Geplaatst op Geef een reactie

Zilveren Maandraak: “Baden je in goddelijk vrouwelijk licht”

“Kom in balans en beoefen vrede, harmonie en samenwerking. Breid je causale chakra uit.”

Het Causale chakra is het achtste chakra dat zich 7 tot 10 cm achter het midden van de achterkant van het hoofd bevindt, boven de Kruinchakra. Het wordt geassocieerd met ons hogere zelf, zielsdoel en verbinding met het goddelijke. Dit chakra is verantwoordelijk voor ons vermogen om toegang te krijgen tot hogere dimensies en spirituele rijken.

De maan is een portaal waardoor goddelijk vrouwelijk licht naar de aarde stroomt. Het baadt de planeet in het licht en maakt meer specifiek verbinding met ons causale chakra en helpt het te activeren. Onlangs hebben zevendimensionale zilveren maandraken toegang gekregen tot dit portaal en kunnen ze onze dimensie binnenstromen, vooral wanneer de maan vol is. Ze dragen goddelijk vrouwelijk licht in hun energievelden en het is hun missie om ons ermee te raken om ons voor te bereiden op de gouden toekomst.

Al 10.000 jaar worden we beïnvloed door het mannelijke. In de nieuwe Gouden Eeuw zullen de vrouwelijke kwaliteiten van vrede, harmonie, gelijkheid, samenwerking, liefde, eenheid en wijsheid echter harmoniëren met de mannelijke. Dus zilveren maandraken zijn nu erg dynamisch, omdat ze actief de balans van yin-yang-energie op de planeet tot stand brengen.

Terwijl deze glinsterende draken ons causale chakra aanraken en het mogelijk maken zich uit te breiden, kunnen eenhoorns het verlichte chakra gebruiken om de aarde binnen te gaan en ons in ons ascentieproces te helpen. Op deze manier dienen de zilveren maandraken ons en dienen wij de planeet.”

Deze prachtige kaart suggereert dat je een beroep doet op de zilveren maandraken om je te baden in hun energie en dat je vrede, harmonie, gelijkheid, samenwerking, liefde, eenheid en wijsheid in je dagelijkse leven beoefent. Een maandraak zal dichtbij zijn en je helpen en ondersteunen. Terwijl jij zorgt voor jouw innerlijke balans, draag jij jouw steentje bij om de planeet in evenwicht te brengen.

Visualiseer je causale chakra als je eigen persoonlijke maan. De zilveren maandraken zullen het aanraken en uitzetten totdat de frequentie hoog genoeg is om puur witte eenhoorns er doorheen te laten stappen.

Volle manen zijn magische tijden; een zegen als de opening van een energetisch portaal van licht en mogelijkheden zich elke maand aan ons openbaart. Wat gaan we doen met deze heilige kans? Wat kunnen we creëren? Kunnen we ernaar streven deel uit te maken van iets dat veel groter is dan wijzelf? Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Waar willen we onze intentie op richten en van het ongemanifesteerde naar het gemanifesteerde rijk brengen?

Wat hebben we nodig om vanuit de donkerste diepten van ons wezen naar het licht te brengen? De volle maan ( 28-10) zal ons daarbij helpen, door de belangrijkste delen van ons schaduwzelf te onthullen die ons tegenhouden. Breng deze delen in het licht en breng jezelf in balans. Het is niet meer nodig om je te verstoppen.

Een grote van geloof en verbeeldingskracht helpen je verder! Geloof in magie en mysteries buiten onze geloofssystemen, buiten onze vijf zintuigen en buiten onze comfortzone. Een geloof in het oneindig scheppingsveld! Kunnen we onze verbeelding uitbreiden met de mythische wezens van hogere dimensies? Kunnen we hulp en genezing accepteren van draken en eenhoorns? Of is er een deel van ons dat ons gewoon niet kan toestaan om ons te openen en uit te breiden naar dat soort kinderlijke verwondering?

De wereld heeft momenteel meer magie nodig. Geen dwaze, pluizige, schilferige magie. En geen bedrog of illusie. Echte magie. Genezende magie. De magie van het universum buiten het bereik van ons standaard menselijke bewustzijn. Dit soort magie vereist dat we verder reiken dan onze beperkende fysieke lichamen en geesten en iets nieuws uitnodigen. Het leren opruimen, openen en activeren van onze causale chakra zal ons helpen bij het verbinden met hoger dimensionale wezens van Licht en liefde. Engelen, gidsen, mystieke wezens.

In de nacht van volle maan is alles mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *