Geplaatst op Geef een reactie

Heilzaam effect van de Solfègefrequentie 963 HZ

We zitten voortdurend op onze telefoon, vaak als we op het punt staan te gaan slapen. Een hele nacht rust krijgen is lastig. En het constante gezoem van auto’s en het gezoem van de straatverlichting doet daar geen goed aan. Hoe kunnen we al het lawaai en de afleidingen tegengaan?

De frequentie van 963 Hz kan je helpen opnieuw contact te maken met je innerlijke zelf, waardoor jij je kunt concentreren op jouw welzijn. Maar hoe helpt het je om beter te slapen?

De frequentie van 963 Hz, ook wel de ‘godfrequentie’ genoemd, kan helpen een verbinding met de Kruinchakra te stimuleren, waardoor je jezelf en de wereld om je heen op een dieper niveau kunt begrijpen. De holistische effecten zijn vooral gericht op een algehele verbetering van lichaam en geest. Maar dat klinkt uiteraard wat vaag. We gaan dus even de diepte in.

1. Het zorgt ervoor dat je je meer verbonden voelt

De 963 Hz fungeert als een ‘deuropening’ naar diepere spirituele ervaringen. De frequenties zorgen ervoor dat je je meer verbonden voelt met je omgeving en onvoorwaardelijke liefde, goddelijke verbinding en spirituele verlichting ervaart, wat je kan helpen de reden achter je gebrek aan slaap te begrijpen en het bij de wortel aan te pakken.

2. Het vergroot je bewustzijn en wijsheid

De Solfeggio-frequenties kunnen je helpen bewuster te worden en verbinding te maken met de wijsheid die in je leeft. Dit kan je aanmoedigen om te begrijpen dat vervlogen tijden niet de moeite waard zijn om over te piekeren.

3. Het verbetert je emotionele welzijn

Als je meer over jezelf weet, begrijp je wat je waard bent en wat je beperkingen zijn. Dit vermindert spanning en angst, wat op zijn beurt je emotionele welzijn verbetert.

4. Cortisolniveau verlaagt

Sommigen denken dat muziek op de frequentie van 963 Hz het cortisolniveau – het stresshormoon – verlaagt. Lichaam en geest kunnen ontspannen, waardoor je gemakkelijker met de meest stressvolle situaties om kunt gaan.

5. Stressreducerend

Als je op een luidruchtig of stressvol kantoor werkt, kunt je je al beter voelen als je elke dag een paar minuten naar muziek op 963 Hz luistert.

6. Verbetering van je slaapcyclus

Door slaapgeluiden van 963 Hz in je nachtelijke routine op te nemen, kun je je slaapcycli verlengen, wat resulteert in een diepere, meer herstellende slaap.

Wanneer je kruinchakra uit balans is, voel je je angstig en vervreemd van de wereld. Het kruinchakra fungeert als een spiritueel kompas en helpt je bij het communiceren met de diepere niveaus van het universum.

.

De frequentie waarop de 963 Hz werkt, kan ervoor zorgen dat je je spiritueel openstelt. Dit helpt je een magneet te worden voor diepere ideeën en sensaties. Wanneer je weer verbinding maakt met het universum, wordt je doel in het leven duidelijker, wat betekent dat je beter slaapt.

Slaapexperts die de godsfrequentie in hun leven hebben verweven, melden zelfs dat het meer doet dan alleen hun kruinchakra in evenwicht brengen. Het helpt hen ook een kalme en evenwichtige toestand te bereiken, wat leidt tot een meer ontspannen slaap.

Het opnemen van de krachtige frequentie van 963 Hz in de meditatiebeoefening en JE dagelijkse routine kan stress verminderen en andere mentale en fysieke voordelen bieden.

1. Gebruik een hoofdtelefoon

Het afspelen van de 963 Hz-frequentie via je hoofdtelefoon of luidsprekers is eenvoudig. Integreer het in je dagelijkse activiteiten, zoals luisteren tijdens het wandelen, sporten of schoonmaken.

2. Maak een positieve energie-afspeellijst

Door een afspeellijst met 963 Hz-muziek te maken, kun je alvast de juiste toon voor je dag zetten. Dat kun je doen door een afspeellijst samen te stellen met 963 Hz-muziek en geluiden die bij jou resoneren en ernaar te luisteren wanneer je een energieboost nodig hebt.

3. Sluit aan op het werk

Als u op je werkplek je hoofdtelefoon kunt aansluiten terwijl je werkt, kun je geen beter achtergrondgeluid kiezen dan 963 Hz. Het kan leiden tot een meer ontspannen en productieve werkdag.

4. Luister naar begeleide meditaties

Als je momenteel meditatie beoefent (of dat wilt doen), kun je profiteren van het opnemen van 963 Hz in je routine.

Informatief:

Solfeggiofrequenties verwijzen naar specifieke geluidstonen die verschillende aspecten van de gezondheid van lichaam en geest helpen en bevorderen. Het is bekend dat deze frequenties teruggaan tot de oude geschiedenis en dat ze de fundamentele geluiden zijn die worden gebruikt in zowel het westerse christendom als de Oost-Indische religies, gezongen door de Gregoriaanse monniken en in oude Indiase Sanskrietgezangen.

Arts en onderzoeker Dr. Joseph Puleo herontdekte de frequenties van Solfeggio in de jaren zeventig, waardoor de voordelen ervan weer onder het publieke bewustzijn kwamen. In zijn onderzoek gebruikte hij wiskundige cijferreductie om zes meetbare tonen te identificeren die het lichaam weer in balans brengen en helpen bij genezing.

Men geloofde dat deze Solfeggio-frequenties een diepgaande invloed hadden op de bewuste en onderbewuste geest om genezing te stimuleren en vitaliteit te bevorderen. Dankzij het werk van Puleo en de hernieuwde belangstelling hebben veel wetenschappers sindsdien meer bewijsmateriaal opgegraven ter ondersteuning van de positieve effecten die deze frequenties op het menselijk lichaam hebben. De Solfeggio-frequenties hebben zulke positieve effecten omdat ze in harmonie resoneren met de Schumann-resonantie van 8 Hz. Muzikaal gezien worden de frequenties afgeleid door te beginnen bij 8 Hz en de toonladder octaaf voor octaaf op te werken totdat de C-noot trilt op de frequentie van 256 Hz en de A-noot trilt op 432 Hz. Wanneer muziek wordt afgestemd om te harmoniseren met deze frequentie, staat dit bekend als wetenschappelijke afstemming.

De Solfeggio-frequenties omvatten, maar zijn niet beperkt tot zes verschillende tonen. Wordt vervolgd.

Geniet van deze heerlijke frequenties..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *