Geplaatst op Geef een reactie

Creatief meditatieve Haiku’s

Een Haiku geschreven in 2014.

Als dichtvorm hou ik van de eenvoud, wat ik terugvind in een Haiku. Geen rijmen, geen emotionele uitlatingen, dan beeldend, inspirerend, rustgevend, verzachtend, speels en afwisselend serieus, dit alles in een moment van het moment. Ik ben Haiku’s blijven schrijven….

In 2022 heb ik zowat 110 Haiku’s geschreven, schilderijtjes uit het niet iets ontstaan verzameld en zoals het met mijn vorige boeken is verlopen, spontaan en ongedwongen, zo verloopt het voor het volgend boekje, dit keer een verzameling van creatief meditatieve Haiku’s met beeldcreaties.

Het manuscript lever ik begin November aan bij mijn vertrouwde uitgever Boekscout. Dit keer niet in eigen beheer. Spannend dus hoe mijn manuscript ontvangen wordt.

Mijn streefdoel is dat het boekje wordt uitgegeven op mijn verjaardag, volgend jaar in April. Het is haalbaar volgens de medewerkers van Boekscout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *