Geplaatst op Geef een reactie

Volle Maan in Ram 29 september 2023

Terwijl het Weegschaalseizoen wordt beschouwd als een tijd voor romantiek, harmonie en veel zelfzorg, komt de volle maan van Ram op 29 september tussenbeide om wat meer opwinding in ons leven te brengen. De energie die daarbij speelt is perfect voor het initiëren van projecten, het terugwinnen van persoonlijke kracht en het omarmen van de kwaliteiten die jou uniek maken, waardoor het belangrijk is dat je het vuur vanbinnen erkent. Een frisse start past ook goed bij deze astrologische gebeurtenis en zorgt voor emotionele en mentale reset als je jezelf toestaat een bladzijde om te slaan. Als er grieven zijn die je met je meedraagt en die je bereid bent los te laten, gebruik dan de bevrijdende energie van dit kosmische klimaat om dat nu te doen.

Probeer actief te blijven terwijl de energie van de Volle Maan zich ontvouwt en ons ertoe aanzet om stoutmoedig-dapper jouw verlangens en (ziels) doelen na te streven. Je moedige kant zal toegankelijker aanvoelen waardoor je uit je comfortzone kunt stappen om nieuwe wegen in te slaan of grenzen te overschrijden.

Houd er rekening mee hoe jij je zaken aanpakt! De energie die daarbij betrokken is, kan een beetje competitief of agressief worden, en persoonlijkheden kunnen botsen als grote ego’s met elkaar in botsing komen, of als anderen zich geduwd voelen.

Het behouden van een sterk geloof in jezelf zal op dit moment ook belangrijk zijn, maar nu de zon door de sociale Weegschaal glijdt, kunnen er momenten zijn waarop je voor goedkeuring naar anderen kijkt.

Aarzel niet om contact op te nemen met dierbaren als je wat peptalk of steun nodig hebt, maar onthoud dat de belangrijkste dialogen die zijn die je met jezelf voert. Overweeg om met positieve mantra’s te werken of gelukkige resultaten te visualiseren, waarbij je begrijpt dat de buitenwereld vaak onze gedachten weerspiegelt.

Als het om zaken van het hart gaat, moet je misschien wat luchthartiger te werk gaan, vanwege een vierkant tussen de lieve Venus en de opstandige Uranus. Het kan voor sommigen op dit moment moeilijk zijn om zich te binden, omdat deze vibraties kunnen leiden tot angst om binnen de verplichtingen van de verantwoordelijkheden te worden gehouden.

Zorg voor je partner als individu en geef waar nodig de ruimte, zodat hij of zij zijn eigen pad kan volgen zonder te ver van het jouwe af te wijken.

Te hoge uitgaven kunnen een probleem worden, vooral als het om impulsaankopen gaat. De verleiding om je op te vrolijken door middel van winkeltherapie wel eens problemen voor je bankrekening veroorzaken.

Waar je verhaal over de volle maan je ook naartoe brengt, doe een extra inspanning om rekening te houden met hoe anderen zich voelen. Blijf ook trouw aan jezelf, aan wat je voelt in je hart. Conflicten kunnen voorkomen worden door een situatie vanuit diverse invalshoeken te bekijken. We houden soms iets té graag vast aan onze mening, onze visie, waardoor dialoog haast onmogelijk wordt. Soms lopen er persoonlijke pijnstukken doorheen, die we liefst onder het tapijt vegen en als een gesprekspartner daar iets over aanraakt, kan dit makkelijk tot een discussie en conflict leiden. Niet zo makkelijk in realiteit.

De polariteit Ram-Weegschaal is een relatie-as, waarbij Ram het ‘Zelf’ vertegenwoordigt en Weegschaal ‘Anders’ vertegenwoordigt. Waar Ram over zelfbevestiging gaat, gaat Weegschaal over compromissen.

Door de energie van de Weegschaalzon zijn we ons bewust van de behoefte aan relaties en alles wat daarbij komt kijken bij het onderhouden ervan: compromissen sluiten, onderhandelen, vriendelijkheid en evenwicht. De Ram-maan daarentegen is zelfbewust, leidend en moedig.

Deze Volle Maan spoort ons aan om een evenwicht te vinden tussen het voldoen aan onze persoonlijke behoeften en het voorzien in de behoeften van een significante ander, en tussen onafhankelijkheid of autonomie en afhankelijkheid of gezelschap.

Gisteren had ik het over ‘Emotional fusion’, een blog dat bijdraagt tot zelf-reflectie en perfect aansluit bij deze Volle Maan.

https://miekecoigne.com/…/25/emotional-fusion-deel-1/…

De Weegschaalzon is diplomatiek, gelijkgezind en eerlijk. De Rammaan waardeert echter authenticiteit boven tact en wordt gestimuleerd door onafhankelijke inspanningen. De Volle Maan verlicht dit conflict.

Het verwaarlozen van beide uiteinden van de Ram-Weegschaal-as zal zeker een averechts effect op ons hebben. Idealiter vinden we een evenwicht tussen de twee energieën, en dit is waartoe de Volle Maan ons uitnodigt.

Deze Volle Maan gaat over emotionele verklaringen. Er heeft zich iets in ons opgebouwd, waarschijnlijk van persoonlijke aard, en dit is het moment waarop de energie van de kosmos eerlijk eist dat we het naar buiten laten. De komende weken zullen we ontdekken wat deze verklaring voor ons betekent. Voorlopig kunnen we niet op onze gevoelens blijven zitten. We moeten ze uiten.

De Volle Maan belicht het conflict tussen ‘ik’ en ‘jij’, en tussen autonomie en delen. Nu de maan vol en helder aan de hemel staat, ontstaat er symbolische verlichting in ons eigen leven.

Deze nieuwe gevoelens en onthullingen zijn echter emotioneel, omdat er een gevoel van emoties in ons bewustzijn naar boven komt. Het is tijd om onszelf te uiten en dingen uit onze systemen te laten. Natuurlijk willen we daarbij misschien enige voorzichtigheid betrachten, wetende dat wat er uit ons komt nieuw en niet bijzonder rationeel is.

Deze lunatie herinnert ons eraan om na te denken over hoe we onszelf eren in de context van onze hechte relaties. Er kunnen nu nieuwe onthullingen plaatsvinden, vooral op het gebied van ons fysieke lichaam, leiderschapsvaardigheden, ons vermogen om nieuwe dingen te initiëren. en partnerschappen. We zijn moedig, vastberaden en vindingrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *