Geplaatst op Geef een reactie

Heelheid van onze baarmoeder

Het ontwaken van je baarmoeder houdt in dat je deze heilige ruimte loslaat en opruimt, wat leidt tot meer creativiteit, liefde, passie, vrede en helderheid. Als je je veilig en vertrouwd voelt met het leven en goed in je vel voelt zitten, kun je niet anders dan inspirerende ervaringen aantrekken.

Het is een magisch proces, maar het is allesbehalve licht en luchtig. Eigenlijk gaat het erom dat je je meer op je gemak voelt bij het graven in het donker met je schaduw en het vinden van het goud in jezelf.

In de heelheid van onze baarmoeder komen, is van het ontstaan naar de bron gaan. In de heelheid van het zijn, in de oorspronkelijke inademing van de hele schepping. Dit is een plaats die geen plaats is, en een wezen dat de totaliteit van leegte en volheid is. Het is de oorsprong, de goddelijke kosmische bron die in jou zit, in de diepste goddelijke identiteit van wie jij bent, wie wij zijn, wie alles is – en niet is.

De erkenning van onze eigen goddelijke aard, onze identiteit met de kosmische bron, is de belangrijkste ontdekking die we kunnen doen tijdens het proces van diep zelfonderzoek.

ps: aan den lijve ervaren van Zweethutceremonies en rituelen is meer dan de moeite waard…

❤ Acryl Pouring Creatie 10-12-2022 ©Mieke

www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *