Geplaatst op Geef een reactie

528 Hz frequentie

Soms wordt aan mij de vraag voorgelegd: ‘ Benader je je blogs vanuit kennis, vanuit wat je weet door onderzoek’? In het verleden werd me wel eens voor de voeten gegooid dat ik ‘een wandelende encyclopedie’ ben en wellicht zullen mensen die me eigenlijk helemaal niet kennen nog steeds die overtuigingen dragen. Ik heb door de jaren ervaren en geleerd overtuigingen en vooral aannames waar te nemen, de pijn die ik in het verleden hierrond heb ervaren is grotendeels niet meer hoe ik dit nu ervaar en voel. Het is, vanuit hoe ik spiritualiteit ervaar en doorleef, te kort door de bocht gedacht om alles wat ermee te maken heeft, in vakjes te stoppen. Een schuifje opentrekken van hé, dat is nu het schuifje van spirituele dingen’ en ‘ ha, dat schuifje is kennis’. In mijn ervaringen is alles met elkaar verbonden, kennis, inzichten helpen me verder om de spirit in alles te doorvoelen. Niets meer en ook niets minder.

Daarom herken ik me ook als een ont-dekkingsreiziger, ik ben niet bezig met het zoeken naar een eindpunt, of een eindbestemming alsof ik ooit ergens moet aankomen. Waar ik in elk moment ben, daar Ben ik dan ook steeds bewuster. Ik heb hierover geen idee of gedachte en geen oordeel. Eigenlijk ben ik er nooit mee bezig geweest. En dat geeft net voor mezelf dus adem- en leefruimte. Ik heb mijn eigen labyrint te lopen. Ik loop dit pad. Ik laat met niet opjutten, ik vergelijk mijn pad niet met iemand anders pad en gelukkig voor mezelf heb ik dit ook nooit gedaan.

Ik accepteer de obstakels ( die eerder vanuit de haakjes van het verleden vandaan komen), ik onderzoek mijn binnenwereld ( ruim) en zoek op een creatieve manier en verbonden met mijn hart en mijn ziel, hoe ik de haakjes met mededogen kan losweken. Ik erken ook in mijn pijnlichaam waar de haakjes zich hebben vastgezet en weet ook dat ik zelf het vermogen heb, t.t.z. mijn lichaam én geest, te healen en te herstellen.

Ik pas dus alles wat ik schrijf en deel in de blogs zelf toe, en ja, het is ook de kennis die leiden naar inzichten en die inzichten exploreren in mijn hele wezen. En dat is voor een ieder heel persoonlijk. Op een andere manier zou ik het volhouden jarenlang blogs te schrijven, een derde boek onderweg te delen, vanuit mijn levensindrukken en -ervaringen. Het is een levenslange rode draad in mijn leven, ik zou niets anders kunnen doen dan wat ik mijn hele leven al doe.

Met heel veel liefdevolle aandacht voor ieder die de blogs invoelend leest, deel ik ook vanuit mijn muzikale professionele achtergrond als basis voor verder, deze video.

Hoewel de wetenschap over de herstellende effecten van de 528 Hz solfègefrequentie nog in de kinderschoenen staat, blijkt uit vroeg onderzoek dat deze stof het vermogen heeft om het lichaam te genezen en te herstellen.

Een onderzoek uit Japan uit 2018 ontdekte dat muziek afgestemd op de frequentie van 528 Hz de stress in de endocriene systemen en het autonome zenuwstelsel aanzienlijk verminderde – zelfs na slechts vijf minuten luisteren. En in een studie gepubliceerd in de ‘Journal of Addiction Research & Therapy’ verminderde de frequentie van 528 Hz de toxische effecten van ethanol, het belangrijkste ingrediënt in alcoholische dranken, op cellen. Nog verbazingwekkender was dat deze frequentie ook de levensduur van de cellen met ongeveer 20 procent verhoogde.

❤

Deep Sleep | Solfeggio 528Hz | Binaural Beats | DNA Repair | Black Screen – YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=gN0I9KtAiLI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *