Geplaatst op Geef een reactie

Verwachtingen overtreffen: “Ik vlieg naar uitmuntendheid.”

Dit is het moment om groots te dromen en jezelf uit te strekken. Overtref je eigen verwachtingen… en overtref zeker de verwachtingen die anderen van je hebben. Stel je voor dat je de komende dagen verder zult gaan dan wat anderen van je verwachten, en dat zal ook zo zijn. Het gaat al langer niet om wat anderen over je denken of denken te kunnen verwachten.

In mijn tweede boek heb ik erover geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaringen: de doorsnee mens die je in het verleden hebt ontmoet, houdt vaak het beeld dat over jou is gevormd, vast. Sommigen zien de veranderingen, zie de groei die je hebt doorleefd,, maar niet iedereen wil dit zien om meerdere redenen.

Het is over het algemeen heel comfortabel om vast te houden aan dit beeld, maar denk eraan: het is een beeld waar jij verder geen last meer van hoeft te hebben. Surf verder op jouw kompas, pak je surfplank imaginair en beweeg mee, al sta je nog zo vaak te wielen, val je ook pardoes van je surfplank. Het geeft niet, ik weet dat jij zo krachtig aangestuurd wordt door jouw moed en liefdeskracht, dat jij daar terug gaat staan. Niet opdat diegenen die niets willen zien, het toch zouden zien, het maakt helemaal niet uit wié je ziet. Je ziet jezelf als een uitdrukking van je allerindividueelste Zelf, een sprankel van Gods’ Liefde voor jou. Weet ook dat jij net als velen de diepe inprentingen en oude bedradingen aan het losweken bent.

Je herinnert je uiteindelijk wat jouw opgave hier is op aarde, niets meer maar ook niets minder.

Het universum wil dat je het weet: Je hebt misschien klein gespeeld, maar nu is je kans om groots te dromen. Verwacht wonderen. Geloof dat het beste voor jou zal gebeuren, en dat zal ook gebeuren. Maak plannen – GROTE plannen – voor de toekomst. Doe niet alsof je ontoereikend bent om anderen een veilig gevoel te geven. De komende maanden zul je jouw innerlijke en uiterlijke verwachtingen overtreffen. Maak je klaar om te vliegen!

Vragen die jij jezelf kunt stellen: Heb ik mij klein gehouden, zodat anderen zich niet onzeker zouden voelen? Ben ik er klaar voor om mijn eigen verwachtingen te overtreffen? Wat zijn mijn werkelijke verwachtingen in mijn leven, en ben ik daar tevreden mee?

Het is een hele rit waar we mee bezig zijn! We worden opnieuw tot actie opgeroepen, en het is de geest boven de materie!

Ik zou deze aanvullende vragen willen toevoegen aan de bovenstaande vragen: Wat wil je creëren? Wat zijn je verwachtingen voor je toekomst? Wie, inclusief jijzelf, belemmert jouw voortgang met hun verwachtingen, en hoe kun je al deze verwachtingen loslaten? Wat zou er gebeuren als er GEEN verwachtingen waren die je ervan weerhielden om te dromen? Wat als datgene waarop je je concentreerde een eigen leven ging leiden? Wat als dat altijd zo was? Wat als je de volledige verantwoordelijkheid zou nemen voor elk aspect van dit leven dat je hebt gemanifesteerd, wetende dat je het op elk moment kunt veranderen of veranderen door de keuzes die je elke dag maakt?

Stap uit de kooi van verwachtingen waarin je tot nu toe hebt geleefd; het kan bij je geboorte zijn ontstaan, en er gedurende je hele leven aan zijn toegevoegd. Zie jezelf eruit komen, in Kung Fu-stijl! Het is tijd om je verhaal te herschrijven. Wie ben je echt? Wat zijn jouw capaciteiten, sterke punten, gaven en talenten? Ze zijn je gereedschap en de sleutels tot je levenspad. Weet dat ze je niet op een dwaalspoor kunnen en zullen brengen. Je bent er niet voor niets mee gezegend. Als je niet zeker bent van jouw richting, vraag dan om goddelijke leiding en stel de verwachting dat jij , vanaf vandaag… nu meteen… bewijs zult zien van jouw eigen unieke capaciteiten en kracht.

We hebben groen licht om verder te gaan en onze dromen te volgen en onze realiteit te creëren. Maar eerst moeten we ze uitbreiden tot epische proporties. Blaas het stof van onze verbeelding en gebruik ze om een visie van onze realiteit te creëren die zo levendig en verbazingwekkend is dat deze alle eerdere verlangens overtreft. Zie je toekomst als een leeg canvas, je penseel is je bedoeling en je medium is een onbeperkte bron van buitengewone kleur en licht.

Als laatste: hoe zou het zijn om het beeld van een Very Important Person om te vormen naar een Very Authentic Person?

De wereld heeft niet meer leiders en volgers nodig….durf jouw leiding te volgen én laat je verder in-spirit-eren door diegenen deze weg bewandelen. Neem in gedachten je surfplank mee….en je hartrichtingwijzerkompas.

Laat je Ziel de weg wijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *