Geplaatst op Geef een reactie

We zijn multidimensionale wezens

Vanaf 2012, toen we het diepste deel van de Fotonengordel binnengingen, werd de Aarde een multidimensionaal vlak en zijn we geen enkel_dimensionaal vlak meer. We bevinden ons in de overgang van de precessie van de Equinox. Het Aquariustijdperk zal anders zijn dan elke realiteit die we hebben gekend. Dit is voor velen voelbaar, maar het dringt nog niet helemaal door.

Ons versluierde bewustzijn dat we kenden, begint zich uit te breiden. 3D-gerichte mensen hebben het fysieke nodig om het bewijs te leveren, maar dit begint te veranderen. De hang naar wetenschappelijke bewijzen leeft nog op veel terreinen, maar ook die mentaliteit is aan het veranderen. Onze 3D-realiteit is ongelooflijk beperkend, dit komt door aannames, maatschappelijke en religieuze programmeringen en persoonlijke overtuigingen vanwege de vaste beperkte menselijke ervaringen en experimenten.

De meesten kunnen deze realiteit nog niet in zijn geheel met hun geest bevatten vanwege hun beperkte bewustzijn en helaas is het allemaal op hen gericht. Ik noem ze de weerstanden. Dit bindt hen dus aan de lineaire, vaste, oude realiteit van deze Matrix en ze zijn zich er niet van bewust. Ze zien alleen fysieke werkelijkheden, werkelijkheden die materialistisch vibreren. Neem dit waar. Maar focus je op jouw richting, jouw koers en jouw hart. De strijd om wie waar en hoever staat in groei, is totaal niet aan de orde. Dat zijn eenvoudig ego-dingetjes.

Maar we beginnen realiteiten te ervaren die hoger en sneller vibreren, wat ongelooflijke hoeveelheden informatie en bewustzijn binnenbrengt waar we voorheen niet bekend mee waren. Dit betekent dat onze realiteit op een vijfdimensionaal niveau heel, heel anders zal zijn dan de realiteit die we hier ervaren in de 3e en zelfs de 4e dimensionale ervaring.

De aarde ziet er in elke dimensie anders uit. Kleuren zijn anders, interacties zijn anders, gedachtemanifestatie, overvloed is anders. Er is niets in deze 3D-realiteit dat je zou kunnen vergelijken met deze nieuwe hogere realiteit. Onze fysieke lichamen dicteren het fysieke vlak dat we ervaren.

Hogere frequenties dringen ons lichaam en ons DNA binnen, als gevolg van de overgang van het Vissentijdperkbewustzijn naar Waterman of Aquarius. Het lijden aan het leven, het slachtofferbewustzijn verdwijnt niet zomaar, daarin ligt bij ieder de verantwoordelijkheid om ‘dader’, ‘creator’, ‘schepper’ te worden van jouw leven. Net nu worden we hiertoe bijna gedwongen, door wat zich uitrolt; we kunnen wel doen alsof het er niet is, we kunnen wel boos worden, we kunnen blijven hangen in het drama, of we pakken nu het heft in eigen handen. Geloof niet dat iemand je zal redden, het gaat erom dat ieder op zich in eigen kracht mag gaan staan, zich niet langer meer afhankelijk opstelt van een goeroe, een leider, maar het eigen meesterschap gaat herkennen en erkennen. Allemaal leiders samen, die samen de vernieuwing creëren, als co-creators. Dat is de energie van Waterman. Durf dus je nek voor jezelf uit te steken, durf vanuit wie jij bent te STAAN in wie jij bent, authentiek en puur JIJ. We hebben geen kopiën meer nodig die we moeten volgen om gered te worden. We zijn géén kopie van de ander. We moeten dit helemaal niet meer willen. Bangelijk??? Goed zo. Want dat is waar jij en ik en iedereen doorheen gaan. Tot je je eigen kwantumsprong naar jezelf maakt. Van binnen naar buiten.

Je gaat ahw door je eigen geboortekanaal en niet meer door het geboortekanaal van een leider, een goeroe, een kanaal, whatever. Je doet dit op eigen kracht, misschien met veel tranen, met veel zweet, maar het is zoals het is. Het is jouw overgang , jouw her-geboorte naar jouw naakte Zijn. Je mag het zelfs letterlijk nemen. Who cares?

Wat er gebeurt is dat jouw lichaam lichter wordt, jouw realiteit verandert, jouw voelen van zwaar naar licht verandert. Het leven in zo’n ziekmakende, tot killing overlevingsbestaan zal wegvallen.

Ik zeg ook: klamp je niet vast aan wat ik schrijf, klamp je niet vast aan mij, klamp je aan niemand vast, maar pak je zwemvliezen desnoods, spring in jouw vlot, jouw boot, en kijk met vernieuwd vertrouwen naar het water, voel wat je voelt, en voel je tranen stromen omdat je niet weet waar je vlot, je boot naartoe vaart en je toch de neiging hebt iemands vlot aan te grijpen, durf echt te vertrouwen dat jij niet alleen bent. Ontelbaren zitten in hun vlot, in hun boot en varen niet verder richting eigen bestemming omdat ze zich laten varen door hen waarvan ze denken de weg te kennen voor jou. Dit is de grootste misleiding. Blijf in jouw vlotje zitten, jouw boot, en vaar met -vaargenoten, naast en met elkaar. Maar blijf vertrouwen dat jij gedragen wordt in jouw vlot.

Deze hogere realiteit brengt enorme hoeveelheden kennis en inzicht binnen omdat in deze hogere realiteit de manifestatie van je gedachten veel sneller gebeurt. Klinkt logisch? Dus degenen die ontwaken voor deze realiteit zijn degenen die onze realiteit op dit vlak veranderen. De bevolking die zich vastklampt aan de fysieke aardse realiteit, verandert niets aan jouw reis. Je kunt slechts je medemens inspireren.

Echt, we doen dit al geruime tijd, we hebben gewoon niet het vermogen of de mogelijkheid gehad om deze hogere frequentie-realiteit aan deze planeet te verankeren, wat we nu doen. Velen van ons moeten de veronderstelling loslaten dat iedereen op dezelfde plek is als jij, want dat gaat niet gebeuren. Dat betekent, stop met aannemen en onthoud dat dit allemaal vibrerend is. We kunnen allemaal deze 3D-realiteit transcenderen, maar niet zozeer in het fysieke. We ontmoeten, communiceren en hebben ervaringen die ondenkbaar zijn voor 3D-geesten in onze slaapstaat. Omdat je in onze slaaptoestand alle dimensies in alle ruimtetijd kunt ervaren omdat er geen beperkingen zijn.

Oude 3D-codes lossen op, er wordt een heel nieuw fundament voor een hogere realiteit gebouwd. Oude tijdlijnen storten in. Jarenlang hebben we materie door ons lagere bewustzijn gevormd en nu zijn we op weg om een realiteit te vormen waar nog niet iedereen toegang tot heeft. En dat is oké. Het gaat zoals het gaat. Dus troost je, al degenen die je gek vinden of grinniken, laat het daar.

Dit betekent dat velen van hen nog steeds het 3D menselijke rastersysteem bevatten. Bedenk dat gedachten en emoties veranderen door de vibratie die op dat moment aanwezig is.

Nogmaals, de Oude Aarde is een geprogrammeerde overlevingsrealiteit die angst, dood, schaarste, manipulatie heeft en fysiek bewijs nodig heeft om te geloven. Er is ziekte, chaos en ongelooflijk veel verwarring en lijden in deze realiteit. Deze realiteit gaat over overleven om te bestaan. De Nieuwe Aarde is op zijn zachtst gezegd levendig, overvloedig, ongerept, gelukzalig en magisch. Het verschil tussen de Oude Aarde en de Nieuwe Aarde is dat de Oude Aarde een onbewuste keuze is en een Nieuwe Aarde een bewuste. De Oude Aarde gaat over het bewijzen van alles, de Nieuwe Aarde is niet nodig omdat ervaringen dat voor ieder van ons zal doen.

Hierover kun je nog verder lezen in mijn tweede creatie:

‘ Ander-s Leven in een sterk veranderende tijd. Welkom Jij, Aquariusmens’.

Liefs.

www.miekecoigne.com

❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *