Geplaatst op Geef een reactie

Astro update

12-10-2023

Mars komt vandaag in het teken Schorpioen voor een verblijf dat zal duren tot 24 november. In Schorpioen is Mars gedreven en gefocust op het krijgen van wat hij wil! Onder deze invloed wijken we zelden af, maar zijn we volhardend en vastberaden, soms obsessief gefocust. We worden aangetrokken tot transformerende en emotioneel opwindende ervaringen. We kunnen ook geheimzinnig zijn of gewoon niet erg openhartig over onze motivaties, methoden en doelen. Het is niet altijd gemakkelijk om er een einde aan te maken of iets los te laten. Wij zijn uiteraard strategisch tijdens deze transit.

Nu Mercurius quincunx (inconjunctie) Jupiter staat, kunnen we echter onze capaciteiten overschatten of de situatie onderschatten, of kunnen we tussen alternatieven heen en weer schommelen. De maan blijft bezorgd door de Maagd reizen, waarna hij overgaat naar de eerlijke, gracieuze Weegschaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *