Geplaatst op Geef een reactie

Merlijn

Alchemie ~ Gerechtigheid ~ Evenwicht

Merlijn is de boodschapper van inwijding en alchemie en is zowel de Magiër als de Hogepriester. Hij is de mannelijke bewaarder van magie en heeft het vermogen om ijzererts in goud te veranderen. Merlijn zegt: ‘Je hebt alles wat je nodig hebt om vooruit te komen. Wees blij en dankbaar dat alle elementen die je nodig hebt voor succes inderdaad aanwezig zijn!

Je krijgt te horen dat, als het om jouw leven en het doel ervan gaat, het magische aspect van Merlijn kan worden opgeroepen om je te helpen een antwoord te vinden dat in jou zit. Wanneer je contact maakt met Merlijn , vertelt hij je dat er recht zal worden gedaan in alle zaken die jouw vraag betreft, maar niet door enige krachtige of agressieve actie. Vraag jezelf in plaats daarvan af wat je moet doen om balans in je leven te brengen. Werk je te hard en denk je misschien te veel na?

De antwoorden die je zoekt, worden niet op voor de hand liggende plaatsen gevonden. Het is tijd om naar binnen te gaan, door meditatie en gebed, en de geestenwereld van de magische invloed van Merlijn te vragen je tekenen en voortekenen te sturen om je te helpen je koers uit te stippelen. Merlijn reikt je zijn wijsheid en magie aan tijdens dit deel van je reis, totdat je het als het jouwe kunt verinnerlijken.

Zijn boodschap is altijd: ‘wees in de wereld, maar niet van de wereld, en draag hem alleen als een losse mantel om je schouders.’

Je hoeft nooit buiten jezelf te zoeken naar antwoorden. Bedenk dat alle tekenen en voortekenen die door Merlijn worden gezonden slechts weerspiegelingen zijn van dat wat al in je zit.

Terwijl de planeet verandert, veranderen wij allemaal met haar mee. We stellen onszelf open voor meer liefde; meer licht. Genezing. Eenvoud. Mogelijkheid. Waarheid. Authenticiteit. Vrede. Medeleven. Vertrouwen.

We zullen de dingen gaan zien vanuit een zielsniveau, in plaats van alleen maar naar de oppervlakte of de oppervlaktewaarde ervan. We zullen ons diep verbinden met elk levend wezen en het eeuwige goddelijke licht in ons zien. We zullen iedereen als gelijk- in-waarde beschouwen, allemaal als waardig. We zullen deze verbinding koesteren en deze zal veel belangrijker worden dan de eerdere nadruk op het materiaal.

Deze diepe verbinding zal diepe vreugde en vervulling creëren; verspreidt zich langzaam maar zeker over de hele planeet. Ons vullen met kalm weten en Goddelijk geïnspireerde wijsheid.

Eindelijk wordt de vrede waar we naar zochten diep van binnen gevonden, waar hij altijd heeft gewacht om ontdekt te worden.

Maak verbinding met Merlijn en maak verbinding met je oneindige Universele Wijsheid. Je eigen magische Zielenzelf. Weet dat ook jij de alchemist van je eigen leven bent, in staat ijzer in goud te veranderen met de intentie voor diepgaande verandering.

Wanneer Merlijn met je samenwerkt, onderzoek de elementen, die je terugvindt in jezelf en hoe ze zich laten zien naar buiten. Ze bevinden zich in het gehuil van de wind, het fonkelen van de sterren, de vorm- veranderende wolken, het breken van de golven en het wiegen van de bomen. Ze zitten in de geluiden in het bos, het kabbelen van het water en het zoemen van de ravenvleugels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *