Geplaatst op Geef een reactie

Lemurië

Elke mens wordt als een gelijk deel van de Schepper geboren en elke persoon draagt zijn energie en overtuigingen bij aan het collectieve bewustzijn van deze planeet. Het ontmantelen van de ontelbare overtuigingen, patronen, niet alleen uit dit leven, is nooit af of klaar in het aardse leven. Ont-wikkel-en is een constante beweging naar binnen.

Hoe bewuster je je hiervan wordt, hoe meer je verantwoordelijkheid voelt om gecentreerd te blijven, aangezien je gedachten en je woorden een sterke invloed kunnen hebben op het collectief.

We zijn inderdaad één in essentie, alleen zijn we dit vergeten. Vergeten dat we Liefde Zijn, vergeten dat niemand meer of minder is, vergeten dat niets beter of slechter is. Het weten dat éénheid en dualiteit enorme mogelijkheden geven om er bewuster mee om te gaan, te onderzoeken waar we niet één met onszelf zijn, waar de dualiteit in onszelf om aandacht vraagt.

Kun je Liefde, Tolerantie en Medelevende begrip behouden voor een standpunt dat anders is dan het jouwe? Of naar een buurman wiens spirituele traditie anders is dan die van jou? Dit zijn de grootste tests zijn om te leren hoeveel liefde en innerlijke harmonie je in je eigen hart voelt, hoe krachtiger je je verbonden voelt met de hele Schepping.

Uit patronen breken, vraagt moed en vereist de bereidheid om het goddelijke in jezelf te erkennen. Herinner je wie je werkelijk bent, een BronWezen, een Multidimensionaal aards-spiritueel-kosmisch mens. Transcenderen van wat je gewend bent, oude comfortniveaus doorbreken, Zijn wie je werkelijk Bent, onthecht van rollen die je tot nu toe hebben gediend om je geliefd te voelen. Je Bent Liefde. Je hoeft er niets bijzonders voor te doen, dan enkel Liefde te Zijn.

Een inspirerend stukje tekst van één van mijn geliefde schrijfsters rond Lemurië

“Het hart is zich echter alleen bewust van eenheid, die het product is van onvoorwaardelijke liefde en vergeving. Vergeving is wat je in staat zal stellen om te stoppen met het ontwijken van de pijn die er al zo lang is. Het licht van bewustzijn zal de delen binnendringen. van je ziel die al lang naar de schaduw is gedegradeerd, en je zult jezelf niet langer de toegang kunnen ontzeggen tot het hart van Lemurië dat altijd zonder sluier om je heen bestaat … En hoe zal het zijn om vrij van alle sluiers te ontwaken? ? … Het zal zijn alsof je hart is binnengedrongen in een rijk van oneindige mogelijkheden en oneindige vreugde. ” -Telos boek 3, pag.39, Aurelia Louise Jones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *