterke krachten van synchroniciteit. Dit schept voorwaarden en mogelijkheden die leiden tot de vervulling van je hoogste intenties.

Harmonie begint bij onszelf en resoneert dan naar buiten toe naar anderen. Je bent in harmonie met jezelf als je jezelf voedt met liefde, respect en acceptatie, waarbij je altijd de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je daden. Alleen dan kun je in harmonie zijn met anderen. Dit komt omdat liefde de centrale kracht is die het hele leven verbindt en je op één lijn brengt met gelijkgestemde anderen.

Een andere boodschap is herstel en de positieve, eerlijke oplossing in alle geschillen, ook die waarbij het rechtssysteem of andere belangrijke uitwisselingen betrokken zijn.

The Keeper Of The Scales is een rechtvaardige en vriendelijke bondgenoot, die er altijd voor zorgt dat het evenwicht op je pad wordt geactiveerd.

De bewaarder van de weegschaal als uitdaging betekent dat gebeurtenissen je leven op zijn kop kunnen zetten. Heb je het gevoel dat het leven op dit moment oneerlijk voor je is? Geloof je dat anderen vooruit komen en jou achter laten? Zou je ego dingen van je af kunnen gooien?

Een andere boodschap kan betrekking hebben op het gedrag van anderen. Ben je in de buurt van drama waardoor je uit balans bent raakt of erin verstrikt bent?

Neem zolang het nodig voor je voelt een rustpauze. Doe wat nodig is om jezelf weer in balans te brengen. Laat alle mensen, gedragingen of omstandigheden los die je op een of andere manier uit je midden trekken. Ook al ben je nog zo spiritueel, je bent vooral mens. Het idee dat je spiritueel zijnde altijd in balans zou moeten zijn, is een illusie. Er is altijd beweging en groei in het leven en zoals je weet zijn processen wel eens intenser dan je had gehoopt. Je zult heel dankbaar zijn als het evenwicht is hersteld en je uit de achtbaan bent.

Als je ervan overtuigd bent, dat je onrecht wordt of werd aangedaan, weet dat recht op de een of andere manier wordt gediend en de harmonie wordt hersteld. Meestal niet op de manier zoals wij ons voorstellen.

Voor elke actie is er een gelijke en tegengestelde reactie. Dit is de derde wet van Newton, die ook heel erg op karma lijkt. Wat we in de wereld zetten, krijgen we terug, in welke vorm dan ook. Misschien laat de reactie op zich wachten, maar die komt wel. De weegschaal moet in evenwicht zijn, dus we moeten ons zeer bewust zijn van hoe we ons gedragen en welke energie we in het universum steken.

De Wet van Harmonie gaat over het bereiken van je hoogste goed en het hoogste goed van het collectief. Het gaat er niet om jezelf op de eerste plaats te zetten of van anderen te nemen om te krijgen wat je wilt, maar om gracieus en gemakkelijk door het leven te gaan, met liefde te leiden en je op één lijn te brengen met je hoogste potentieel. Leef het doel van je ziel. Het gaat over authenticiteit en transparantie, onbevreesd de hoogste versie van jezelf worden die je kunt zijn. Als we vanaf dit punt werken, is er niets te vrezen.

Je kunt niet in de vibratie van harmonie leven als je bang bent. Als je je klein, geïsoleerd en alleen voelt. Als je voelt dat het leven je overkomt in plaats van te erkennen dat je constant je realiteit aan het creëren bent. De eerste stap is om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je manifestaties tot nu toe, en dan te beslissen waar verandering moet komen. Zet dan de stappen; breng de nodige veranderingen aan (vaak moeten deze veranderingen in ons gebeuren, onze gedachten, gevoelens en overtuigingen) en ga dan verder. Stap voor stap, totdat het leven eruitziet zoals jij wenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *